Ezek a pasik legkiábrándítóbb tulajdonságai

A ti véleményetek

Fórumhozzászólásaitokból válogattunk: ettől borultok ki.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Azt már unalomig ismerjük, hogy mit nem szabad tennie egy csajnak, ha nem akar a pasija agyára menni: ne készülődjünk órákig, de mégis mindig legyen kifogástalan a külsőnk. Ne hisztizzünk, de ne is legyünk érzelmi jégcsapok, és ne lógjunk folyton a nyakán, mégis érezze, hogy vele akarunk lenni.

Nem egyszerű megfelelni az elvárásoknak, de azért vannak olyan követelmények is, amelyeknek a pasiknak kell eleget tenniük - fórumhozzászólásaitokat elnézve az ő helyzetük sem egyszerű, bár el kell ismernünk, az alábbi tulajdonságok minket is kiborítanának.

Az ápoltság alapkövetelmény

Talán nem árulunk el nagy újdonságot vele, hogy a Femina-olvasók szerint az első és legfontosabb szempont, hogy a pasi adjon a külsejére - senki nem szeretne egy ápolatlan, elhanyagolt alakkal megjelenni a barátnői előtt, és természetesen fizikai vonzalom is ritkán ébred bennünk olyan ember iránt, aki nem fordít kellő figyelmet a személyes higiéniára.

"Ha ápolatlan és igénytelen, például nem tudnék soha olyan embert megpuszilni sem, ha a fogai nincsenek rendben. Bárki bármit mond, a külső fontos!" - írta Dorsikaa.

A rossz fogakat többen is megemlítitek, ám úgy tűnik, a másik véglet sem túl szerencsés választás: vagyis a pasi legyen tiszta és rendezett, de ne töltsön több időt a fürdőszobában, mint a barátnője.

"Ha ápolatlan, mosdatlan, nincsenek rendben a fogai. Azt se szeretem viszont, ha annyi parfümöt fúj magára, hogy tele van a szagával a szoba. Adjon magára, de ne legyen nő" - magyarázza _agica_, hogy ő mitől hagyja rögtön faképnél a pasikat.

A határozatlanok kiborítanak

Szintén vékony határon táncolnak a pasik, amikor férfias fellépésről, határozottságról van szó.

A kommentek alapján úgy tűnik, a legtöbben még mindig azt szeretitek, ha a pasi mellett felvehetitek a hagyományos női szerepet, vagyis nem kell a srác szájába rágni a dolgokat, esetleg hetekig, hónapokig várni arra, hogy eldöntse, mit akar.

"Nekem az tetszik, ha asztalra csapós, határozott férfi, de persze nem kizárólagosan akar véleményt hozni. De a tökölést nem bírom" - írja Kisvakond.

Ugyanakkor az agresszió éppen olyan kiábrándító, mint a határozatlanság, vagy ha valaki képtelen kiállni a saját véleménye mellett:

"Na, nekem ne csapdosson azért az asztalra, de a határozottság, az a helyén legyen" - reagált Kisvakond hozzászólására Tiffany.

Néma leventék

Ahogy a külső szempontjából vannak bizonyos alapkövetelmények, amelyeknek egy férfinak a legtöbb nő szerint meg kell felelnie, úgy azt is elvárjátok, hogy a pasival lehessen beszélgetni.

Azok a pasik, akikkel nem találtok közös témát, akiknek nincs saját véleménye, vagy képtelenek arra, hogy azt egy beszélgetés keretei között kifejtsék, szintén hamar lapátra kerülhetnek:

"Engem az ábrándít ki, ha nem lehet vele egy jót beszélgetni, ha nem férfi, hanem tutyimutyi, és ha nem érti a humort" - írja Spotty.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ugyanakkor attól sem vagytok elájulva, ha a srác imádja hallani a saját hangját, és közben oda sem figyel arra, amit mások mondanak.

"Na, igen, a nagyképűség... Sokan összekeverik a magabiztossággal, és ettől arrogánsak lesznek" - írja Kisvakond arról, nála mivel lépik át a határt.

Mi volt a legkínosabb ok, ami miatt dobtál már pasit?

Ezt is szeretjük