18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 tűzforró praktika, amit imádni fog a pasid az ágyban (18+)

Időnként nem árt egy kis változatosság: lepd meg párodat egy vérforraló estével, ahol ő a főszereplő!

Olykor érdemes párodat meglepned egy éjszakával, ami csak róla szól. Vesd be vérforraló praktikáinkat, és meglátod, újra az a heves szenvedély csillan majd fel a tekintetében, mint az első napokon. Frissítsd fel a régi, jól bevált forgatókönyvet néhány különleges dologgal, amit még nem próbáltatok, hogy az újszerű élmény felperzselje az egyhangú hálószobát, majd add át magad te is a szenvedélynek!

Kínáld magad tálcán!

Ha különleges estét tervezel, gondoskodj róla, hogy már a felvezetés is más legyen, mint a szürke hétköznapokon, amikor mindkettőtök kényelmes otthoni ruhában teszi a dolgát. Ha szeretnéd, hogy párod már hazaérkezés előtt sejtse, mire készülsz, dobj neki egy vadító SMS-t napközben: ezt akár a munkahelyén is elolvashatja, minden kényelmetlenség nélkül. Mielőtt hazaérne, vedd be magad a hálószobába teljesen meztelenül vagy épp vadító fehérneműben, és helyezkedj el az ágyon egy előre kitervelt és kellőképpen erotikus pózban.

Természetesen az egész inkább viccesen, semmint romantikusan sülne el, ha partnered nem jönne rá, hogy hol kell keresnie, ezért jó előre gondoskodj néhány nyomra vezető apróságról. Lehetnek ezek a háló ajtaja felé vezető, elszórt, erotikus fehérneműid, vagy, ha romantikusabb hangulatban vagy, akár mécsesekkel is jelezheted az utat. Amikor benyit rejtekhelyedre, nincs más dolgod, mint erotikus vetkőzés helyett vadítóan vetkőztetni.

Kényeztesd félhomályban!

A férfiak többsége jobban szeret lámpafénynél szeretkezni, mint teljes sötétségben, ha azonban eddig évekig így tettetek, izgató lesz egy kis változatosság! A vágyforraló bújócska után vedd a kezedbe az irányítást, és miután lecsupaszítottad partnered, sötétítsd el a szobát annyira, hogy megtaláljátok egymást, de ne lássatok minden apró részletet.

Fektesd hanyatt párodat, és kezdd el izgatni legérzékenyebb erogén zónáit. Hagyj időt az előjátéknak, és feszítsd a húrt, ameddig csak lehet: használd ki a sötétséget, ami minden egyes mozdulatodat sokkal érzékibbé teszi. Minden bizonnyal megpróbálja majd átvenni tőled az irányítást, de ne hagyd magad: ez az este kivételesen csak róla szóljon!

11 tűzforró kellék a tökéletes éjszakához

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ha átadod magad az élménynek, hogy felkutasd legérzékenyebb pontjait, és megpróbáld a lehető legnagyobb gyönyört szerezni neki, hamarosan téged is magával ragad majd a szenvedély. Tedd magad próbára, hiszen a sötétségben legapróbb gátlásaidat is levetkőzheted, és vérbeli párducként uralkodhatsz partnered felett, ami garantáltan neki is örömére szolgál.

Le a kezekkel!

Ha szeretnéd, hogy teljesen átadja magát neked, tartsd a markodban kedvesed heréit! Nem árt azonban, ha óvatosan kezdesz bele az izgató játékba, vannak ugyanis férfiak, akik nem szeretik ezt a fajta kényeztetést, de mindenképpen megéri kipróbálni. A heregolyókra rendszerint kevés figyelem hárul - a legtöbb nő, ha izgatni szeretné partnerét, rögtön az ágaskodó lényegre tapint. Keríts alkalmat az együttlétek során egy kis golyójátékra, és hihetetlen érzéki örömökkel ajándékozhatod meg párodat.

Kezeld úgy, amit a kezedben tartasz, ahogy ő a melleid: simogasd, óvatosan masszírozd és nyalogasd őket, csak vigyázz, hogy ne tegyél a kelleténél erőteljesebb mozdulatokat. Lehet az egy forró felvezető az orális szex előtt is, ha ezen a környéken tevékenykedsz. Keresd meg nyelveddel a herezacskó középső, finom varratát, és kövesd vonalát a hímvessző felé, egészen addig, amíg el nem éred azt a bőrfelületet, ahol a pénisszel találkozik.

Írj le apró köröket ezen a rendkívül érzékeny területen, vagy rajzold körül a golyók körvonalait, de később, amikor ajkaiddal már feljebb tevékenykedsz, egyik kezeddel továbbra is tartsd lazán a heréket, és nagyon finoman morzsolgasd őket.

A legforróbb csók

A vadító orális szexnél csak azzal kényeztetheted jobban a pasit, ha popsidat a feje felé fordítod, és hagyod, hogy közben ő is örömet szerezzen neked. A francia felállás nem a legegyszerűbb helyzet, hiszen úgy kell saját gyönyörödre figyelned, hogy közben partneredre is koncentrálj. Éppen ezért nehezebb elérni a csúcsra, ha egyszerre kényeztetitek egymást, azonban vadító felvezetőnek tökéletesen megfelel.

Ügyelj azonban arra, hogy, ha közelinek érzed az orgazmust, ne szorítsd össze a kelleténél jobban ajkaidat, ami kiábrándító és hirtelen véget vethet az érzéki felvezetőnek. Ha zavar a tudat, hogy párod feje fölé kell tartanod popsidat, próbálkozz a tantrikus szexben is leírt klasszikus 69-cel. Feküdjetek egymás felé fordulva az oldalatokra úgy, hogy mindkettőtök feje a másik lábánál legyen.

Ez egyszerűsített helyzet, de sokkal egyszerűbbé teszi az orális aktust, így akár a gyönyörig is könnyebben eljuthattok. Nem kell azonban feltétlenül a csúcspontig izgatnotok egymást.

Ha izgató praktikáiddal már a végső határokig feszítetted partnered türelmét, éljétek át közösen a végső gyönyört, azonban a szeretkezés során is részesítsd előnyben a legjobb, pasivadító szexpózokat!

Cikkünk Tracey Cox Szuperszex című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük