18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 dolog a szexben, amit joggal várhatsz el a pasidtól (18+)
Nem csak a pasinak lehetnek vágyai. A gyönyört te is megérdemled. Tudd meg, mi az, amit elvárhatsz!

A férfi többnyire nem szégyenlős, és forró vágyai mellett elvárásai is vannak a szexben. Igen határozott képe van az összebújások ideális gyakoriságáról, a szájmágia szükségességéről és egyéb izgató női fogásokról.

Ha nem szeretnéd, hogy ágyadból más szerelmi fészekbe hemperegjen át, nem árt, ha örömmel teszel eleget ezeknek az óhajoknak, ám cserébe te is bátran összeírhatod a listádat! Mert vágyai és elvárásai sem csak a pasinak lehetnek: íme, amire joggal számítasz a hálószobában partneredtől!

Türelem

Mindenkinek lehetnek rossz napjai. Bár a kiegyensúlyozott nemi élethez elengedhetetlen, hogy vágyatok is közel egy hullámhosszon legyen, időnként te is mondhatsz nemet. Nem árt, ha a tízből ráérzel arra az egy alkalomra, amikor párod nemcsak a vágy miatt szeretne ágyba bújni, hanem a visszautasítás férfihiúságán, önbecsülésén és lelki békéjén ejtene csorbát.

Cserébe azonban neked is jár a megértés: amikor érzékenyebb hangulatban vagy, és szex helyett sokkal inkább szeretgetésre vagy egy megértő beszélgetésre van szükséged, elvárhatod, hogy a pasid hűtse le magát, és ne erőltesse a huncutkodást. Hasonló helyzetben fontos, hogy mondd el, mit szeretnél, és miért nem vágysz a szexre, hiszen, ha csak morcosan terelsz, könnyen azt hiheti, hogy vele van bajod.

Előjáték

Sok férfi hajlamos alaposan lerövidíteni az első csóktól a bugyi lekerüléséig tartó utat, ám ebbe nem feltétlenül kell belenyugodnod. Ha nem fog el a fékezhetetlen vágy pusztán a szex gondolatától vagy párod látványától, az nem a te hibád, pusztán azért van, mert a nőknek mélyebb, érzelmi ingerekre is szükségük van ahhoz, hogy a falatnyi csipke lecsusszanjon. Ha párod gyors léptekkel szeret az ágy felé haladni, neked azonban több kényeztetésre van szükséged, jelezd!

Amennyiben nem lelkesedik a gondolatért, hogy harcra kész állapotban még tíz percet szenteljen rád, vedd a kezedbe az irányítást, és ne hagyd magad! Húzd az előjátékot, ameddig csak tudod, hiszen a szexmentes, de merész izgatás után párod számára is sokkal gyönyörtelibb lesz a végső pillanat. Ha pedig ezt megtapasztalta, legközelebb könnyebb dolgod lesz, amikor egy kis felvezetőt szeretnél.

Ne ess azonban abba a hibába, hogy az előjáték arról szól, hogy te izgatod párodat: add a tudtára, hogy ez kölcsönös móka, és azt is suttogd szexi hangon a fülébe, hogy melyek a kedvenc erogén zónáid, és hogyan szeretnéd, hogy törődjön velük.

Fantázia

A találékonyság mindkét oldalon szerepel a listán, hiszen a szex csak akkor lehet igazán izgalmas, ha mindig más hozza az új ötleteket. Ha azt várod, hogy rendszerint párod dobjon fel új pózokat, az ugyanolyan rossz, mintha örökösen te vagy az, aki újabb adag szenvedélyt visz a megszokott kerékvágásba.

Nem feltétlenül kell nagy újdonságokat kitalálni, ha azonban párod számára az ideális változatosság annyiból áll, hogy egyszer lovaglóhelyzetben szeretkeztek, máskor pedig a misszionárius pózt választja, nem árt egy kis találékonyságra ösztönöznöd.

Nem árt, ha néha ő is bevet valami újdonságot, akár az előjáték, akár a helyzetek terén, arról nem is beszélve, hogy az izgató hálószobaruhák ma már nem csak női verzióban kaphatóak. Kifejezetten izgalmas férfi alsóneműket is kaphatsz, de a közös játékszerektől sem érdemes elzárkóznod. Hasonló ajándékkal kellőképpen érzékletesen sugallhatod vágyadat akkor is, ha szavakkal nem sikerül kreatívabb szexre ösztönözni párodat.

Orgazmus

Bár a pasi részéről különösebb gond nélkül jön a gyönyör, neked is ugyanúgy jár az élvezet, ha körülményesebb úton jutsz is el a célegyenesig. Ha tehát partnered úgy érzi, hogy az együttlét akkor ér véget, amikor az egyik fél - és ez rendszerint ő - eljut a csúcsra, akkor nem árt, ha közelebbről is megismerteted az örömszerzés alternatív formáival. Természetesen nem várhatod el a férfitól, hogy elsajátítsa a nehéz és bonyolult technikát, mellyel a keleti szexiskolák szerint késleltetni lehet az orgazmust, az azonban alapvető dolog, hogy, ha hamarabb ért a csúcsra, mint te, öröme után még egy kis extra figyelmet szenteljen neked.

Ami azonban a sietősebb férfiakat illeti, te is bevethetsz pár praktikát, hogy párod tovább bírja. Vásárolj egy péniszgyűrűt, melynek rezgő verziója számodra is extra élményt biztosít, vagy amikor érzed, hogy egyre közelebb jár a csúcshoz, finoman szorítsd meg a kezeddel a szerszáma tövét.

Ez segíthet abban, hogy egyszerre érjetek a csúcsra, és számodra is ugyanolyan kielégítő legyen a szeretkezés, mint partnerednek.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük