18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Milyen a pasi keze?

Olyan az ágyban!

Tudd meg a kézforma alapján, milyen szerető a férfi! Figyeld meg partneredet, és nem érhet meglepetés, ha ágyba bújtok.

A kézformák tudománya valaha a tenyérjóslás önálló ága volt: chirológiának nevezték. Az okkult tudományok hívei szerint a kéz árulkodik tulajdonosának személyiségéről. Nem feltétlenül kell azonban, hogy az ezotéria híve legyél ahhoz, hogy olvashass a férfiak ezen testrészéből, hiszen a kézforma a pasi szexualitásáról is sokat elárul.

Ha megismered az alapvető típusokat, elég lesz feltűnésmentesen szemügyre venned kiszemelted kezét, és máris következtetni tudsz arra, hogy mit várhatsz tőle az ágyban. Komoly döntéseket természetesen nem érdemes egyetlen pillantás alapján hozni, hiszen elképzelhető, hogy valaki meghazudtolja a kezét az ágyban. Mindenesetre jó kiindulópont lehet ez a testrész, ha egyelőre csak az italnál, nem a hálószobai jelenetnél tartotok partnereddel.

Robusztus kéz - nagy szexuális étvágy, sekély fantázia

Ha a pasi keze szemmel láthatóan erős, és arányaiban nagynak tűnik a testéhez képest, biztos lehetsz benne, hogy aktív, lendületes szeretővel van dolgod, aki élvezettel veti bele magát a testi örömökbe. A te gyönyöröd azonban még fontosabb számára, mint a sajátja, így aztán biztos lehetsz benne, hogy nem végez félmunkát. Fantáziadúsnak ellenben nem nevezhető, így - mint az élet minden területén - az ágyban is kissé egysíkú.

Valószínűleg neked kell majd javaslatot tenned, ha a későbbiek során újításra vágysz akár a pozitúrák, akár a szexuális segédeszközök terén - és még az sem kizárt, hogy egyiket-másikat ódzkodva fogadja. Könnyen feltüzelheted azonban, ha az együttlét előtt érzéki hangulatot teremtesz: még az is meglehet, hogy ez esetben az ő fantáziája is szárnyakat kap.

A csukló felé keskenyedő kéz - hatalmas szexuális energiák

A csukló felé keskenyedő kéz tulajdonosa hatalmas szexuális energiákkal rendelkezik - valósággal duzzad a tettvágytól és a lelkesedéstől. Szenvedélyes és gyengéd szerető, ám a türelem nem tartozik az erényei közé. Bár a legkisebb inger hatására is könnyen lángra lobban vágya, semmi sem hozza annyira lázba, mint az újdonságok.

Valószínűleg szívesen kísérletezik az ágyban, sőt, az sem kizárt, hogy esetenként kissé furcsa ötletekkel áll elő. Különösen közel állnak hozzá a szexuális szerepjátékok, melyekben legszívesebben a domináns felet alakítja, természetesen ízléses határokon belül. Ha nincs ellenedre, engedj neki, ugyanis ezt a típust semmi sem riasztja annyira, mint az egyhangúság és a monotonitás.

Kecses, finom kéz - magas fokú érzékiség

A kecses, finom kéz magas fokú érzékiségről árulkodik. Tulajdonosa minden körülmények között, így az ágyban is figyelmes és adakozó. Fejlett intuíciójának köszönhetően mindig tudja, hogy mire vágysz, és ezt lehetőség szerint igyekszik is megadni. Emellett a képzelőereje is élénkebb az átlagosnál, így mindig képes valamilyen újdonsággal előrukkolni.

Kifejezetten jó néven veszi, ha időnként te kezdeményezel - ezt ugyanis férfiassága visszaigazolásaként éli meg. Rendkívül fontosak számára az apró részletek: csak kényelmes és otthonos, esztétikus környezetben tudja magát teljes mértékben átadni az érzéki örömöknek. Mindeközben gyakran és szívesen nyilvánítja ki érzelmeit, és ugyanezt várja tőled is.

Széles, szögletes kéz - állhatatosság és érzékiség

Hasonló kézforma esetén szinte biztos lehetsz benne, hogy nem egyéjszakás kalandban gondolkodik. De készülj fel arra, hogy nem lesz könnyű dolgod partnereddel, a széles, szögletes kéz tulajdonosa ugyanis nehezen adja át magát az intim érzelmeknek.

Bár alapvetően kedves és figyelmes ember, aki a szenvedélynek sincs híján, nem kevés időre van szüksége ahhoz, hogy feloldódjon, és extrémebb helyzetekben is szeretkezhess vele. Mindez arra vezethető vissza, hogy fél a csalódástól, de érdemes türelmesnek lenned, ha ugyanis leküzdi a gátlásait, a legérzékibb szerető válhat belőle, aki a hetedik mennyországba repít. Elképzelhető azonban, hogy a kevésbé szokványos helyzetek és szexuális játékszerek ekkor sem lesznek a kedvencei.

Hosszúkás ujjak, nagy tenyér - végletesség

Ha párodnak hosszúkás ujjai mellé nagy tenyere van, számíts rá, hogy nem szokványos eset. Ez a típusú pasi ugyanis hajlamos a végletes érzelmekre: egyik pillanatban túlfűtött, máskor pedig zárkózott. Ha jó kedve van, csodálatos szerető, aki szavak nélkül is mindig pontosan tudja, hogy mit szeretnél, és minden lehetséges módon igyekszik a kedvedben járni.

Ám a legkisebb negatív inger is elég lehet ahhoz, hogy magába zárkózzon, ráadásul ez az állapot rosszabb esetben napokig, hetekig is elhúzódhat. Az egzisztenciális és munkahelyi nehézségek különösen rossz hatással lehetnek a libidójára.

Cikkünk Jon Dathen A tenyérjóslás kézikönyve című munkájának felhasználásával készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük