Működhet egy kapcsolat kevés szexszel?
Mekkora falat a szex? Meg lehet-e úszni a szakítást az ölelkezés nélkül? Mennyi az ideális hetente? A férfi válaszol!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hogy gondolhatja bárki, hogy szex nélkül élet az élet? Hogy működhetne a dolog, amit úgy hívnak: párkapcsolat? Meglepő, de vannak szerelmesek, akik nagyon is jól megvannak azzal a heti egy odakent összebújással. Lehetséges ez? Van lány, akinek nem áll görcsbe a kihasználatlanság okán? Létezik férfi, aki juszt is tűri a kora reggeli fájó merevedést? A válaszunk röviden: igen. Kifejtés alant.

Mi számít kevésnek?

A szex nem a férfi üzemanyaga – hiszünk benne, hogy az valójában a körmös pacal , sokkal inkább afféle szépségpötty, a magabiztosság növelésére való tuning. Az izomszövet az önbizalmon. Ha ez nincs, marad a beleszürkülés a háttérbe - a belekattanás.

Meg tudja oldani magának persze, a férfi legjobb barátja olyankor a jobb keze, esetleg megcsalja a ballal, ha változatosságra vágyik, de azért ez nem ugyanaz. Az egészből a velő hiányzik, ami miatt az ember képes holmi forró marhacsontokat perceken át püfölni. A királyság szaga.

Azt, hogy mi az ideális darabszám orgazmusban a tuning megvalósulásához, embere dönti el. Egy a biztos: aki szexben alábbadja heti két alkalomnál, azzal valami nem klappol.

A két alkalmat bonyolult számítások alapján ókumláltuk ki. Flanellinges informatikus legyen, aki ennél pontosabban be tudja lőni az átlagot.

Vérmérséklet, vágyakozás, habitus kérdése ez, valamint, hogy a gerlicék mennyire tudják egybekapcsolni a vágyaikat: nemcsak a hölgyeken múlik a szenvedély foka, lássuk be, van, amikor a pasas nem képes kikászálódni a Playstation elől éjszakákon át.
Azokat, akiknél fel sem merül semmi probléma, és körülbelül mint a nyulak a réten, azokat nevezzük szerelmespároknak egyébként.

Mi kell ahhoz, hogy kevés szexszel is működjön?

Tévedés, hogy a szex az, ami mozgásban tartja a kapcsolatot. Az együttlétnek sokkal többnek kell lennie egy jó kufircnál - sok kis puzzle-darabnak kell egybeállnia, hogy teljes legyen a kép, ám igaz, ami igaz, a szex az egyik legnagyobb, ugyanakkor leghamarabb a helyére kerülő elem mind közül. De megette a fene az egészet, ha csak az van: mit ér a jó szaftos csülök a füstölés nélkül? Kinek kell a vastagkolbász, ha a részeg böllér kifelejtette belőle a paprikát?

Kevés szeretkezés is elég egy jó kapcsolathoz. És ha elég mindkettőtöknek, ha tapintható a boldogság, akkor biztos is lehetsz benne akár, hogy jó pasas mellé sodort a szerencse. A kérdés maga azért abszurd egy kicsit, mert mint kifejtettük: e = mc2. Minden relatív, még a szerelmen belül is. Apró egyezmények köttetnek, kicsi görcsök csomózódnak boggá. Nem fog működni, ha csatakosra akarja magát a pár, akkor sem, amennyiben a regulákban már a legelején nem értenek egyet.

Legyen kevés a szex, oké, kezet rá, pecsételjük meg némi összebújással, de azután nincs kecmec, nincs félrekacsingatás. Nem trükközzük szét a szerelmi fészket, nem törünk szíveket platós Zillel, mikor félrekufircolunk.

Ebben az egy esetben működhet a dolog, minden más csak hamuka. A szex túl fontos ahhoz, hogy kettőből egy ember csak úgy lemondjon róla, mert a másiknak olyan nagyon nem is hiányzik, vagy legalábbis csak annyira, mint egy parti sakk.

Mikor nem működhet kevés szexszel?

Akkor, amikor két olyan ember kerül össze, akiknek mások az elgondolásai – minden egyéb esetben megoldható lenne a nézetkülönbség, csak a szexnél  nem. Az túl nagy falat, azt már ketten kell rágni. Amikor a hűségből kénytelenség lesz, púp a háton, illetlen helyekre odanőtt herpesz, akkor igazából régen el van rúgva a labda, csak a kapus meg a bíró nem vette még észre, hogy nézd már, gól.

Van, amikor valaki önhibáján kívül nem képes többre annál, amit nyújtani kénytelen. Ezt el lehet viselni, csak egy a baj: hogy lelkiismereti kérdést csinál a testiségből. Ilyenkor az ember, ha szerelmes, és nem választja a könnyebb utat, kénytelen ketrecbe zárni a legvadabb vágyait, de azok csak zajonganak, rázzák a rácsokat, egészen addig, amíg bele nem zakkan egy picit a szerencsétlen porondmester.
Nem törünk pálcát, csak annyit mondanánk: szex nélkül odalesznek az édes ízek.

Vannak, akiknek a szex mértékegység, na, ezek aztán tutira nem fogják tűrni, hogy úgymond elforduljanak tőlük a tollasbálban. Szeretkezni nekik többet ér egy raklapnyi jó hangosan kimondott szeretleknél. Nem feltétlenül gondoljuk, hogy közülük mindenki spanyol bika, buja amazon, ámbátor azokkal is igen nehéz lehet a kényszerített szexmentesség: mi csupán oda lukadnánk ki, hogy számukra az ölelkezés a bizonyítást jelenti.

Ők a szívüket is odateszik a közösbe, és ha nem kell, hát nem kell. Akkor lehet továbbfáradni. Nehéz kérdés ez, nehéz kérdés. Szinte már szerelmes metafizika, térdimenzionális egyenletekkel leképezve.

Ezt is szeretjük