A legfinomabb zsírégető saláták

Akár az alakodra, akár az egészségedre vigyázol, a változatosan elkészíthető saláták remekül beválnak.

Dia

 	Fogyókúrához elengedhetetlen 	A saláták szinte minden fogyókúrába beilleszthetőek, és ha kiváltood velük a vacsorát, máris sokat tettél az alakodért. Mivel rendkívül változatosan elkészíthetőek, nem lehet unalomra panaszkodni. 	Kapcsolódó cikk: 	Ropogós csirkesaláta »

Fogyókúrához elengedhetetlen

A saláták szinte minden fogyókúrába beilleszthetőek, és ha kiváltood velük a vacsorát, máris sokat tettél az alakodért. Mivel rendkívül változatosan elkészíthetőek, nem lehet unalomra panaszkodni.

Kapcsolódó cikk:

Ropogós csirkesaláta »

Dia

 	Zöldsaláta 	A legegyszerűbb, égis sokak kedvence a legtöbbször nokedlivel társuló zöldsaláta, amit kevés ecettel és cukorral ízesítenek. 	Kapcsolódó cikk: 	Így készül a tökéletes tojásos nokedli »

Zöldsaláta

A legegyszerűbb, égis sokak kedvence a legtöbbször nokedlivel társuló zöldsaláta, amit kevés ecettel és cukorral ízesítenek.

Kapcsolódó cikk:

Így készül a tökéletes tojásos nokedli »

Dia

 	Avokádó és spárga 	Tévhit, hogy a diéta során le kell mondanod a zsírról, sőt még árthatsz is vele. Az avokádó tele van értékes zsírsavakkal, melyek nemcsak a fogyókúrát nem veszélyeztetik, de a bőrödnek is jót tesznek. 	Kapcsolódó cikk: 	Pikáns, laktató, zsírégető saláták »

Avokádó és spárga

Tévhit, hogy a diéta során le kell mondanod a zsírról, sőt még árthatsz is vele. Az avokádó tele van értékes zsírsavakkal, melyek nemcsak a fogyókúrát nem veszélyeztetik, de a bőrödnek is jót tesznek.

Kapcsolódó cikk:

Pikáns, laktató, zsírégető saláták »

Dia

 	Gyümölccsel 	A különböző zöldsaláták - spenót, galambbegy - remekül kombinálhatóak gyümölcsökkel. Akár különleges köretnek is felszolgálhatod hirtelen sült húsok mellé. 	Kapcsolódó cikk: 	Pikáns barackos kacsasült »

Gyümölccsel

A különböző zöldsaláták - spenót, galambbegy - remekül kombinálhatóak gyümölcsökkel. Akár különleges köretnek is felszolgálhatod hirtelen sült húsok mellé.

Kapcsolódó cikk:

Pikáns barackos kacsasült »

Dia

 	Garnélarák salátával 	Magyarországon kevés halfélét fogyasztunk, pedig nagyon egészséges. A garnélarák különleges fogás lehet, a legegyszerűbb, ha olívaoljon átpirítod, majd elkevered salátával. De grillezheted is, ha rafináltabb receptet szeretnél. 	Kapcsolódó cikk: 	5 isteni grillrecept »

Garnélarák salátával

Magyarországon kevés halfélét fogyasztunk, pedig nagyon egészséges. A garnélarák különleges fogás lehet, a legegyszerűbb, ha olívaoljon átpirítod, majd elkevered salátával. De grillezheted is, ha rafináltabb receptet szeretnél.

Kapcsolódó cikk:

5 isteni grillrecept »

Dia

 	Görög saláta 	A kalsszikus görög saláta, amivel éttermekben ritkán találkozhatsz, paradicsomból, uborkából, hagymából és feta sajtból áll, mediterrán fűszerekkel ízesítve és olívaolajjal meglocsolva. Tökéletes könnyű vacsora. 	Kapcsolódó cikk: 	4 klasszikus saláta receptje »

Görög saláta

A kalsszikus görög saláta, amivel éttermekben ritkán találkozhatsz, paradicsomból, uborkából, hagymából és feta sajtból áll, mediterrán fűszerekkel ízesítve és olívaolajjal meglocsolva. Tökéletes könnyű vacsora.

Kapcsolódó cikk:

4 klasszikus saláta receptje »

Dia

 	Olívaolaj 	Szinte minden salátának elengedhetetlen összetevője. Egészséges zsírsavai elősegítik a fogyást és rendben tartják a szívet. Vegyítheted balzsamecettel is, ha pikáns ízekre vágysz, de magában is tökéletes dresszing. 	Kapcsolódó cikk: 	Az eredeti Cézár-saláta receptje »

Olívaolaj

Szinte minden salátának elengedhetetlen összetevője. Egészséges zsírsavai elősegítik a fogyást és rendben tartják a szívet. Vegyítheted balzsamecettel is, ha pikáns ízekre vágysz, de magában is tökéletes dresszing.

Kapcsolódó cikk:

Az eredeti Cézár-saláta receptje »

Dia

 	Tésztasaláta 	A 90 napos diéta legkedveltebb napja a szénhidrát nap, melyre tökéletes fogás egy könnyű tésztasaláta. Ha csak kutyafuttában ebédelsz az irodában, akkor készítsd el előző este, hiszen hidegen az igazi. 	Kapcsolódó cikk: 	Pikáns tésztasaláta - Szénhidrátnapra tökéletes »

Tésztasaláta

A 90 napos diéta legkedveltebb napja a szénhidrát nap, melyre tökéletes fogás egy könnyű tésztasaláta. Ha csak kutyafuttában ebédelsz az irodában, akkor készítsd el előző este, hiszen hidegen az igazi.

Kapcsolódó cikk:

Pikáns tésztasaláta - Szénhidrátnapra tökéletes »

Ezt is szeretjük
Fotó: