18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Te milyen típusú szerető vagy? Ezek a pasik kedvencei!

Irányítani vagy inkább adni szeretsz az ágyban? Tudd meg, tulajdonságaid a pasik kedvencévé tesznek-e!

Mint tudjuk, a szex nem egy emberen múlik. Ahogy neked is sokat hozzátesz az élményhez a partnered hozzáállása, ugyanúgy számára sem mindegy, hogy mennyire vagy aktív az ágyban. Azonban az, hogy két ember mennyire elégíti ki egymást, sokszor nem az alkalmazott szextechnikákon múlik, hanem sokkal kevésbé megfogható valamin, mégpedig a vérmérsékleten. Most megtudhatod, milyenek a férfiak szerinti legjobb szeretők, és te is egy vagy-e közülük!

Kíváncsi

Ebbe a típusba akkor tartozol, ha számodra a szex nemcsak a gyönyörről és a szerelem beteljesüléséről szól, de egyben az egyik legjobb játék is a világon. Ha minden újdonságba kíváncsian ugrasz fejest, és rendszerint keresed a módját annak, hogy változatos trükkökkel elégítsd ki partnered - noha azt is elvárod, hogy ő is legalább ennyi energiát szenteljen a te örömödnek -, egy vagy a kedvencek közül.

A kíváncsi szerető sok férfit rabul ejt, hiszen nemcsak a gyönyört lehet mellette megtapasztalni, de az is nagy kihívás, hogy újdonságvágyának megfeleljen az ember. Néhányan éppen ezért attól tartanak, hogy a hasonló nők, bár értenek ahhoz, hogy hogyan lehet élvezni a szexet, nem kifejezetten hűségesek, és a kapcsolatban is fontosabb számukra a szex, mint a szerelem. Amennyiben te is kíváncsi vagy, nem kell attól tartanod, hogy a párod az ágyban elégedetlen lenne, éppen ezért egy kis energiát nyugodtan átcsoportosíthatsz az érzelmi térre is.

Odaadó

Az odaadó szeretőnek a gyönyörnyújtás maga jelenti az egyik legkülönlegesebb örömet. Ha ebbe a típusba tartozol, nem arról van szó, hogy számodra mindegy, hogy te eljutsz-e az orgazmusig az együttlét alatt, vagy sem, de kiemelt helyen szerepel, hogy a párod vágyait beteljesítsd.

Kevés férfi akad, akinek a hasonló jellegű törődés ne simogatná a hiúságát, és ezért az élményért még a kezdeményező szerepről is sokan hajlandóak lemondani. Ha azonban szeretnéd hosszú ideig az ágyadban tartani párodat, és nem utolsósorban te is élvezetre vágysz, nem elég mindig csak adnod, de bátran lehetsz egy kicsit követelőzőbb. Nem baj, ha nem vagy tipikus vadmacska, és számodra gyengédség és érzelmek nélkül nincs szex, de időnként akkor is add át magad az élvezetnek, és engedd, hogy a párod foglalkozzon veled.

Az újdonságokat illetően is szükséged van a férfi megértő támogatására, ugyanis sokszor bizonytalan vagy az elsőre merésznek tűnő praktikákkal kapcsolatban, de párodnak ez kifejezetten kellemes lehet, feltéve, ha szereti azt a pozíciót, amikor a férfi vezeti be a nőt a szex egyes rejtelmeibe.

Szenvedélyes

Nem nehéz kitalálni, hogy a szenvedélyes szerető miért a pasik kedvence, hiszen számára az érzékiség terén nincsenek tabuk. Minden eszközt megragad, amivel a gyönyör hevességét ki lehet fejezni, ha tehát te is ebbe a típusba tartozol, szeretkezéseitek olykor a fizikai állóképességeteket is próbára teszik.

Bár a vadság jó dolog, és a férfiak is kifejezetten izgatónak találják, nem árt, ha a körmeiddel és a fogaiddal néha óvatosabban bánsz, hiszen a fájdalom már nem annyira szexi, mint a szenvedély. Természetesen az ágyban mindent szabad, amivel az élvezetedet vagy éppen a vágyadat szívesen kifejeznéd, de a másikra is ügyelni kell: ha sebeket hagytok egymáson, az talán kicsit több a kelleténél. Ezzel ellentétben a pasik kifejezetten szeretik, ha egy nő hangot ad az élvezetének - persze ezt is csak úgy, hogy senki illetéktelen fülébe ne jusson el.

Mivel tarthatod meg a pasit örökre?

Kíváncsi vagy, mi az, amit a legtöbb férfi szeretne megkapni az ágyban? Videónkból megismerheted azokat a technikákat, melyekkel boldoggá teheted a párodat, de persze ennek nem kell egyoldalúnak lennie. Ideális esetben ő is legalább annyira szeretne a kedvedre tenni, mint te neki: néhány tippel bátran segítheted!

Irányító

Ahogy az élet más területein, a szexben sem előjoga a férfinak az irányítás. Sokan kifejezetten élvezik, amikor egy nő tudja, hogy mit akar, és határozottan tereli a cél felé a hálószobai eseményeket, ha pedig sokszor már egészen az első lépéstől kezdve te vagy a kezdeményező fél, párod minden bizonnyal szerencsésnek tartja magát. Sok férfi ábrándozik ugyanis arról, hogy valamilyen hétköznapi tevékenység közben - legyen az tévénézés vagy a legfrissebb hírek olvasása - barátnője a kezébe veszi az irányítást vagy történetesen a legérzékenyebb testrészét.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Bár a fantáziaképek szerint leggyakrabban így kezdődik az a szex, amit a nő irányít, ezt követően könnyen terelheted magad felé a párod figyelmét, és, ha nemcsak buja, de határozott is vagy, elérheted, hogy pont azt tegye, amit szeretnél. Mindezt ráadásul nem csupán a te, hanem az ő legnagyobb örömére is. Ennél több nem is kell.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük