A legszebb szerelmes képeslapok Valentin-napra
Lepd meg a párod!
Emlékezz meg a szerelem ünnepéről egy bájos üdvözlőlappal!

Február 14-e nem egy átlagos nap, még akkor sem, ha nem kerítetek nagy feneket a szerelem ünneplésének. Egy bájos képeslappal is elmondhatod a párodnak, hogy gondolsz rá, sőt, még az érzéseidről is biztosíthatod. Kezdj válogatni!

A romantika jegyében

Nagyon kevés választja el egymástól a giccsest és az igazán romantikust, ám a Cardexnek sikerült pont az utóbbi kategória határán belül megmaradnia. A nagyon egyszerűen animált képeslap ugyanis tényleg arra van kihegyezve, hogy a legegyszerűbben a párod tudtára add, mennyire fontos számodra.

A virág kellőképpen romantikus, de nem csöpögős, így valamelyest ellensúlyozza a kissé szentimentális szöveget - a kettő pont megfelelő elegyet alkot. Ha a kedvesed igazán mélyen érez, ez az üdvözlőlap biztosan tetszeni fog neki.

Szeret, nem szeret

A párod vevő a humorra? Akkor viccesebbre is veheted a figurát az ICQ bájos kis alakjával. A szeret, nem szeret jól ismert virágszirom-szakítós tépelődése ezúttal egy animáció formájában jelenik meg, méghozzá igen mókás módon.

Hagyd, hogy a párod letépje a szirmokat, és így tudja meg, mit érzel iránta. Ez akár még egy incselkedő-csábító előjáték kezdete is lehet, hiszen a kedvesed nem lehet biztos benne, hogyan alakul a rövid, animált képeslap vége.

Szerelem a palackban

Ha valami egyszerű, az még nem jelenti azt, hogy jelentéktelen is, sőt. Amikor az érzéseidet akarod kifejezni, akkor szerencsésebb lehet erre törekedni, mint körmondatokba foglalni a mondandód.

Szeret, nem szeret
Egyszerű romantika
Szerelem a palackban

Az 123greeting.com képeslapja segít neked ebben, ugyanis nemes egyszerűséggel egy palackba zárja az érzéseidet, egyetlen mondattal kísérve: a szerelmed mindaz, amire szükségem van. Keresve sem találhatsz ennél találóbbat.

Femina-kínálat

Ha nem sikerült az elképzelésednek megfelelő képeslapot választani, akkor mindenképpen nézz szét a Femina elektronikus üdvözletei között. Itt nemcsak animált, de hagyományos lapok is találhatók, így kedvedre válogathatsz, míg meg nem találod az igazit. Rendelj hozzá zenét, adj meg egy e-mail címet, és már küldheted is szerelmednek a meglepetést!

Te küldesz a párodnak Valentin-napra képeslapot?

Ezt is szeretjük