Így készül a serpenyős rostélyos
Egyszerűbb, mint gondolnád
Laktató egytálétel, amit nem tudsz elrontani, és jó eséllyel mindenkinek ízleni fog.

Ez is érdekelhet

Így csókolj, ha csábítani akarsz - Eláruljuk a tökéletes csók titkait (x)

Játék közben tanul és fejlődik a gyerek - Ezt imádni fogja (x)

Milyen borhoz milyen falat illik? Profi borászoktól tudhatod meg (x)

Mutatós dekorációk egyszerű, kreatív ötletekből, hogy tavasz legyen az otthonodban (x)

Ez a lány szerelme levágott fejével táncolt - Itt nézheted meg (x)

Horváth Éva iszonyú cuki cicával fotózkodott - Elárulta, miért (x)

beauty and style

Bringával mész dolgozni? Így öltözz fel sikkesen! »

Csodás, házi sampon sűrű hajmosáshoz: nincsenek benne kemikáliák »

Mindenki a nőre figyel fel benned, ha ezt a színt viseled »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A paprikás krumpli nagytestvére tulajdonképpen a serpenyős rostélyos, a különbség annyi, hogy kolbász és virsli helyett rendes, egész szelet rostélyos kell bele.

Ha egy kicsit pikánsabbá szeretnéd tenni, a húshoz adj két evőkanálnyi mustárt és egy kis csípős paprikát.

Serpenyős rostélyos

Hozzávalók:

  • 60 dkg rostélyos
  • 80 dkg krumpli
  • 2 tv paprika
  • 3 közepes paradicsom
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • 1 teáskanálnyi őrölt kömény
  • 1 csokor friss petrezselyem
  • 1 evőkanálnyi pirospaprika
  • só, frissen őrölt bors
  • olaj

Elkészítés ideje:

70 perc.

Elkészítés menete:

A húst szeleteld vékony darabokra, sózd be, majd egy pici olajon pirítsd meg hirtelen mindkét oldalukat, aztán tedd őket félre. A krumplikat pucold meg, a paprikát és a paradicsomot karikázd fel, a hagymát kockázd. A serpenyőbe tégy még egy kis olajat, dinszteld meg rajta a hagymát, ha már szép üveges, akkor keverd hozzá a pirospaprikát, öntsd fel két deci vízzel, majd rakd bele vissza a húst, szórd meg a köménnyel, és kis lángon, lefedve főzd puhára.

Pár perccel azelőtt, hogy teljesen megpuhulna, szórd meg borssal, reszeld rá a fokhagymát, ezzel főzd még egy kicsit, majd szedd ki a hússzeleteket. A többieket hagyd a serpenyőben, és rakd melléjük a feldarabolt krumplit, a paprika és a paradicsom társaságában, majd amikor már kezd puhulni, tépkedj rá petrezselymet, főzd még egy kicsit, végül zárd el alatta gázt, és szedd a hús mellé.

Mennyei falatok marhahúsból

Ha szereted a szaftos, laktató fogásokat, akkor készíts valami finomat marhából, garantáltan sikere lesz

OLVASD EL EZT IS!

omlos sult karaj lead
  • fűszer
  • fokhagyma

Egyben sült karaj

Blog.hu ajánló