18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Erős és intenzív orgazmus a nőnek: csak erre az apróságra kell figyelni

Nagyon egyszerű, mégis hihetetlenül hatásos trükk.

Intenzív orgazmus

Rengeteg apró kis taktika van, amit be lehet vetni az orgazmus intenzitásának növelésére, azonban van egy valami, ami mindenkinek a figyelmét elkerüli, pedig sokkal nagyobb élvezetet élhetsz át, ha ezt szem előtt tartod.

És nincs is benne semmi bonyolult, csak annyi a lényeg, hogy egy kicsit irányítanod kell a testedet, Jessica O'Reilly szexológus pedig azt is elárulta a self.com-nak, hogy pontosan hogyan. Sokkal könnyebb, mint gondolnád.

Az intenzív orgazmus egyik titka

A legtöbb nő az orgazmus előtt, illetve annak a pillanatában visszatartja a levegőt és megszorítja az izmait, mert így jobban tud koncentrálni az érzésre, a szexológus szerint viszont ezzel megakadályozzák a minden eddiginél nagyobb, erősebb és intenzívebb élvezetet.

- Sok minden állhat a lélegzet-visszatartás hátterében: idegesség, izgalom, a hangosság megakadályozása. Ez azonban megnehezíti az orgazmust, és el is vesz az érzésből. Nem véletlenül van az sem, hogy mondjuk edzés közben is rászólnak az emberekre, hogy ne felejtsenek el kiegyensúlyozottan, szabályosan lélegezni. Mert képesek vagyunk annyira koncentrálni valamire, hogy elfeledkezünk a légzésről - mesélte Jessica O'Reilly. Azt is elmondta, hogy azért lehet ettől kevésbé élvezetes a szex, mert az agy nem jut elég friss oxigénhez, ez pedig sok mindenben akadályozza a testet, ráadásul a vérkeringést is lassítja.

orgazmus 1

- A mély légzés felgyorsítja a vérkeringést, ez pedig a szexuális válaszreakciók, azaz a gyönyör elmaradhatatlan hozzávalója. A nemi szervek vérkeringése ugyanis hozzájárul az érzések és érzékek felerősödéséhez, ezáltal az intenzívebb orgazmushoz - tette hozzá a szakértő, aki mindenkinek azt tanácsolja, hogy tudatosan próbáljon figyelni a légzésére szex közben.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük