Erre a 4 dologra vágynak a nők titokban a kutatók szerint - A párjuknak nem merik elmondani
Nőket kérdeztek egy felmérésben a titkos szexuális vágyaikról. Néhány válaszra biztosan nem gondolna egy pasi sem.

bekotott szem
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenkinek vannak olyan szexuális fantáziái, melyekről nem szívesen beszél. Sőt, sokan még a párjuknak sem merik elárulni azt, hogy mi izgatja őket a legjobban. Bár egy kapcsolatban a legideálisabb az lenne, ha nem lennének hasonló titkok, és a felek felfednék a másiknak az addig rejtegetett vágyaikat, ez gyakran nincs így.

A simpatic.us éppen ezért egy kutatással igyekezett megfejteni a női fantáziákat. A Men’s Health magazin kérésére 2700 nőt kérdeztek meg a titkos vágyairól, természetesen név nélkül. A felméréssel azt szerették volna elérni, hogy a férfiak is sejtsenek valamit a párjaik titkolt szexfantáziáiról. De persze, az is cél volt, hogy megtörjék a jeget, és arra ösztönözzék az olvasókat, hogy beszéljenek nyíltan erről a témáról. A vizsgálat kiderítette a négy leggyakoribb szexuális fantáziát a nők körében, és az biztos, hogy néhány olyan is van köztük, melyre a pasik nem gondolnának.

Csúnya beszéd

Az első helyen egyértelműen a csúnya beszéd végzett. A megkérdezettek 81%-a válaszolta azt, hogy arra vágyik, hogy a partnere többször vesse be ezt az ágyban. Emily Morse szexológus a kutatásra reagálva elmondta, hogy valójában az agy az egyik legerősebb szexuális szerv, amit pedig stimulálnak a durva szavak. Hozzátette, hogy nemcsak izgatóak lehetnek, de felszabadítóan hathatnak a felekre. És nem feltétlenül a káromkodó, szó szerint csúnya kifejezésekkel lehet elérni ezt az eredményt. Gyakran az is megteszi a hatást, ha a felek hangosan, kendőzetlenül kimondják, hogy mit szeretnének, mit csináljon a másik.

Sztriptízbár – nem csak pasiknak

Bár szokatlanul hangzik, de tényleg igaz: a nők 70%-a mondta azt, hogy szeretne egyszer ellátogatni a partnerével egy sztriptízbárba. A szakértő hozzátette, hogy ebben az esetben nem feltétlenül a fehérneműben vagy annál is kevesebb ruhában táncoló hölgyek látványa izgatja őket - bár ez is hozzájárul -, hanem a hely fülledt erotikája, ami forró estét ígér a párnak. És az édeshármas gondolata szintén számít, annak ellenére, hogy sokan a valóságban nem vállalnák be.

Orgazmus távirányítással

A megkérdezettek 63%-a fantáziált már arról, hogy egy távirányítású szexjáték segítségével juttatják a csúcsra egy nyilvános helyen, közülük 44% pedig kifejezetten arra vágyott, hogy a partnere okozzon így orgazmust neki. A szexológus hozzáfűzte, hogy itt egyrészt maga a tiltott nyilvánosság izgató, másrészt az, hogy a nő gyönyörének kulcsa kizárólag a férfi kezében van még hatalmas távolság esetén is, és így teljesen átadja neki az irányítást.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Vak gyönyör

58%-nak az volt az egyik titkos vágya, hogy bekötött szemmel szeretkezzen. Ez a technika, bár az Ötven árnyalat-filmek miatt lett igazán népszerű, nemcsak ezért indítja be az embereket. A szexológus szerint ilyenkor minden érintés, érzés váratlanként hat, ami elképesztően izgató tud lenni, ráadásul ebben az esetben még inkább a partnerre bízzák magukat. A férfi dominanciája és az alávetettség érzése pedig sokak fantáziáját beindítja.

A férfiak is gyakran meglepő dolgokat találnak szexinek, és nemcsak az ágyban. Néhány hétköznapi női szokás teljesen beindítja őket.

Ezt is szeretjük