18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

5 dolog, amit minden nőnek el kell felejtenie a jó szexhez
Néhány dolog ellehetetleníti az élvezetes együttlétet, és monotonná, unalmassá, kötelező tevékenységgé teszi.

szex
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nőknek általában jóval nehezebb dolguk van az ágyban, mert vannak olyan dolgok, melyek kifejezetten akadályozzák az eget rengető szeretkezés lehetőségét. A jó szexhez viszont nem elegendő egy csábító csipke fehérnemű: mindenkinek önmagában és a felfogásában, viselkedésében kell egy picit változtatnia.

A rosszul berögzült szokások és a gondolkodásmód is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy mennyire lesz élvezetes a szex, ezért néhány dolgot érdemes inkább elfelejteni. Most azokat a változtatásokat vesszük sorra, amelyeket minden nő saját maga megvalósíthat ahhoz, hogy a lehető legjobb legyen számára az együttlét.

Szex, mindig ugyanúgy

A hosszú távú párkapcsolatokban gyakori jelenség, hogy egy megszokott forgatókönyv alapján zajlik a szeretkezés. Szinte sorban megvan, mi következik majd, és minden egyes lépés kiszámítható. Ez egy ideig, vagy néha-néha működhet, de aztán könnyen unalmassá és megszokottá válik. Ahhoz, hogy tényleg jó legyen az együttlét, figyelni kell arra, hogy legyen benne változatosság, és nem szabad félni az újtól: egy addig nem próbált trükk, egy kis spontaneitás vagy valami egészen apró változtatás is jöhet, a lényeg, hogy ne ugyanolyan legyen minden szeretkezés.

Csak a partnerre figyelni

A nők hajlamosak annyira előtérbe helyezni a párjukat, hogy a szex során is csak az ő igényeit tartják szem előtt. Így viszont önmagukat háttérbe szorítják, ezzel akadályozva az igazán jó együttlét lehetőségét. Nem szabad, hogy minden szeretkezés csak az egyik félről szóljon. Tudatosítani kell, hogy mindkét embernek egyformán kell élveznie a szexet, és a nő elégedettsége ugyanúgy fontos, mint a férfié. Nem érdemes titkolni a vágyakat, meg kell mondani, mi jó, mi nem, és mit kellene másképp csinálnia a pasinak. Mert, ha nem így történik, az örömszerzés könnyen monoton, kötelező tevékenységgé válhat.

Következetesnek lenni, mindent helyesen csinálni

A vágy nem kiszámítható és kontrollálható. Folyamatosan átalakul, hullámzik, és hangulattól is függhet, ezért nem szabad megijedni, ha változást tapasztal valaki a szexuális szokásaiban, vagy, ha éppen egy együttlét során szeretne valami újat kipróbálni, vagy valamit egészen máshogy csinálni. A szex az a dolog, amiben a következetesség nem gyümölcsöző megoldás: hagyni kell, hogy minden a két ember vágyai szerint történjen.

A cikk az ajánló után folytatódik

A szeretkezések során nem kell mindennek tökéletesnek lennie, mint a filmekben. Nem baj, ha becsúszik néhány baki, és az sem, ha nem ugyanabban a pillanatban jut csúcsra mindkét fél, sőt, ezek teljesen normális jelenségek. Nem szabad azt hinni, hogy csak akkor lehet élvezetes a szex, ha mindent helyesen csinál a pár, főleg, hogy a szexben nincs olyan, hogy helyesen. Fontos, hogy a szexet izgalmas kalandként fogják fel a felek, és ne féljenek a kísérletezgetéstől, attól, hogy valami nem úgy sül el, ahogyan kellene. Ha mégis így történne, csak nevetni kell rajta egy jót, majd továbblépni.

A tökéletes szexistennő

Sok nő beleesik abba a csapdába, hogy a fehérneműreklámokban, plakátokon és egyéb hirdetésekben látott, tökéletesre retusált testű, mindig szexi csipkét viselő modelleket tartja csak igazán vonzónak. És persze, úgy gondolja, hogy a partnere csak akkor látja majd csábítónak, ha ő is hasonlóan fest. Ez viszont egyáltalán nem igaz. Mindenkinek más az elképzelése a szexisségről, ráadásul a photoshopolt képek nem is a valóságot mutatják. Arról nem beszélve, hogy a férfiak gyakran egészen más dolgokért vannak oda. Nem kell teljes smink és vörös fehérnemű ahhoz, hogy egy pasi vonzónak lásson egy nőt.

Szex közben még inkább tilos a külsőre figyelni, vagy éppen arra, hogy jól mutat-e a test abban a pózban. Mindenkinek teljesen át kell adnia magát az élvezetnek, és nem szabad, hogy bármilyen hasonló probléma, irreális elvárás vagy aggodalom elterelje a gondolatait.

Színlelni

Sajnos továbbra is rengeteg nő színleli rendszeresen az orgazmust, de ezzel borzasztóan rosszat tesz: nemcsak a partnert veri át, hanem önmagát is. Egyrészt így a másik azt hiszi, hogy mindent jól csinált, ezért továbbra is így fogja - tehát a nőnek ezután sem lesz több esélye átélni az orgazmust. Másrészt pedig egy idő után, ha sokáig nem jut a csúcsra, a szex kötelező, a partner élvezetére irányuló cselekvéssé válhat.

Természetesen előfordul, és teljesen normális, ha néha-néha nem jön össze az orgazmus, ezen nem is kell aggódni. De bátran fel kell vállalni, megnyugtatni a partnert, hogy nincs semmi gond, és nem szabad színlelni. Ha viszont valamit rosszul csinál a másik, akkor nem érdemes ezt titokban tartani: kedvesen el kell neki mondani, hogy változtathasson rajta, és jobb lehessen a szex.

Ezt is szeretjük