18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

6 férfi, aki őszintén elmesélte, miért maszturbál egy tartós kapcsolatban
Érdekes indokokat sorakoztattak fel.

ferfi agyban

Az nem titok, hogy a legtöbb férfi bizony akkor is önkielégít, ha tartós kapcsolatban él. Az viszont sok nő számára még mindig kérdés, hogy miért is teszik ezt.

 Vajon nem jó a párjuk az ágyban? Vagy nem elég a szex? Most végre néhányan elárulták az okát, és az biztos, hogy meg fogsz lepődni a válaszaikon.

Ezért maszturbálnak a férfiak valójában

A Women's Health magazinnak őszintén vallottak ugyanis, és olyan okokat meséltek el, amikre a nők nagy része egyáltalán nem gondolna. Egyikük elmondta például, hogy szinte csak megszokásból nyúl magához.

- Nem azért csinálom, mert nem vagyok megelégedve a barátnőmmel az ágyban. Csak úgy. Mindig csináltam, és mindig fogom is. Jó érzés, és csökkenti a feszültséget, nincs ezen mit túlgondolni - mesélte Sam, de egy másik férfi, Benjamin sem tudja pontosan az okát, ő azonban leginkább akkor nyúl magához, ha unatkozik.

- Hogy őszinte legyek, ezzel ütöm el az időd, amikor nincs mit csinálnom, és unatkozom. És ez akkor is így van, ha szingli vagyok, és akkor is, ha nem - mondta, és Conner is egyetértett vele.

- Nincs semmi különösebb oka, csak jó. Könnyű, mégis jó érzés. Persze, inkább bújnék össze a barátnőmmel, de erre nincs mindig lehetőség. Tehát ha van egy kis időm, miért ne csinálnám? - mesélte.

Néhányuknál viszont komolyabb ok állt a háttérben. Például egyikük szerint sokkal jobban tud teljesíteni az ágyban, ha rendszeresen maszturbál.

- Jobb vagyok a szexben, ha néha egyedül is a csúcsra jutok, ezért csinálom leginkább. Mert ha néhány napig nem volt orgazmusom, akkor túl érzékeny vagyok, és percek alatt képes lennék elélvezni. Ha viszont maszturbálok, akkor nem, és így a barátnőmnek is örömöt tudok szerezni, mert nem megyek el túl korán - mondta Ned. De persze az is előfordul, hogy valóban a szex hiánya miatt kényeztetik magukat.

- Nagyon sokat utazom egyedül a munkám miatt, néha egy hétig nem vagyok otthon. Ilyenkor azért csinálom, mert sokáig nem találkozom a párommal, és stresszlevezetésnek is nagyon hatásos. De otthon is magamhoz nyúlok néha, mert nyolc éve vagyunk együtt a feleségemmel, és nem szeretkezünk már mindennap. Nekem viszont többre lenne igényem, ezért így oldom meg - mesélte Greg, és Ken is hozzátette, hogy teljesen normális dolog, ha a férfiak maszturbálással egészítik ki az együttlétek közötti időt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük