18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Így teheti tönkre a pornó a szexuális életeteket

Pedig nem is gondolnád

A pornófilmek nem a valóságot mutatják, rossz következtetést vonhatsz le belőlük. Vigyázz!

Teljesen érthető, hogy tizenévesen elkezd érdekelni a szexualitás, hiszen ez az élet rendje. Ám az már korántsem mindegy, hogy miként próbálsz eligazodni az intim helyzetek útvesztőiben.

Ebben az életkorban sok társad fordul a pornófilmek felé, ami szintén teljesen mindennapos, ugyanakkor a legrosszabb, ha ezektől vársz segítséget, és próbálsz belőlük tanulni, ugyanis teljesen torz képet mutatnak a szexről.

Semmi valóság

A pornófilmek szereplői többnyire plasztikázott nők, nem természetes szépségek. Nem szabad, hogy ezek a képkockák meggyőzzenek arról, te nem vagy csinos és nem elég formás a tested. Sok minden, a világítás, a szög és a mozdulatok is úgy vannak kitalálva ezekben a filmekben, hogy senki nem mutasson rosszul, hogy ne lehessen látni ráncokat, izzadtságot és itt-ott néhány pluszkilót.

Hidd el, ha végre olyan helyzetbe kerültök a pároddal, hogy a ruhák a földön végzik, a legkevésbé sem az fogja érdekelni, hogy nem elég formás a melled, netán kicsit szélesebb a csípőd az átlagnál, vagy az, hogy nyirkos lesz a tested az érintésétől. Ha elhiszed, hogy úgy kellene kinézned, mint azoknak a nőknek, akkor gátlásossá válhatsz, és saját testképed is eldeformálódhat, ami lelki problémákhoz vezethet.

Túl nagy elvárások

Abból kifolyólag, amit a képernyőn látsz, előfordulhat, hogy túl nagy elvárásaid lesznek a pároddal szemben, és nem fogod tudni annyira élvezni az együttlétet. A pornófilmekben sokszor rögtön belevágnak a közepébe, anélkül, hogy lenne valamiféle előjáték.

Gyakori fogamzásgátló módszerek

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ha ti is így próbálkoztok, előfordulhat, hogy fájdalmas lesz a szex, márpedig emiatt könnyen elmehet a kedved a további próbálkozásoktól. Vésd jól az eszedbe, hogy senki nem születik lepedőakrobatának, mint sok minden másban, ebben is a gyakorlat teszi a mestert.

Nincsenek tabuk

A pornófilmekben nem létezik tabu, olyan dolog, amire egy nőt ne lehetne rávenni. Ugyanakkor hangsúlyozzuk, hogy ez csak fantázia és kitaláció, természetesen, ha a párod olyasmit kér tőled, amit te nem szeretnél megtenni, akkor szépen magyarázd el neki, hogy fenntartásaid vannak.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Elsősorban a pasik azok, akik szinte napi rendszerességgel keresnek fel különböző korhatáros oldalakat, így náluk gyakrabban előfordul, hogy tévképzeteik vannak arról, hogy milyen is a szex valójában. Ilyenkor neked kell - még ha kellemetlen is - elmagyaráznod, hogy mi az, ami valóságos, és mi az, ami az életben nem úgy működik, mint a filmekben, sőt, egyúttal azt is a tudtára adhatod, melyek azok a dolgok, amik neked jólesnek az együttlét közben.

Te mit gondolsz a pornófilmekről?

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük