18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 szexi tipp az első randira

Hogy garantáltan visszahívjon!

Ismerős a helyzet, amikor napokig hiába vársz a telefonra? Tudd meg, mit tegyél, hogy legyen folytatás!

Az első alkalmon, azon a bizonyos randin sok minden áll vagy bukik. Bár, ha igazán tetszel egy pasinak, valószínűleg egy félresikerült mondat miatt nem dönt úgy, hogy végérvényesen törli a számodat a telefonjából, ha vonzalma még nem áll biztos lábakon, akár egyetlen mozdulaton is múlhat a dolog.

Ha sokszor érezted úgy, hogy minden jól sikerült, ám a randi után hiába vártad az ígéretes telefonhívást, fogadd meg tippjeinket! Bár a szerelemhez néhány csajos praktikánál kicsit több kell, tanácsainkkal legalább elkerülheted a tipikus hibákat, melyek garantáltan kudarchoz vezetnének.

Lelkesedj félgőzzel!

Ha úgy is érzed már rögtön az első alkalommal, hogy végre rátaláltál arra, akit kerestél, ne zúdítsd rá a pasira minden gyengéd érzelmedet. Természetesen az sem ajánlatos, hogy faarccal ülj vele szemben, vagy úgy kezeld, mintha egy jóbarátod lenne, miközben alig bírod megzabolázni szenvedélyedet. Mutasd ki, ha tetszik, de hagyd, hogy előbb ő adja tudtodra érzelmeit. Ha úgy érzi a pasi, hogy túlságosan lelkesedsz iránta, könnyen lehet, hogy reflexből vészkijárat után kezd kutatni, hiszen nem akar a legközelebbi alkalommal máris jegygyűrű után matatni a zsebében.

Fogd fel úgy a randit, mint egy izgalmas párbeszédet szavak nélkül, ahol az ő pozitív gesztusai jelzik mindig, ha te is továbbléphetsz egy hajszálnyival. Természetesen előny lehet, ha nem vagy kezdő a testbeszéd ismeretében, és könnyen fel tudod mérni, hogy egy mozdulat vonzalomról árulkodik, netán arról, hogy partnered az asztal mellett sürgölődő pincérnő dekoltázsával van elfoglalva.

Ha úgy érzed, hogy a pasinak kicsit gyors a tempó, és te már legszívesebben megölelnéd, de ő még távolságtartóan keresztbe font karral ül, várj egy kicsit, és hagyd, hogy a beszélgetés során feloldódjon!

Ha többet szeretnél megtudni arról, hogy a férfi egyes gesztusai mikor árulkodnak vonzalomról, olvasd el cikkünket!

Kezdeményezzen ő!

Bár a férfiaknak semmi kifogásuk nincs az ellen, ha egy nő szexet kezdeményez, ezt hagyd későbbre. A párkeresés egyik alapvető szabálya, hogy az első randin tilos a szex, és, ha vannak is ez alól kivételek, amennyiben te teszed meg az ágy felé vezető döntő lépést, nem valószínű, hogy bármi komolyabbra számíthatsz a pasitól.

Nem csak az ágy csábításának érdemes azonban ellenállnod, jó, ha a flörtben is betartod, hogy a pasié az elsőbbség. Bár akad, aki nem tiltakozik az ellen, ha rövidre zárod a kínosan tárgytalan beszélgetést - ami úgyis csak a tekintetek forró csatájáról szól -, és megcsókolod, sok férfi szereti, ha ebben a döntő lépésben rá hagyatkozol.

Természetesen a jól bevett flörttechnikákkal bátran cselekvésre buzdíthatod partnered, ha azonban szeretnéd, hogy mély nyomot hagyj benne, hagyd, hogy úgy érezze: a hódítás az ő érdeme. Elég, ha te tudod magadban, hogy az a csók sem esett volna meg egy rafinált pillantás és sokat sejtető mosolyod nélkül.

Vigyázz a szádra!

Bár nem elsősorban a csúnya szavakra gondolunk, amennyiben rossz szokásod illetlen kifejezésekkel tűzdelni mondataidat, az első randin nem árt, ha visszafogod magad. A káromkodás nem nőies, és, ha legszexibb öltözékedben jelensz is meg, egy nem oda illő kifejezés meglehetősen lehangoló lehet a pasi szemében.

Ugyanilyen veszélyesek lehetnek azonban a tipikus női mondatok, melyekkel pillanatok alatt eltántoríthatod partnered attól, hogy még újra találkozni akarjon veled. A férfiak köztudottan nem szeretnek leendő gyerekek nevéről, volt pasikról, mások szerszámáról és szexuális tehetségéről hallani. Ugyanígy nem tanácsos a kocsija és a pénztárcája felől érdeklődnöd, mert ezzel csak megerősíted a kínos sztereotípiát, hogy a nők a gazdag pasikra hajtanak.

Legyél önmagad!

Ha biztosra akarsz menni, nem az a megoldás, hogy megpróbálsz a lehető legjobban hasonlítani ahhoz az álomnőhöz, akit minden pasi visszahívna. Ha háttérbe szorítod a személyiségedet, és csak a randi kedvéért a legrosszabb vicceken is nevetsz, valamint készségesen elbeszélgetsz a legmenőbb autómárkákról, lehet, hogy éppen az ellenkezőjét éred el.

Előfordulhat, hogy a pasi zavarában süt el pár esetlen poént, ami pedig az autós sztorit illeti, könnyen belegabalyodhatsz a történetbe. Ha bármi jobban érdekel, mint a karburátor felépítése, nem árt, ha már az első alkalommal tisztázzátok, hiszen a férfi sem a saját tükörképét keresi női kiadásban, hanem egy vonzó egyéniséget.

Ne akard görcsösen!

Természetesen minden praktika hiábavaló, ha a pasi szándékai nem komolyak: ne feledkezz meg arról, hogy a nőies fortélyok csak akkor lehetnek segítségedre, ha partnerednek megragadtad a fantáziáját. Bár szingliként a randi jelentheti a legnagyobb kihívást, akkor se keseredj el, ha néma marad a telefon: ha ugyanis minden erőddel azon vagy, hogy végre rád találjon a szerelem, az igyekezet görcsössé tehet.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A pasik megérzik rajtad, hogy legszívesebben minden lovagjelölt előtt szélesre tárnád az ajtót, és sokkal inkább elkerülnek, mint akkor, ha úgy állsz hozzá az ismerkedéshez, mintha tudomást sem vennél róla, hogy egy helyes és facér férfi áll előtted. Ha nem a pasijelöltet, hanem az egyéniséget keresed a férfiakban, második alkalommal is szívesen ülnek le veled beszélgetni, ezúttal pedig akár ígéretesebb is lehet a folytatás.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük