18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Ez a trükk az intenzív női orgazmus kulcsa a szexterapeuta szerint

Ezzel az egyszerű technikával erőteljesebb gyönyört élhetnek át a nők.

Trükk az intenzív orgazmusért

Az ágyban mindig érdemes a változatosságra törekedni, és néha kísérletezgetni sem árt egy kicsit a lehető legintenzívebb orgazmusért. A póz- és a helyszínváltáson kívül még számos olyan lehetőség kínálkozik, amelyek nemcsak az izgalmat fokozzák, hanem garantálják az erőteljesebb élvezetet is.

Figyelni kell többek közt a folyamatos légzésre, illetve arra, hogy a legtöbb nőnek a behatolás és a csikló ingerlése együttesen hozza csak meg a gyönyört. De létezik még egy apró módszer, ami szintén eget rengető élményt ígér a nőknek.

A csúcs előtt kell abbahagyni

Az orgazmuskontrollról leginkább a férfiak szempontjából hallani, mivel az ő esetükben fontos, hogy ne érjenek túl gyorsan, a párjuk előtt a csúcsra. Viszont a nők is hasznát vehetik ennek a módszernek, és nem csupán olyan értelemben, hogy a partnerük csak velük együtt vagy utánuk élvez majd el. Hanem úgy is, ha ők maguk vetik be a technikát.

Charlie Glickman szex- és párkapcsolati terapeuta szerint minden nőnek ki kellene próbálnia ezt a trükköt, mert addig még soha nem tapasztalt élvezetet eredményezhet. A lényege, hogy az orgazmus bekövetkezte előtt abba kell hagyni egy kicsit a mozgást vagy az ingerlést, tartani egy pici szünetet, majd folytatni a szeretkezést. Aztán pedig újra jöhet a lassítás, és egészen addig játszhat ezzel a pár, amíg csak bírja. Minél tovább tart, annál nagyobb lesz a végén a gyönyör.

A szakértő elmondta, hogy ez a folyamat már önmagában is rendkívül élvezetes a feleknek: a végletekig felizgatja őket, még érzékenyebbé teszi az egész testet, és az agy is annyira felpörög, és ráhangolódik az együttlétre, hogy a valaha volt legintenzívebb orgazmus ígéretével kecsegtet.

A cikk az ajánló után folytatódik

Így lesz a legélvezetesebb

Ahhoz, hogy a legjobbat hozza ki egy pár ebből a módszerből, lényeges, hogy mindketten tisztában legyenek azzal, hogy mikor kell leállni pontosan a csúcs előtt. Ezt ki lehet tapasztalni maszturbáció során, de együtt még izgalmasabb lesz a kísérletezgetés. Aztán, ha már ez megy, érdemes figyelni a változatosságra is. Ezzel a technikával sokkal hosszabbra nyúlnak a szeretkezések, de nem szabad, hogy unalmassá váljanak: a pici szünet alatt ezért javasolt pózt váltani, de arra ügyelni kell, hogy az egyéb ingerlés, mint a csókok és a simogatás, ekkor se maradjon el. Szintén jó ötlet lehet váltogatni vagy együttesen alkalmazni a behatolást és az ujjakkal való kényeztetést. 

A férfi legérzékenyebb erogén zónái

Ha ezeken a területeken érinted meg, simogatod a férfit, azzal garantáltan teljesen feltüzeled majd.

A férfi 10 nagyon érzékeny erogén zónája: ha megérinted, hihetetlenül felizgatod vele

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük