Nem hagy hidegen a szövegük! Íme, a nyár top 3 magyar szerelmes dala
Videókkal!
Három kedvenc, amit idén nyáron mindenki dúdolni fog.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A forró nyár mintha mindenkiből kihozná az érzelmes oldalát - az édes-keserű egynyári szerelmek mellett ilyenkor élednek újra a régi érzések is, mintha mindenki még jobban vágyna arra, hogy megossza valakivel a szabadságát.

A gyorsan jövő-menő nyári popslágerek mellett ilyenkorra mindig akad néhány szerelmes ballada is, amit aztán lehet dúdolni a tábortűz mellett, vagy álmodozva hallgatni a tóparton. Az alábbiak idén tuti befutók.

Anti Fitness Club: Mennyország

A VIVA Comet-díjas együttestől nem áll távol a balladai stílus. Tomiék korábban is megörvendeztették már rajongóikat érzelmesebb slágerekkel, ilyen volt például a még kissé zúzósabb, de szerelmi témájú Miért hazudom?, illetve nem olyan régi slágerük, a Más ölel át is.

A fiúk most ismét egy lassú, érzelmes dallal jelentkeztek - a Mennyországhoz videoklip is készült, és előkelő helyet foglal el a VIVA hazai slágerlistáján.

A dal egy elmúlt, de mély nyomokat hagyó szerelemről szól, a klipben pedig Tomi próbálja a múlt darabkáiból újra összeszedegetni az egykori heves érzelmeket, amelyek helyére mára üresség és megválaszolatlan kérdések kerültek.

Kötelező sláger, ha a táborban vagy egy fesztiválon összeakadsz egy régi szerelmeddel, akiről tudod, hogy nincs sok értelme újra megpróbálni vele - hiszen legutóbb sem véletlenül ért véget a dolog -, mégsem tudtok a szívetek helyett az eszetekre hallgatni.

Vastag Tamás: Soha még

Az X-Faktor ifjú felfedezettje talán eddigi legnagyobb slágere a Soha még, ami egy valóban energikus, érzelmekkel teli, gyönyörű vallomás. Tomi slágere egy erős, régóta várt és beteljesült szerelemről szól - minket teljesen levett a lábunkról. Igazi autóban ülős dal, amit teli torokból énekelhetsz, miközben szerelmeddel száguldotok a Balaton felé.

Children of Distance: Örökké

Az idei éve egyik nagy felfedezettje a Children of Distance, akik Örökké című slágerükkel biztos sokak érzéseit öntötték szavakba. Ha szereted hip-hopot, akkor az érzelmes rapszám, ami egy komoly kapcsolat végéről és következményeiről szól, biztosan elnyeri a tetszésedet. De a dalt akkor is érdemes meghallgatnod, ha egyébként nem áll közel hozzád ez a műfaj. A srácok tényleg értik a dolgukat!

Ezt is szeretjük