18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Mennyi ideig tart egy átlagos szex? Meglepődtek a kutatók az eredményen

Azt is kiderítették, hogy mennyire elégedettek ezzel az időtartammal a párok.

par szex cover

Az együttlétek idejét igen nehéz megsaccolni, mivel sem előtte, sem utána nem arra koncentrálnak - legalábbis jó esetben - a pár tagjai, hogy rápillantsanak az órára, és kiszámolják az eltelt perceket. 

Ennek ellenére sokan kíváncsiak rá, hogy vajon elég ideig gyűrik-e a lepedőt, vagy másoknál sokkal tovább, esetleg rövidebb ideig tart egy szeretkezés. Most viszont nem kell többet találgatni, mert egy friss felmérésből fény derült az együttlétek átlagos hosszára.

A legtöbben ennyi ideig szexelnek

Egy új kutatás ötszáz párt vizsgált a világ több országából négy héten keresztül, és nagyon meglepő eredmény született, ugyanis kiderült, hogy a legtöbbeknél mindössze 5,4 percen keresztül tart maga az aktus, az előjátékot nem számolva. Nem csoda, hogy mindenki jóval többre számított, hiszen ez tényleg elég kevésnek hangzik, de ami még ennél is durvább, hogy voltak, akik szinte mindig csak 3,8 percig szexelnek.

Persze olyanok is akadtak, akik jócskán elnyújtották az időt, mégpedig 44 percre, de az összesítésből egyértelműen kiderült, hogy átlagosnak az 5,4 perc számít, és ezzel a párok nagyrészt elégedettek is. Ez pedig leginkább azért van, mert a szakértők szerint a szex minősége számít, nem a hosszúsága.

- Nem szabad megítélni a szexet csak arról, hogy mennyi ideig tart. Sokkal fontosabb, hogy mindkét fél elégedett legyen, és kielégüljön. A rövid szeretkezések ugyanis ugyanolyan jók tudnak lenni, sőt, a túl hosszú, elnyújtott együttlét akár a nemi szerveknek is megerőltető lehet, és fájdalmat okozhat - mondta LeslieBeth Wish az Elite Dailynek.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük