Így teheti tönkre a pornó a szexuális életeteket

Pedig nem is gondolnád

A pornófilmek nem a valóságot mutatják, rossz következtetést vonhatsz le belőlük. Vigyázz!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Teljesen érthető, hogy tizenévesen elkezd érdekelni a szexualitás, hiszen ez az élet rendje. Ám az már korántsem mindegy, hogy miként próbálsz eligazodni az intim helyzetek útvesztőiben.

Ebben az életkorban sok társad fordul a pornófilmek felé, ami szintén teljesen mindennapos, ugyanakkor a legrosszabb, ha ezektől vársz segítséget, és próbálsz belőlük tanulni, ugyanis teljesen torz képet mutatnak a szexről.

Semmi valóság

A pornófilmek szereplői többnyire plasztikázott nők, nem természetes szépségek. Nem szabad, hogy ezek a képkockák meggyőzzenek arról, te nem vagy csinos és nem elég formás a tested. Sok minden, a világítás, a szög és a mozdulatok is úgy vannak kitalálva ezekben a filmekben, hogy senki nem mutasson rosszul, hogy ne lehessen látni ráncokat, izzadtságot és itt-ott néhány pluszkilót.

Hidd el, ha végre olyan helyzetbe kerültök a pároddal, hogy a ruhák a földön végzik, a legkevésbé sem az fogja érdekelni, hogy nem elég formás a melled, netán kicsit szélesebb a csípőd az átlagnál, vagy az, hogy nyirkos lesz a tested az érintésétől. Ha elhiszed, hogy úgy kellene kinézned, mint azoknak a nőknek, akkor gátlásossá válhatsz, és saját testképed is eldeformálódhat, ami lelki problémákhoz vezethet.

Túl nagy elvárások

Abból kifolyólag, amit a képernyőn látsz, előfordulhat, hogy túl nagy elvárásaid lesznek a pároddal szemben, és nem fogod tudni annyira élvezni az együttlétet. A pornófilmekben sokszor rögtön belevágnak a közepébe, anélkül, hogy lenne valamiféle előjáték.

Ha ti is így próbálkoztok, előfordulhat, hogy fájdalmas lesz a szex, márpedig emiatt könnyen elmehet a kedved a további próbálkozásoktól. Vésd jól az eszedbe, hogy senki nem születik lepedőakrobatának, mint sok minden másban, ebben is a gyakorlat teszi a mestert.

Nincsenek tabuk

A pornófilmekben nem létezik tabu, olyan dolog, amire egy nőt ne lehetne rávenni. Ugyanakkor hangsúlyozzuk, hogy ez csak fantázia és kitaláció, természetesen, ha a párod olyasmit kér tőled, amit te nem szeretnél megtenni, akkor szépen magyarázd el neki, hogy fenntartásaid vannak.

Elsősorban a pasik azok, akik szinte napi rendszerességgel keresnek fel különböző korhatáros oldalakat, így náluk gyakrabban előfordul, hogy tévképzeteik vannak arról, hogy milyen is a szex valójában. Ilyenkor neked kell - még ha kellemetlen is - elmagyaráznod, hogy mi az, ami valóságos, és mi az, ami az életben nem úgy működik, mint a filmekben, sőt, egyúttal azt is a tudtára adhatod, melyek azok a dolgok, amik neked jólesnek az együttlét közben.

Te mit gondolsz a pornófilmekről?

Ezt is szeretjük