4 ropogós, izgalmas ágynemű
Amilyen az éjjeled, olyan a nappalod. A tökéletes alvás azonban nem csak a matractól függ: az sem mindegy, milyen ágynemű ölelésében pihensz.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A testi és szellemi frissességed érdekében szentelj elegendő figyelmet az ágyadnak. Egy impozáns ágykeret minden bizonnyal jól mutat a hálóban, de a testalkatodnak és súlyodnak megfelelő matrac sem hiányozhat alólad.
De ez a kettő még mindig kevés a nyugodt álomhoz.

Az is sokat számít, hogy milyen anyagból készült huzatba bújtatod a paplanod, és azzal mennyire szívesen bújsz össze estéről estére. Ha még nem találtad meg a kedvenced, eláruljuk, mi melyekbe szerettünk bele - és melyeket ajánljuk bátran a te ágyadba is!

Csíkok ölelésében: Andrea Satin csíkos paplan- és párnahuzat

Kinek a hófehér ágynemű az álma, kinek a bohókás, színes-mintás változatok. Ha az utóbbiak közelebb állnak a szívedhez, ráadásul kedveled a sötétebb árnyalatokat - és a hálószobád berendezése sem állít akadályt a használatuk elé -, akkor kiváló választás lehet az IKEA Andrea Satin csíkos ágyneműje. Kapható más árnyalatban is, a mi szívünkbe azonban a kék csíkos lopta be magát azonnal. Izgalmas, ugyanakkor visszafogott, egyszóval: gyönyörű.

Méret- és színválaszték

Az Andrea Satin ágynemű kapható a mély bordót, a pirosat, a rózsaszínt és a narancssárgát kombináló változatban is, ha azonban a visszafogottabb árnyalatokat kedveled, akkor érdemes a fehér és a halványbarna csíkos típust beszerezned. 150x200 és dupla paplanra való 200x200 centiméteres méretben is kapható, előbbi ára 7990 forint, utóbbié 9980 forint.

Egy neked, egy a párodnak: S.Oliver paplan- és párnahuzat

Ha a csíkokat hajlandó vagy beengedni a hálódba, de nem szeretnéd, ha teljes mértékben átvennék az irányítást, akkor az S.Oliver ágyneműje neked való.
A paplanhuzatot - amely egyébként tetszés szerint fordítható - belül szélesebb, szürke és fehér csíkokkal látták el, kívül pedig kockás mintával, amelyet az egységes szürke alapon futó, vékony, piros és fehér szálminta képez. Hogy ne legyen túlzottan összevissza a végeredmény, a párnahuzatok egységesek: egyikük a paplan egyik, másikuk a másik oldalának mintáját viseli magán.

Méret- és színválaszték

A Leguán üzletében kapható, 100% pamutból készülő szatén S.Oliver ágynemű-garnitúra paplanhuzata 140x200 centiméteres méretben kapható, ára 18690 forint.

Nem csak szingliknek: Adea Kronborg Lux ágynemű-garnitúra

A rózsaszín már régóta nem csak a nők színe, bár bizonyos árnyalatait még ma is jobb, ha ők viselik.
Az ágynemű tekintetében azonban már nincsenek ilyen szigorú szabályok, amelyre a legjobb példa a Jysk Adea Kronborg Lux ágyneműje. A 100%-ig pamutból készült, finom szatén anyagú ágyneműszett ráadásul több, mint egy egyszerű rózsaszín huzat: a rózsaszín alaphangulatnak a bordó kölcsönöz némi eleganciát, kettejük szenvedélyes románcát pedig a szürke mintákkal kevert fehér szín csitítja némiképp.
Izgalmas, mégis visszafogott garnitúra, amely szinglik és boldog párkapcsolatban élők hálószobájába egyaránt illik.

Méret- és színválaszték

A Jysk áruházaiban kapható Adea Kronborg Lux ágynemű-garnitúra egy méretben kapható, a paplanhuzat 140x200 centiméteres, ára pedig jelenleg - amíg a készlet tart - 9990 forint.

A divatos háló titka: Tanja Brodyr ágyneműszett

A lila virágkorát éli a divatban manapság. Miért ne csempésznél be belőle egy keveset az otthonodba is? Ha ráadásul ezt az ágyneműd segítségével teszed, biztos lehetsz benne, hogy nyugodt lesz az álmod, ez a szín ugyanis segít a stressz leküzdésében, a szellemi regenerálódásban és a megnyugvásban.
A lilát mi is szeretjük, így nem meglepő, hogy kedvenceink között az IKEA Tanja Brodyr lilás ágyneműszettje is helyet kapott. A fényes, extra puha pamut ágynemű ráadásul nem csak színében kápráztat el: az egyébként egyszerű, minta nélküli textil egyhangúságát a paplanhuzat tetejénél aprócska hímzések bontják meg, amelyek a vidéki dunnák hangulatát kölcsönzik az ágyneműnek.

Méret- és színválaszték

A Tanja Brodyr garnitúra két párna- és egy paplanhuzatot tartalmaz. Kapható még barna, narancssárga és tört fehér árnyalatban is, valamint két méretben.

A 150x200 centiméteres paplan ára 8990 forint, a nagyobb, 200x200 centiméteres változaté pedig 11900 forint.

Ezt is szeretjük