18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Orális szex 4 lépésben, a csóktól az orgazmusig (18+)

Merülj el az orális szex rejtelmeiben, és tudd meg, mit élvez leginkább a nő. Ismerd meg a gyönyör titkát!

A szexuális örömszerzés különleges módja, ha partneredet nyelveddel kényezteted, tetőtől talpig. A nő testén rengeteg erogén zóna található, ami máshogy reagál a simogatásra, és máshogy a finom csókokra vagy óvatos harapásokra.

Nem csak a legbecsesebb terület ingerlése okozhat izgalmat, sőt, egyes testrészek kitartó izgatásával partnered akár az orgazmust is elérheti. Ne feledkezz hát meg a női test örömeiről, és bájaiban elmerülve, juttasd a csúcsra kedvesed!

Csóközön

A csók mámorító afrodiziákum, ami nem csak akkor édes, amikor először csattan, hanem később is ugyanolyan izgató. Borítsd el kedvesed testét csókjaiddal: kezdd az arcánál, és légy tétova. Nincs izgatóbb, mint amikor meg kell küzdeni egy csókért. Később azonban már lehetsz vadabb, és használhatod a fogaidat is.

A harapás művészetével a Káma Szútra külön is foglalkozik, ne iktasd hát ki szerelmi eszköztáradból te sem, csak mindig tudd, hol a határ. Egy-egy lágy harapás csók közben fokozhatja a szenvedély hevét, de hasonlóan izgató, ha óvatos harapásokkal haladsz lefelé kedvesed nyakán. Az arc területén óvatosan bánj a nyelveddel: a nyak nyalogatása kimondottan vágykeltő lehet, ám azt már nem minden nő szereti, ha az arcát nyelvvel érinted, ez ugyanis idegesítő, vagy akár megalázó érzés is lehet.

Hajszobrász

Mielőtt villámgyorsan elterelné figyelmed a női mell szépsége, szentelj még egy kis időt a nyak és a vállak kényeztetésének. Miközben apró csókokkal, harapásokkal halmozod el kedvesed nyakát és vállait, kezeddel babráld a haját: a fejbőr ugyanis rendkívül érzékeny terület. Minél több inger éri kedvesed, annál izgatóbb lesz számára minden egyes cirógatás, így mire melleihez érsz, azok a legapróbb érintésre is rendkívül érzékenyen fognak reagálni.

A mell

A kebel nem csak esztétikai szempontból csodálatos testrész. A nemi szervek mellett ez a nők legérzékenyebb zónája, úgyhogy ingerlésével különösen felizgathatod kedvesed.

Mielőtt csókokkal halmoznád el, és nyelveddel ingerelnéd, simogasd kezeddel párod melleit: először az egész keblet cirógasd lágy mozdulatokkal, majd fordíts fokozottabb figyelmet a mellbimbókra. Ha ezt egy forró csókkal tetézed, a hatás biztosan nem marad el.

Ezután lágyan csókold meg a mellét, nyelveddel járd be az egész hófehér domborulatot, majd koncentrálj a mellbimbóra. Ahogy a mellek mérete sem teljesen egyforma, úgy az is változhat, hogy a két cici mennyire ingerlékeny: ha megtapasztaltad, hogy a jobb vagy a bal mell izgatásával tudsz nagyobb élvezetet okozni párodnak, különleges gyönyörben részesítheted. Ha ugyanis kellő figyelmet szentelsz a gömbölyded idomok izgatására, párod akár a csúcsra is eljuthat. Nem minden nő melle érzékeny annyira, hogy ezt az élményt átélhesse, vagy inkább kevesen tudják magukat annyira elengedni, és csak magukra figyelni. Ha azonban segítesz neki ellazulni, csodálatos élményben lehet része.

Az angolna barlangja

Ügyelj arra, hogy csak addig foglalkozz párod kebleivel, amíg ő meg nem unja. Nem csak a mellből áll a világ, sokkal érdekesebb testrészek izgatásával is örömet okozhatsz neki: hasán lefelé haladva táborozz le kicsit a köldökénél, és kóstolgasd, de ne időzz itt túl sokáig, hanem óvatosan körüljárva térj rá nemi szervére, amit a japánok virágnyelven az angolna barlangjának neveznek. Az orális szexet ne rögtön a csikló izgatásával kezdd, hanem járd körbe alaposan a vidéket, nyelveddel végigpásztázva a szeméremdombot, illetve a vulva és a combok találkozását.

Ez az óvatos közeledés annyira izgatóan hat majd barátnődre, hogy a csikló izgatásával rövid idő alatt a mennyekbe juttathatod. Csókolgasd vagy nyalogasd határozottan legérzékenyebb pontját.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Hamarabb juttathatod el a csúcsra váratlan tempóváltásokkal, azt azonban már neked kell kitapasztalnod, hogy orgazmus előtt lassabban vagy gyorsabban szereti.

A tévhitekkel ellentétben az orális szex egyáltalán nem fárasztó, és nem tart órákig, ha kellő időt szentelsz a forró előjátéknak. Ha egyszer amellett döntöttél, hogy a gyönyör most csakis a partneredről szól, ne spórolj a törődéssel, a kezdeti kedveskedő gesztusokból kibontakozó szenvedély ugyanis sokkal elsöprőbb tud lenni, mint a puszta szexualitás.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük