Az aranytojás receptje: krémes és szuper látvány - Így készítsd el

Nem csalás, nem ámítás, te is tehetsz aranytojást a húsvéti asztalra. Csak ezt a trükköt kell ismerned hozzá!

Aranytojás készítése
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tojást jól tisztítsd meg, rakd térdzokniba, és kösd össze a két végénél. Használhatsz akár egy régi, hosszú ujjú felsőt, csak jól biztosítsd a végeit. Kezdd el csavarni, rázni, fontos, hogy gyorsan mozgasd, azaz centrifugáld. Közben összekeveredik a sárgája a fehérjével. Erre egyébként egy speciális szerkezetet is kitaláltak, ami megkönnyítheti a háziasszonyok dolgát.

Ha jól összeráztad, főzd meg a tojást a hagyományos módon, 10-12 perc alatt. Ha megpucolod, látod, hogy a tojás közepe eltűnt, az egész sárga. Az állaga krémesebb, selymesebb a megszokottnál.

Fotó
: www.handimania.com/

Még egy kis segítség, nézd meg a videót, és próbáld ki otthon!

Ezt is szeretjük