Omlós sült oldalas
Egyszerűbb, mint gondolnád
Egy tepsi ízletes, omlós oldalasra senki sem tud nemet mondani, és szinte elronthatatlan.

Nyereményjáték

Nyerj egyhetes nyaralást Máltára szállással, repülőjeggyel és reggelivel! (x)

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

Mitől alakulnak ki az influenzaszövődmények? Elmondjuk, mire kell figyelni (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

2 mozgásforma, ami nemcsak fogyaszt, hanem fiatalít is »

Tavaszi blézerkörkép: a legdivatosabb fazonok 10 ezer forint alatt »

Palvin Barbi talán sosem volt még ennyire formás: dögösebb fürdőruhában, mint valaha »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A zamatos, szaftos, csontos fogás legalább kétszer laktat jól: egyszer, amikor frissen sülve a húst megeszed, egyszer pedig akkor, amikor a megdermedt zsírt elfogyasztod.

Amikor levetted a fóliát, tégy a húsok mellé fürtös koktélparadicsomot, megpirulva isteni köret lesz belőle.

Sült oldalas

Hozzávalók:

  • 1,2 kg oldalas
  • 6-7 gerezd fokhagyma
  • só, frissen őrölt bors
  • 4-5 evőkanálnyi zsír - sertés, kacsa, liba
  • 3 dl víz

Elkészítés ideje:

Két óra.

Elkészítés menete:

Nem a sült oldalas lesz a legbonyolultabb recept, amit életed során elkészítesz, erre elég nagy az esély. A hentestől hazaérvén darabold fel a húst, hangulatodnak megfelelően csontonként vagy kétcsontonként szeleteld fel, majd mosd át alaposan. Ha ezzel végeztél sózd be jó alaposan. Vedd elő a feladatra kiszemelt tepsit, kend ki a zsírral, majd tedd bele a húsokat.

Őrölj rájuk borsot, és a fokhagymagerezdeket kicsit megroppantva szórd közéjük. Öntsd az egészre a vizet, majd fedd le jól alufóliával, és 160 fokon süsd másfél óráig. Ezután vedd le a fóliát, és további fél óráig süsd még 210 fokon, hogy szépen megpiruljon. Már kész is vagy.

Grillezős kedvencek

Télvíz idején sem kell lemondanod a grillpartik sztárjairól, sütőben és serpenyőben is elkészítheted a legzamatosabb húsokat.

Blog.hu ajánló