5 Valentin-napi ajándék, amitől a pasi kiborul

A Valentin-napi szívecskés, tündibündi csecsebecséktől a pasit még a víz is kiveri. Tégy hát érte, hogy az idei ajándékát nagyra értékelje!

A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek gondolata nem is annyira esik távol a valóságtól a Valentin-nap tekintetében. Amíg te hetekkel korábban készülsz már a nagy eseményre, a pasi különböző elméleteket gyárt, hogy hogyan is tudna kibújni az abszolút nem férfias, ajándékozós, ünnepeljük-együtt-a-szerelmünket móka alól.

Ráadásul ezt az érzését csak megkoronázza egy rosszul megválasztott ajándék, amelyet a háta közepére sem kíván. Most segítünk abban, hogy ne ess a rossz választások vermébe, és hogy felejthetetlenné tedd az idei Bálint-napot!

Semmi ékszer

Legyen arany, ezüst, platina, gyűrű, karkötő vagy nyaklánc, egyszerűen felejtsd el. Pláne, ha valami olyanban gondolkodsz, ami örökké tartó szerelmeteket jelképezni, például a kettétört szív medált. Ez az ajándék abszolút nem férfias, és még ha a pasi fel is veszi, csak a te kedvedért fogja tenni, és kizárólag olyankor, ha veled van. Amikor lemegy a haverokkal sörözni, biztosan nem fogja magára aggatni, hiszen így eleven céltáblát képezne az alfahímek csoportjában. Ez pedig nem hiányzik neki.

Amennyiben makacs vagy, és ragaszkodsz hozzá, hogy szerelmeteket méltón, valamilyen különleges alakzattal fejezd ki, akkor válassz ugyanezen nemesfémekből kulcstartót, amelyet rátehet a kulcskarikájára, vagy egy mindkettőtök számára fontos tárgyba vésesd bele kapcsolatotok egy meghatározó időpontját, szavát.

Kacatok és csecsebecsék

Az üzletek roskadásig zsúfolt polcai már nyögnek a súly alatt, de ez nem jelenti azt, hogy neked feltétlenül le kell valamit kapnod az egyensúly érdekében. A cuki kis plüssfigurák, porcelántárgyacskák, szívecske alakú apróságok és nem utolsósorban a képpel dekorált bögrék benne vannak abban a képzeletbeli top tízben, amelyen az ellenkező neműek a nemkívánatos ajándékokat jegyzik.

10 illat, ami meghozza a szexhez a kedvet

Nézegess képeket!

Elolvasom

Teddy mackó aranyos kis virágcsokorral vagy szívecskével a kezében kedves meglepetés a legjobb barátnődnek, aki megszállottan gyűjti az aranyos plüssmedvéket. De a pasi jobban értékel egy doboz sört, mint egy kislányos játékszert. Első gondolata az lesz, hogy mit fognak szólni a haverok, ha felugranak meccset nézni vagy inni egyet, innen pedig már egyenes út vezet a különböző fantázia-balesetekhez, amelyek szegény Teddy halálát mesélik el.

Ugyanez vonatkozik az apró porcelánfigurákra, ahol két cica, nyuszi vagy más állatka néz szerelmesen egymásra, miközben mancsukat a másik köré fonják. Ez a giccs. Legalábbis a férfi szerint, így számíthatsz rá, hogy az első adandó alkalommal megnézi, vajon a gravitáció milyen hatással van a dísztárgyra. A rózsaszín képkeret, amelyben egy közös fotó van rólatok, amint éppen szerelmesen búgtok, szintén a nem-szeretnék-ilyet-kapni kategóriába tartozik. A pasinak esze ágában sincs bevinni a munkahelyére egy olyan tárgyi bizonyítékot, amely elárulhatná, hogy a macsó felszín alatt érző szív lakozik.

Más a helyzet abban az esetben, ha csak te magad mosolyogsz bájosan a képről, pláne, ha ez a felvétel fürdőruhában ábrázol. Melyik férfi ne szeretne dicsekedni szexi párjával?! Persze a rózsaszín keretet ilyenkor is mellőzd, de egy férfiasabb, egyszerű darab tökéletes választás lehet.

Szavak erdejének érthetetlen útvesztőjében

Hacsak nem irodalmár a kedvesed, felejtsd el a szerelmes verseskötetet. Kevés hímnemű értékeli a költők magasröptű írásait. Nem fog a sorok között olvasni, illetve órákon át töprengeni az egyes versek mélyenszántó mondanivalóján. Egyszerűen csak végigfutja, hogy vajon rímelnek-e a sorok, és hogy a kedvenc fekete rappere vajon hogyan adná elő, ha ez egy ismert dalszöveg lenne. Ennyi, és nem több. Nem érdemes ezreket költeni egy könyvre, amit csak az irántad való tiszteletből és szerelemből fog egyszer végiglapozni, majd beteszi az asztal lába alá, hogy ne inogjon, miközben püföli a számítógép billentyűzetét.

Ha mégis kitartasz az elhatározásod mellet, hogy márpedig valami értékeset és maradandót adsz neki, készíts saját könyvet. Ebbe belecsempészheted kedvenc olvasmányainak pár oldalra lerövidített változatát, de akár a ronggyá olvasott legkedvesebb regényét is megkeresheted első kiadásban és beköttetheted egy igazán szép bőrborítóba.

Ezt is szeretjük