Könnyen elkészíthető fogás kerti grillezésekhez
Baconbe tekert csirkemell
Grillezni jó, főleg ha változatos fogások kerülnek a rácsra. Ennek érdekében mutatunk neked most egy receptet.

Ez is érdekelhet

Férfiak fecskében - a nyár legfrissítőbb vígjátéka, igaz történet alapján (x)

Kimeríti a testet a kánikula: 4 bevált tipp a gyors felfrissüléshez (x)

Kellemetlen, gyakori vizelési inger: mit tehetsz ellene? (x)

A nő kétszer (x) - Szeretni kell, és pont.

Legyél az idei nyár divatdiktátora! (x)

beauty and style

A pótszemöldök az év találmánya: teljesen őrült vagy zseniális? »

8 kivétel, amikor a mély dekoltázs cseppet sem közönséges »

Így még nem láthattad Palvin Barbit: tehenészlánynak öltözve sétált Párizsban »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ez egy nagyon egyszerűen elkészíthető fogás, ami kiválóan passzol bármilyen salátához, így remek grillezős étel.

Amikor készíted, ügyelj arra, hogy a bacon miatt külön már ne adj hozzá sót, bőven elegendő lesz az, ami abban van.

Baconbe tekert csirkemell

Hozzávalók:

  • 70 dkg csirkemell
  • 20 dkg bacon
  • 4 gerezd fokhagyma
  • olaj
  • bors

Elkészítés ideje:

20 perc.

Elkészítés menete:

A csirkemelleket mosd és tisztítsd meg, majd vágd minél nagyobb szeletekre. A fokhagymákat pucold meg, majd fokhagymanyomóval egy kis tálkába nyomkodd szét őket, és adj hozzájuk annyi olajat, hogy majd be tudd vele kenni a csirkét. Egy olajozó ecsettel kend át a csirkéket az olajos-fokhagymás páccal, majd fogpiszkáló segítségével tűzd a mellekre a baconcsíkokat úgy, hogy a nagyrészüket fedje.

Ha ezzel megvagy, szórd meg az egészet ízlés szerint borssal, majd amíg nem kezded a sütögetést, tedd a hűtőbe az összeállított húsokat - minél tovább állnak így, annál jobb lesz az ízük. A megfelelő hőmérsékletű grillen pár perc alatt készre sülnek a húsok.

Még több húsos fogás!

Ha nem tudsz ellenállni egy-egy húsételnek, nézz szét képgalériánkban!

Ezt is szeretjük