Heti horoszkóp június 10-től június 16-ig: a Skorpió önbizalma erősödik, a Szűz szerencsés lesz

A hét szerencsés sorsfordulatokat és felhőtlen pillanatokat is hoz a csillagjegyek számára.

Heti horoszkóp, 2024. 24. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Megérkezett a várva várt nyár, az ember egyre szívesebben tölti idejét a szabadban, és napról napra egyre többet gondol a közelgő nyaralásra is, így pedig nem lesz egyszerű feladat koncentrálni a héten.

Az elkövetkező napok talán nem mindenki számára szólnak az összeszedettségről, sokkal inkább az álmok, a tervek és a felhőtlen pillanatok kerülnek előtérbe, de szerencsés sorsfordulatokból sem lesz hiány.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Az elmúlt hetekben rengeteg energiával sok mindenbe belevágtál a munkádban és a szabadidődben is, ami viszont megosztotta a figyelmedet, így nehezen értél a feladataid végére. Nem árt kicsit visszavenned, és priorizálnod a teendőidet, így újra fókuszáltabbá válhatsz. Ha párod van, közös romantikus este hozhat újra közelebb egymáshoz benneteket. Ha még keresed az igazit, egy lazítós estén akadhat össze a tekinteted egy megnyerő idegennel.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Úgy érzed, nehezen szabadulsz ki a mókuskerékből, pedig nagy szükséged lenne rá, mert fáradsz lelkileg is. Szánj több időt magadra és azokra a dolgokra, amit igazán szeretsz! Akár egy új hobbi is visszaadja a lelkesedésedet és az energiádat. Párod több teret ad neked, ami most különösen jólesik. Szingliként most egyedül is jól érzed magad, pedig épp az utadba sodorhat a sors valakit, aki komolyabban érdeklődik irántad.

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Rengeteg teendőt letudtál az elmúlt időszakban, sok pluszfeladatot elvállaltál a munkahelyeden is, most itt az ideje, hogy kicsit hátradőlj, és megjutalmazd magad a szorgalmadért! Tanulj meg nemet mondani, és koncentrálj többet a saját passzióidra! Partnereddel közös utazást tervezgettek, ami végre kiszakíthat titeket a szürke hétköznapokból. Ha nincs párod, egy régi barátod révén ismerhetsz meg valakit, akiért megdobbanhat a szíved.

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Néha úgy érzed, kezdesz besokallni, és valami újra vágysz: a munkádban vagy a szabadidődben új területek felé kacsintgathatsz mostanában. Itt az ideje, hogy konkrét lépéseket tegyél, bátran vágj akár egy új projektbe, gyümölcsöző lehet az eredmény! Párodban igazi társra lelsz, aki minden tervedben támogat. Szingliként egy új közösségbe kerülve több potenciális partnerjelölttel megismerkedhetsz.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Az energiáid kifogyhatatlanok, legszívesebben minden új tervedbe egyszerre vágnál bele, ám a megvalósításuk hosszabbra nyúlhat, mint azt előre eltervezted. Ha higgadtan szervezed a teendőidet, hamarabb a végére érsz: írj bátran listát! Úgy érezheted, hogy párod szétszórtsága is nehezíti a dolgodat, pedig nem rajta múlik, most igazán nehéz veled lépést tartani. Ha még szingli vagy, egy találkozó most nagyon ígéretesen sülhet el.

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Őrületes szerencsesorozat érhet a héten, úgy érezheted, valahogy minden összejön, amibe belevágsz, és még ezeken felül is folyton kegyeibe fogad Fortuna. Használd ki az adódó lehetőségeket, fordítsd javadra az események alakulását! Párod segítségedet kérheti egy problémában, amit frappáns módon oldhatsz meg. Ha még nincs társad, egy kedves idegen szólíthat meg, akivel gyorsan egymásra hangolódhattok.

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Minden gondolatod a közelgő nyaralás körül forog, ami megnehezíti a koncentrációt a mindennapokban, a munkád egyre kevésbé lelkesít. Ügyelj a jó időbeosztásra, így hamarabb végzel a teendőiddel, és próbáld ki a meditációt, hogy kicsit összeszedettebb lehess! Párod több figyelemre vágyik, szervezzetek egy romantikus estét kettesben! Ha még nincs társad, egy régi ismerősödről derülhet ki, hogy gyengéd érzelmeket táplál irántad.

Skorpió (X. 23. - XI. 21.) 

A közelmúltban több változás történhetett életedben, ami szinte szárnyakat adott neked. Egyre erősebb lehet az önbizalmad, és bátran vághatsz új dolgokba, keresed az új ismeretségeket is, ami jó irány a karriered építéséhez is. Pároddal egy spontán utazás ötlete merülhet fel a hétvégén, amihez pozitívan állsz. Ha még keresed a társad, egy kávézóban láthatsz meg valakit, aki felkelti az érdeklődésed, és úgy tűnik, a szimpátia kölcsönös.

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Túl sok mindenbe vágtál bele egyszerre az elmúlt időszakban, amitől fáradtnak érezheted magad. Ha jól osztod be a napod, és tudatosan időt szánsz a pihenésre is, újra önmagad lehetsz, motiváltabbá válhatsz. Pároddal át kell beszélnetek a terveiteket, hogy megelőzzétek a nézeteltéréseket. Ha még keresed az igazit, egy véletlen találkozás meglepően jól sülhet el, és új randit is megbeszélhettek.

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Felhőtlen pillanatokat hozhat a hét, optimistán tekintesz az idei nyárra, szinte várod, milyen megoldandó feladatokat tartogat az élet számodra a következő időszakban. Barátaiddal szoros és bizalmi a kapcsolatod, ez ismét bizonyítást nyer. Pároddal turbékolva tervezgettek egy közös utazást, semmi nem okoz feszültséget köztetek. Szingliként egy váratlan pillanatban futhatsz össze valakivel, aki már korábban is megtetszett.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Kreatív energiáidat érdemes most becsatornáznod, tele vagy ötlettel, és kár lenne, ha veszendőbe mennének a rossz időbeosztás vagy a szervezettség hiánya miatt. Vágj bele a megvalósításba, ne halogass, ne a kifogásokat keresd! Ehhez párodtól is több türelemre van szükséged, de őszinte kommunikációval elejét veheted a konfliktusoknak. Szingliként rájössz, hogy valaki epekedik irántad, de neked kell megtenned a következő lépést.

Halak (II. 20. - III. 20.)

Komoly sikereket könyvelhettél el magadnak az elmúlt időszakban, de a kínálkozó lehetőségeket meg is kell ragadnod, hogy tovább fejlődhess, előreléphess a karrieredben. Dolgozz többet a magabiztosságodon, és bátran vállalj be a komfortzónádon kívül eső feladatokat is! Pároddal harmóniában telhet a heted, végre több időtök van egymásra. Szingliként egy szabadtéri programon elegyedhetsz szóba egy szimpatikus idegennel.

A cikk az ajánló után folytatódik

Miért félünk attól, amit nem ismerünk?

Hogyan formálja a mesterséges intelligencia a mindennapjainkat?

A Femina Klub októberi vendége Rab Árpád trend- és jövőkutató lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a mesterséges intelligencia rejtelmeiről beszélget. Vajon hogyan fog alakulni a világunk a mesterséges intelligencia térhódításával? Milyen szerepe lesz az AI-nak mindennapjainkban?

További részletek: feminaklub.hu/

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. október 24. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

(Kép: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük