8 kedvenc sajtos-tejfölös fogásunk: a tésztától a rakottasig
Ha valami egyszerre sajtos és tejfölös is, csak jó lehet. Tésztával, hússal, zöldségekkel is kombinálhatod. Ezek után biztosan megnyalod mind a tíz ujjadat.

A legtöbb hűtőben szinte biztos, hogy mindig megtalálható a sajt és a tejföl is. A magyar konyha két kedvence, együtt pedig különösen csábítóak. A levesekbe, a különféle húsokhoz, a tésztákhoz, a sós sütikhez is felhasználhatod a legkülönfélébb variációkban. Ezek az ételek a tejfölnek köszönhetően garantáltan nem lesznek szárazak. A vastag, nyúlós, ropogós sajtréteg pedig különösen vonzó.
A sajtos-tejfölös ételeknél nagyon fontos, hogy a hozzávalók jó minőségűek legyenek. A legfinomabbak persze a házi vagy a piacról beszerzett tejes készítmények. A legtöbb ételnek jót tesz, ha legalább kétféle sajtot használsz. Bármelyiket próbálod is ki összeállításunkból, biztosan nem fogsz csalódni.
OLVASD EL EZT IS!

- krumpli
- rakott krumpli