18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Kiderült, mi kell a nőknek az intenzív orgazmushoz – A legtöbb férfi épp másképp csinálja

Ez a mozdulat lenne a kulcs ahhoz, hogy a nőnek a lehető legjobb legyen.

no orgazmus cover

A férfiak és a nők néha eltérő dolgokat szeretnek a szexben: a pasikat például inkább a látvány, a nőket pedig az érzések izgatják, és vannak olyan pózok is, amiket ők szeretnek, míg a nőknek inkább kellemetlenek vagy fájdalmasak, mint élvezetesek.

De általában a férfiaknak kevesebb idő is kell ahhoz, hogy elérjenek a csúcsra, és egy kicsit egyszerűbb is eljuttatni oda őket. A nőknél kicsit bonyolultabb, hiszen nem automatikus az orgazmus, és néha nehéz eltalálni azt a technikát, amivel a lehető legjobb lehet nekik a szex.

A technika, ami intenzív orgazmust ad a nőnek

Egy kutatás azonban kiderítette, hogy milyen módszerrel képesek átélni a legintenzívebb orgazmust. A Journal of Sex & Marital Therapy folyóiratban publikált tanulmány során 1055, 18 és 94 év közötti nőt vizsgáltak, és a szexuális életük apróbb részleteiről faggatták őket. Ennek során fény derült arra, hogy csupán a 18,4%-uk képes elélvezni együttlét közben plusz ingerlés nélkül, 36,6%-uk viszont csak akkor éli át a gyönyört, ha a behatolás mellett a csiklóját is izgatják. Másik 36% pedig azt mondta, hogy bár nem feltétlenül lenne szüksége az orgazmushoz a csikló ingerlésére, úgy sokkal élvezetesebb számára a szex.

A kutatók további részleteket is kiderítettek, és megtudták azt is, hogy pontosan milyen mozdulatokra van szükségük a nőknek ahhoz, hogy a legintenzívebb orgazmust éljék át. A megkérdezett nők 81,7%-a szerint a csikló változatlan ritmusú ingerlésére van szükség ahhoz, hogy a csúcsra juthassanak, és a válaszolók 78,3%-a még ehhez azt is hozzátette, hogy a körkörös mozdulatokkal lesz a legélvezetesebb számukra a kényeztetés, tehát a nagy többség szerint ez a módszer a leghatásosabb. Voltak olyanok is, akik a lassú és gyors mozdulatok váltakozására szavaztak, de sokan mondták azt is, hogy a lassú izgatás a legjobb számukra.

Többen elárulták még, hogy a szex akkor a legjobb számukra, ha a partner hagy időt az előjátékra, és tudja, hogy mit szeret a nő, de jó néhányan az érzelmeket és az intimitást is a jó szeretkezés alapvető hozzávalójaként jelölték meg.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük