18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Ezekre a szexpózokra kerestek rá a legtöbben a Google-ben: az 5 legnépszerűbb

Nem biztos, hogy ezekre tippeltél volna.

Szexpózok

Az emberek nemcsak akkor ütik fel a Google-t, ha az egyébként kínos, esetleg túlságosan intim kérdéseikre szeretnének választ kapni, hanem akkor is, ha szextippekre kíváncsiak.

Például rengetegen az internetről tájékozódnak azzal kapcsolatban, hogy mit újíthatnának be a hálószobában, legyen szó extra kényeztetési trükkökről vagy éppen pozitúrákról.

A legkeresettebb szexpózok

Most pedig az Ask Men készített is egy kutatást, amiben ezeket a keresési statisztikákat vizsgálta, és ezek alapján állapították meg, mik azok a pózok, amik a legnépszerűbbek a netezők körében. Össze is állították ez alapján a top 5-ös listát, aminek az első helyén kimagasló eredménnyel végzett a lovaglópóz.

Ezután következett a férfiak egyik kedvence, a kutyapóz, majd pedig a harmadik helyen egy olyan orális pozitúra végzett, amire nem gondoltak volna. Úgy tűnik ugyanis, hogy nagyon érdekli az embereket az, amikor a nő a férfi arcára ül, hogy az kényeztethesse a nyelvével. A negyedik helyre szintén egy orális póz került, a 69-es, ami talán a legismertebb mind közül. Az utolsó pedig egy talán kevésbé ismert lett, az olló pozíció egyik variációja. A lényege, hogy a nő az oldalán fekszik, a férfi pedig rá merőlegesen fekszik a lábai közé, és így hatol belé. 

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük