Lopott autóval karambolozott Lola: pénteken mutatták be az új klipjét
A videóval Lola azt próbálja üzenni, hogy mindig újra lehet kezdeni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Lola egy modell fiúval szerepel legújabb klipjében, amelynek premierje a Megállóban június 29-én, pénteken 19 órakor volt a VIVA Televízión.

A gyönyörű énekesnő videója a modellek világáról szól, ahol a csillogás sokszor fontosabb egymás megbecsülésénél és a boldogságnál.

A Túl a falakon megmutatja, hogy van esély az újrakezdésre, ám ehhez merni kell a saját utunkat járni.

A VIVA mutatta be először

Pénteken este hétkor a VIVA Megálló című műsorában volt látható először Lola Túl a falakon című legújabb klipjének exkluzív premierje, a VIVA TV műsorán és a vivatv.hu oldalon. A klipet Béres László Jimmy rendezte, aki a forgatókönyv írásában is részt vett.

A videó egy megtört lány kapcsolatát mutatja be egy fotóssal, aki felfedezte és modellt csinált belőle, ám így fokozatosan a fiú eszközévé vált.

A film egy árokba borult autóval indul, ezután láthatjuk a divatbemutatón vakuk fényében álló Lolát.

A történet során megismerhetjük kapcsolatukat, majd láthatjuk, ahogy a lányt összeroppantja az élete. Az első adandó alkalommal, mikor a fiú kiszáll egy benzinkútnál, átül a volán mögé, és elhajt.

Ahogy egyre gyorsabban vezet, elveszíti uralmát az autó felett. A baleset után sérülések nélkül tér magához, és - szimbolikusan lezárva a múltat - elsétál a roncstól.

- 22 órán át tartott a forgatás, és szinte egyhuzamban dolgoztunk - mondta az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy szünetben pingpongozással lazított a stáb.

- Az autóbaleset jeleneteit egy erdő mélyén vettük fel, az éjszaka közepén, ráadásul akkor még nagyon hideg volt. Összességében azonban élveztem a munkát, és nagyon közel áll hozzám a videó, amelynek a legfontosabb üzenete, hogy mindenkinek a saját útját kell járnia, és hinnie kell magában.

Ezt is szeretjük