Melyik napon született a pasi? Ezzel veheted le a lábáról

A pasi szülinapja elárulja, hogyan tudod őt leghamarabb elbűvölni. Vesd be a praktikákat!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kicsit lépj ki a mindennapok megszokott nyugalmából, és csábítsd el a párodat! Ez a kis szünet tökéletes alkalmat biztosít erre, és nem kell aggódnod amiatt sem, hogyan fogsz másnap felkelni, és suliba menni.

Nem tudod, melyik napon született a párod? Öröknaptárunkkal kiszámíthatod, és egyúttal megtudhatod, milyen egyszerű trükkökkel csavarhatod az ujjad köré!

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Hétfő

A hétfőn született pasi romantikus, érzékeny természet, akit halk zenével és félhomállyal, közös sétával a lemenő nap fényében, sőt, akár egy szerelmes idézettel is levehetsz a lábáról. Szereti a harmóniát és a nyugalmat, ezért sokszor többre értékeli, ha csak otthon beszélgettek egymással, mint ha elmennétek valahová szórakozni.

Kedd

Ha a párod vagy a kiszemelt srác kedden született, akkor némi titokzatossággal bűvölheted el, ugyanis nagyon kíváncsi természetről van szó, akinek folyamatosan fenn kell tartani az érdeklődését. Egy-egy aprócska meglepetéssel, mint például egy közös vacsora, egy egészen egyedi csokikóstoló vagy valamilyen meglepetés program, amit mindkettőtök élvez - például maraton a kedvenc sorozatából - biztosan elnyeri a tetszését.

Szerda

A szerdán születettek számára az érzelmek és a közös hullámhossz a legfontosabb egy párkapcsolatban, ezért egy nyugodt, átbeszélgetett éjszakát többre értékelnek, mint egy hangos ereszd el a hajam típusú bulit. Készülj fel a hosszú csevegésre, némi forró csokival, jégkrémmel vagy egy adag édes muffinnal felszerelkezve - ennek aztán egészen biztos, hogy nem fog tudni ellenállni.

Csütörtök

A szépség és a külső harmónia nagyon fontos a csütörtökön született srácnak, ezért egy szép, új ruhába bújva vagy egy egészen új sminkelési technikát kipróbálva is elcsábíthatod. Mindezt némi hajdobálással, szempilla-rezegtetéssel és magabiztos fellépéssel megspékelve igazán könnyű dolgod lesz, ha őt akarod a bűvkörödbe vonni.

Péntek

Ha a párod pénteken született, akkor romantikus és álmodozó személyiségről van szó, aki nagyra értékel egy csinos ruhát és egy szép frizurát. Ha szeretnéd bedobni magad, akkor húzz szoknyát, és szervezz valamilyen romantikus programot, ahol a pasinak újra és újra meg kell hódítania. Azzal veheted le ugyanis a legkönnyebben a lábáról, ha hagyod magad elcsábítani.

Szombat

A szombati srác nem egyszerű eset semmilyen szempontból, így az ujjad köré csavarni sem egyszerű, de persze nem is lehetetlen. A lényeg abban rejlik, hogy minél egyedibb trükkökkel próbálkozz, ugyanis egy csinos külső számára még nem kihívás. Szereti a játékot és a veszélyt, ha ezt a kettőt ötvözöd, garantált lesz a sikered.

Vasárnap

A vasárnap születettek a vidám,  élettel teli lányokat szeretik, akik kreatívak, és tele vannak ötletekkel. Olyan programnak örülnek a legjobban, ahol a bátorságukat bizonyíthatják - például egy vidámparki kiruccanással, esetleg valamilyen más intenzív és bevállalós eseménnyel könnyen lenyűgözheted a pasit, pláne akkor, ha te magad is részt veszel ezekben a hajmeresztő dolgokban.

Te mivel szoktad levenni a lábáról a párodat?

Ezt is szeretjük