Láthatatlan ruhaszárítók 5000 forint alatt

Ha semmi hely nincs

Már a mosógépnek is alig tudtál helyet szorítani, a ruhaszárítónak pedig még inkább nincs hely? Íme, a megoldás!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy kinyitható, hatalmas ruhaszárító még a legtágasabb lakásokban is folyton útban van - kivéve, ha mosókonyha is helyet kap a lakásban.

Arról nem is beszélve, hogy a tiszta, mégis gyűrött ruhák, fehérneműk, harisnyák és zoknik látványa nem éppen megkapó.

Mivel ma már elérhető áron lehet szárítógépekhez jutni, illetve olyan mosógépeket venni, melyeket szárító funkcióval is elláttak, sokan cserélik le ezekre a fregolijukat. Pedig több tízezer forintos kiadások nélkül is van megoldás a száradó ruhák tárolására, ráadásul úgy, hogy sem a villanyszámládat nem növeled feleslegesen - ahogy teszik azt a szárítógépek -, sem a lakás hasznos alapterületét nem csökkented. Elég, ha beszerzel egyet az alábbi, láthatatlan ruhaszárítók közül.

Diszkrét, kihúzható fali szárító

A praktikus ruhaszárító kevés helyet foglal, mégis sok ruha szárítására alkalmas, ha pedig nincs szükség rá, diszkréten, szinte észrevehetetlenül megbújik egy sarokban. A HEM Kft. kínálatában akadtunk rá a GIMI Telepack 100 ruhaszárítóra, mely az összes említett szempontnak megfelel.

A falra rögzíthető szárítót egyetlen mozdulattal húzhatod ki és csukhatod össze. Az egymásba csúszó karoknak köszönhetően a szárító rendkívül helytakarékos, hiszen összecsukott állapotban csupán egy keskeny, lapos, alig több mint egy méteres fehér műanyag doboz hatását kelti a falon. A GIMI Telepack 100 fém rácsai összesen hét méternyi rakodófelületet tesznek ki, melyen éppen elfér egy egész adag szárítandó ruha.

Ára: 4471 forint + Áfa.*

Tetszés szerinti szögben, tetszés szerinti helyre

Az IKEA lakberendezési áruház élen jár az olyan praktikus bútorok és lakáskiegészítők terén, melyekkel a legkisebb lakásokban is helyet lehet spórolni. Nem kivétel ez alól az áruház által kínált ruhaszárítók köre sem. A kihúzható, összecsukható szárítók között elsősorban a GRUNDTAL fali szárító nyerte el a tetszésünket.

A HEM Kft. termékéhez hasonlóan ez a típus is néhány csavarral könnyedén felszerelhető a falra, az előzővel ellentétben azonban nem csak egyszerűen kinyitható, hanem a ruhák mennyiségének és a hely méretének megfelelően három különböző állásban használható. Ha pedig nincs szükség rá, egyetlen mozdulattal lecsukhatod: ilyenkor a szárító szinte egybeolvad a fal síkjával.

A rozsdamentes acélból készült szárító négy méter rakodófelülettel rendelkezik, mindössze 56 centiméter széles, mélysége pedig - a legfelső állásban - 54 centi.

Ára: 4990 forint.*

A legjobb tippek garzontulajdonosoknak
Kicsi a lakásod, ezért a lehető legpraktikusabban szeretnéd kihasználni a helyet? Ismerj meg néhány ötletes bútort, megoldást és lakberendezési tippeket, kifejezetten apró lakásokba! Kattints ide!

Szinte végtelen mennyiségű hely a ruháknak

Ha a lehető legkisebb ruhaszárítót keresed, mely azonban - meghazudtolva méretét - a lehető legtöbb textil szárítására alkalmas, akkor a rugós, kihúzható szárítók között nézelődj. Ezek az apró csodák valóban rengeteg tárolóhellyel bírnak, ráadásul teljesen eltüntethetők szem elől, ha nincs szükség rájuk.

Több áruház is kínál rugós szárítókat, ár szempontjából azonban a legkedvezőbbnek a Praktikert találtuk. A falra szerelhető ROTOR 6 ruhaszárító nem kerül többe 5000 forintnál, mégis rengeteg ruha szárítására alkalmas.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A mindössze 8,5 centiméter széles műanyag borítás egy rugós hengert rejt, erre tekeredik fel automatikusan a négy, 3,6 méter hosszan kihúzható szárítókötél, melyek együttesen 21 méternyi szárítófelületet tesznek ki, és ezzel több adag ruha szárítására is lehetőséget adnak.

Ára: 4890 forint.*

*Interneten fellelt, tájékoztató jellegű árak.

Ezt is szeretjük