Mindent elnyelő, keskeny szekrények a nappaliba

20 ezer forint alatt

Jó lenne egy kevés tárolóhely, de már így is szűkös a nappalid? Válassz keskeny, mégis tágas szekrényt!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az aprócska garzonok berendezése kreativitást igényel: úgy kell kihasználnod a rendelkezésre álló helyet, hogy a lakás összképe ne legyen zsúfolt, és kényelmesen el is férj az egyes helyiségekben.

Számtalan ötletes tárolóra van szükség, melyek nem foglalnak sok helyet, mégis szinte minden elfér bennük. Az ötletes dobozok, ágy vagy kanapé alatt tartható kosarak és tárolók mellett

azonban nem árt a szekrényeket is úgy megválasztanod, hogy azok ne nyomják össze a teret, és esetenként egyszerre több funkciót is ellássanak. A következő bútorokat bátran ajánljuk, hiszen kis helyen is elférnek, egyikük-másikuk pedig térelválasztóként is használható.

Polc hátán polc

Ha amellett, hogy további tárolóhelyre van szükséged, a lakásod összképét is modernizálnád, a Möbelix lépcsős polca kitűnő választás. A dióbarna polc rengeteg tárolóhellyel rendelkezik annak ellenére, hogy mindössze 114 centiméter széles, és 112 centiméter mély. Hat darab polca van, melyekben tárolódobozokat helyezhetsz el, vagy csak bepakolhatod a könyveidet, magazinjaidat is.

A 35 centiméter magas polc lépcsőzetességének köszönhetően három, különböző magasságú tetőrésszel rendelkezik van, melyeken dekortárgyakat, lámpát vagy virágot tarthatsz. Mivel nincs hátoldala, jelzésértékű térelválasztónak ez is alkalmas.

Ára: 14.990 Ft.*

Tárolás és térelválasztás

Az áruházakban számos olyan polcot találni, melynek nincs hátoldala. Ez azért hasznos, mert az ilyen típusú polcok nem csupán tárolóhelyként, hanem térelválasztóként is használhatók. Ilyen az IKEA Expedit fantázianévvel megáldott polca is, melyet négy különböző színben árusítanak. Nyolc darab polcot használhatsz tárolásra: amennyiben térelválasztóként is használnád, elsősorban kisebb tárgyakat helyezz el rajta, hogy a fény átjuthasson.

Ha a fal mellett tartanád, a polchoz különböző színű és mintájú tárolódobozokat is beszerezhetsz, melyekben olyan tárgyakat helyezhetsz el, melyeket inkább eldugnál szem elől. Az Expedit további előnye, hogy állítva és fektetve is egyaránt jól mutat a lakásban. Megvásárolhatod fehér színben, dióárnyalatban, feketében vagy nyír hatású változatban.

Ára: 17.990 Ft.*

Így dobd fel a nappalit fillérekből!

Nézegess képeket!

Elolvasom

A klasszikus vonal

Ha egyszerű polcot keresel a könyveidnek vagy az egyéb holmiknak, és kedveled a természetes árnyalatokat, érdemes felkeresned az RS Bútoráruházat, ahol most kedvezményes áron vásárolhatsz praktikus polcrendszert. A fenyőfából készült, egyszerű, de mutatós bútort öt polc alkotja, de a tetejére is pakolhatsz, mivel csupán 170 centi magas.

A polcok között elegendő hely van ahhoz, hogy különböző tárolódobozokban vagy kosarakban tartsd rajta a holmijaidat, még akkor is, ha nem csupán polcként, hanem a szoba falára merőlegesen állítva, egyben térelválasztóként is alkalmaznád - utóbbi esetben is átjut a polcok között a fény, ezért nem árnyékolja be az ablaktól távolabb eső szobarészt sem.

Ára: 15.990 Ft.*

A legkisebb ruhásszekrény

Egy lakásban természetesen normál szekrényre is szükség van, mely ajtókkal is rendelkezik. Ha valóban nagyon szűkös a szoba, és már csak egy talpalatnyi helyed van, a Möbelix szupervékony bútora neked való. A szekrény nagyon praktikus, hiszen keskenysége ellenére nagyon magas, ezért meglepően nagy a befogadóképessége. A szupervékony szekrény hat polccal rendelkezik, melyek 30x38 centiméteresek, így összehajtva rengeteg ruha fér el benne, de könyvek, lakáskiegészítők és további tárgyak tárolására is alkalmas.

Nagy előnye, hogy a polcok nem túlzottan mélyek, így könnyen átlátható a szekrény tartalma. Ha pedig idővel kifogysz a helyből, bővítheted a bútorcsalád további tagjaival.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ára: 19.990 Ft.*

*Interneten fellelt, tájékoztató jellegű árak.

Ezt is szeretjük