Az aranytojás receptje: krémes és szuper látvány - Így készítsd el
Nem csalás, nem ámítás, te is tehetsz aranytojást a húsvéti asztalra. Csak ezt a trükköt kell ismerned hozzá!

Ez is érdekelhet

Így csókolj, ha csábítani akarsz - Eláruljuk a tökéletes csók titkait (x)

Horváth Éva iszonyú cuki cicával fotózkodott - Elárulta, miért (x)

beauty and style

Köldökig kivágott ruhában szexiskedik Olivia Palermo »

Ez a legújabb frizuraőrület: a rózsakonty ilyen sokféle lehet »

2 házi testradír, amitől újjászületik a télen leharcolt bőr: kevés összetevőből »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A tojást jól tisztítsd meg, rakd térdzokniba, és kösd össze a két végénél. Használhatsz akár egy régi, hosszú ujjú felsőt, csak jól biztosítsd a végeit. Kezdd el csavarni, rázni, fontos, hogy gyorsan mozgasd, azaz centrifugáld. Közben összekeveredik a sárgája a fehérjével. Erre egyébként egy speciális szerkezetet is kitaláltak, ami megkönnyítheti a háziasszonyok dolgát.

Ha jól összeráztad, főzd meg a tojást a hagyományos módon, 10-12 perc alatt. Ha megpucolod, látod, hogy a tojás közepe eltűnt, az egész sárga. Az állaga krémesebb, selymesebb a megszokottnál.

Fotó
: www.handimania.com/

Még egy kis segítség, nézd meg a videót, és próbáld ki otthon!

Blog.hu ajánló