18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 4 legjobb csajos pornófilm (18+)
A szexfilm nem csak a pasiké. Vannak kifejezetten nőknek szánt darabok, amiket azért egy közös, izgató éjszakán is bevethetsz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy fáradt estén, munka után legszívesebben csak hazamennél, és a kényelmes kanapéra kucorodva megnéznél egy jó filmet partnereddel? Hasonló helyzetben nem sok embernek jut eszébe, hogy egy pornót vegyen elő, pedig valljuk be, mindnyájunknak volt már közünk szexfilmhez.

A kíváncsiság ugyanúgy él a nőkben, mint a pasikban. Időnként, magányos estéken az ember lánya is elkalandozik a tévécsatornák között késő este, és, bár nappal sosem vallaná be, akár saját testén is.

Az átlagos kínálatban azonban hiánycikknek számít a női ízlésre szabott pornó, pedig az erotika remek közös program vagy akár magányos szórakozás is lehet. Szerencsére, ha nem is minden estére, akadnak kimondottan igényes, csajos szexfilmek is: íme, a legjobbak, melyektől garantáltan felpörög a fáradt este!

Feeling It! - Művészi és érzelmes

Ha a tipikus, faarccal produkált intim jelenetek helyett valóságos érzelmekre vágysz, válaszd Petra Joy filmjeit! A rendezőnő mottója: érezd! A jó szexfilm ugyanis nem zárja ki a fantáziát és a romantikus érzelmeket sem, a Feeling it! pedig mindezt nem csak élvezetes, de képileg is szép formában ötvözi a gyönyörrel. Ha olyan vérforraló filmélményre vágysz, ami bebizonyítja, hogy az izgató pornó nem a művi hangon imitált élvezetből és a vad akciójelenetekből áll, válaszd ezt a filmet.

A testiség - és különösen a női test - itt nem eszközként jelenik meg a férfi előtt, sokkal inkább a művésziség határait súroló koncepció teszi érzékletessé a vágyat, illetve természetesen az elmaradhatatlan orgazmusokat. Ez azonban garantáltan olyan vizuális élmény, amitől nem kell zavarba jönnöd, a jelenetek ugyanis a női ízlés határait soha nem lépik át.

Not Bewitched XXX - Klasszikusokkal

Pornó mindenből születhet, ez természetes. Ha azonban igazi csajos szexfilmre vágysz, a lehető legjobb, ha olyat választasz, ahol az alapanyag megbízható. A Bewitched eredetileg egy sikeres amerikai sorozat volt, melyből 2005-ben egy egészestés mozifilm is készült Nicole Kidman főszereplésével. Az említett bevállalósabb verzióban természetesen nem ő játssza a főszerepet, de a maguk szakmájában nem kisebb nevek azok sem, akik kevesebb ruhában és több erotikával fűszerezve adják elő a boszitörténetet. Nina Hartley a női frontot erősíti, míg a férfiak között megtekintheted a nem épp vonzó ábrázatáról, sokkal inkább derék alatti adottságairól híres Ron Jeremyt.

Természetesen arra sem kell sokat várni, hogy a ruha lekerüljön, és a boszik különféle módon örömüket leljék a lelkes földi férfiak testében. Ha a Not Bewitched nem is kimondottan érzékeny és romantikus oldaláról közelíti meg a témát, garantáltan kellemes szórakozást nyújt, a viccen túl pedig akár némi élvezetet is: egy próbát megér!

Matt and Khym: Better Than Ever

Bár a legtöbb, futószalagon gyártott film azt sugallja, valójában nem az az egyetlen lehetséges pornósztori, hogy elromlik a vízcsap, és érkezik egy kisebb emeletesbusznyi szerelő megjavítani a szexi cicababához. Tony Comstock a Matt and Kimben feltárja a pornó egy eddig ismeretlen arcát, avagy a kendőzetlen szexualitást a meghitt partnerkapcsolatban.
Bár az átlagos szexfilmekben többnyire egy röpke bemutatkozás után már a lényegre is térnek a felek, itt az a furcsa helyzet, hogy régi ismerősök fedezik fel egymásban az elfelejtett szexualitást.

A jelenetek ennek ellenére azonban nem kevésbé vadítóak, legfeljebb csak több érzelem tarkítja az együttléteket az átlagos késő esti tévéverziókhoz képest.
Vesd be a romantikus szexfilmet, ha fáradt vagy a nőcis praktikákhoz: meglátod, az izzó szenvedély mindkettőtöket felvillanyozza majd!

Resurrection of Eve - Igényesen szexi

A pornó műfajának egyik úttörő darabja a Marilyn Chambers főszereplésével készült Behind the Green Door, melyet csak azért nem vettünk be összeállításunkba, mert pszichedelikus tömegjelenetei inkább a pasik fantáziáját mozgatják meg. Artie Michell másik filmje azonban, a Resurrection of Eve már a női léleknek sokkal kedvesebb bőrbe bújtatja minden idők egyik legszexibb pornócsillagát.
Marilyn Chambers egy autóbalesetből felépült nőt alakít, aki amnéziája után egészen új oldalról tapasztalja meg a szexualitást.

A film maradandó élmény, ha nem feledkeztek meg a képi aláfestésről, miközben egymás erogén zónáit kutatjátok, a színésznő ugyanis pornósztár létére ötvözi Marilyn Monroe és Katherine Hepburn ellenállhatatlan vonzerejét.

Miközben pedig ő fokozatosan beleveti magát az örömökbe, nektek is lehetőségetek nyílik hasonlóan lassú, érzéki tempóban játszadozni egymással, hogy mire a vége felirat megjelenik, egyenesen a hálószoba felé vehessétek az irányt.

Ezt is szeretjük