18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Titkos szexfantáziák, amikről a férfiak alig beszélnének: a legtöbben ezekre vágynak
A következő féltve őrzött vágyakat a férfiak mondták el, de kutatások is utánajártak a gyakori titkos gondolatoknak.

ferfi agyban
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha titkos férfifantáziára gondolnak a nők, valószínűleg a hármas szex jut az eszükbe először, hiszen a legtöbb pasi szívesen kipróbálná, milyen is lehet két nővel az ágyban. Valójában viszont nem csak ez az az intim helyzet, amire vágynak.

Vannak olyanok, amiket nem osztanak meg a párjukkal, az online fórumokon viszont bátran bevallják őket. Bőven találni vallomásokat a neten arról, hogy mit szeretnének átélni a hálószobában - vagy éppen azon kívül -, mi pedig összeszedtük a leggyakoribbakat, de a tudományos felmérésekben is kutakodtunk, hogy minél valósabb képet kapjunk a pasik titkos vágyairól.

A férfi legtitkosabb fantáziái

Nemcsak a férfivallomásokból, hanem több kutatásból is kiderült már, hogy bármilyen meglepő is, az ellenkező nem tagjai néha arra vágynak, hogy ne ők domináljanak az ágyban, hanem a nő.

- A feleségem szereti, ha én irányítok az ágyban, és azt is, ha egy kicsit eldurvulnak a dolgok. De sokszor én is arra vágyom, hogy így legyen, csak éppen fordítva: ő uralkodjon rajtam. Nem azt mondom, hogy rögtön szado-mazóra váltsunk, de azért mondjuk megbilincselhetne, vagy viselkedhetne velem agresszívan. Ennek már a gondolata is beindít - mesélte egy férfi, és többen is hozzátették, hogy izgatja őket ez a fantázia. Egy pasi például úgy gondolta, azért, mert a hétköznapokban neki kell dominálnia a kapcsolatban, az ágyban örülne, ha kicsit alávetett lehetne.

Leskelődők a közelben

Persze, azért a kommentjeik alapján annak a gondolata is lázba hozza őket, hogy két lányt kukkolhatnának, miközben egymást kényeztetik, azonban a legtöbben inkább arra szavaztak, hogy őket nézzék szex közben. Sokan említették ugyanis azt - mind a felmérésekben, mind a fórumokon -, hogy teljesen beindulnának ettől.

- Alapvetően jó a szex a feleségemmel, de van egy titkos fantáziám, amit soha nem mertem még elmondani neki: úgy szeretnék egyszer összebújni vele, hogy valaki néz minket. Általában arról fantáziálok, hogy az ő barátai. Tudom, hogy ez soha nem fog megvalósulni, ezért néha direkt égve hagyom a lámpát, ha szeretkezünk, hogy a szomszédok átláthassanak a függönyön - mesélte el az egyik férfi, és úgy tűnik, rengetegen beismerték, hogy pontosan a leskelődők miatt izgatja őket a nyilvános szex is.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ők is vágynak a romantikára

A Quebeci Egyetem felméréséből az is kiderült, hogy a férfiak is ugyanolyan szívesen bújnának össze szerelmükkel gyönyörű, szinte filmbe illő helyeken, mint a nők. A megkérdezettek 80%-ának ugyanis felkerült a titkos vágylistájára egy tengerparti helyszín. És hogy ez miért is titkos? Mert a legtöbben nem merik bevallani a párjuknak, hogy bizony beléjük is szorult egy kis romantika, pedig nagyon is így van. Arról már nem is beszélve, hogy itt is van esély arra, hogy valaki meglátja őket.

- Lehet, hogy kicsit furcsán hangzik egy férfitól, de gyakran fantáziálok arról, hogy a tengerparton, a naplementében szeretkezünk. Nem is lehet annál jobb, mint hogy felnézek, és a vizet meg a homokos partot látom, na és persze a barátnőmet. És az is elég vadító, hogy bármikor bárki megláthat minket, aki arra sétál - vallotta be egy férfi.

A vonzó idegen

Ahogyan a nőknél, a férfiaknál is az egyik leggyakoribb szexuális vágy közé tartozik az, hogy egy teljesen idegen, ismeretlen partnerrel feküdjenek le úgy, hogy szinte semmit nem tudnak róla.

ferfi barban

- Soha nem volt még egyéjszakás kalandom, pedig őrülten izgató lehet, hogy egy olyan lánnyal szeretkezem, akiről nem tudok semmit - mesélte egy másik férfi. Voltak olyanok is, akik a szerepjátékokat említették, de akadtak bőven bevállalósabb és furcsább ötletek, mint például szex az általános iskolás tanárnőjével, szeretkezés egy szexhinta segítségével, sőt, néhányukat annak a gondolata is feltüzeli, hogy a saját haverjukkal lássák együtt a barátnőjüket.

Ezt is szeretjük