4 dolog a párkapcsolatban, amit joggal vár el a pasid

Törődj a testeddel, és szeresd magad, mindeközben azonban ne feledkezz meg partneredről sem!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden pasinak él a fejében egy eszményi nő, akinek a lába Marilyn Monroe-é, az ajkait viszont Angelina Jolie-tól örökölte. Kebelben Scarlett Johanssont idézi, a konyhában úgy pörög, akár egy született nagyi, az ágyban pedig Tara Patrickhez hasonlatos. Ahogy azonban azt a pasiktól megszokhattuk, nem csak vágyálmok, elvárások is sorakoznak a nőkkel szemben. Ezúttal ezekből szemezgettünk: ha nem is bújhatsz egy álomnő testébe, ezek közül párat érdemes megfogadnod!

Ami a bugyit illeti

Sokszor úgy tűnhet, a pasi egyszerre várja el, hogy körültekintően bánj a pénzzel, és úgy nézz ki, mintha a világ legmenőbb cuccait hordanád. Bár a pasi a divat és a márka iránt érzéketlen, a klasszikus kategóriákra nagyon is fogékony: mindegy neki, hogy turkálóban szerezted-e legmélyebben dekoltált felsődet, vagy egy milánói butikban, garantáltan az lesz a kedvence.

Mindez talán túlzásnak tűnhet, de annyit igazán megérdemel partnered, hogy ne a legkényelmesebb, ám igencsak kopottas mackónadrágodban legyél otthon.

Nem feltétlenül kell a legszexibb cicanadrágodat magadra venned: elég, ha egyszerű és kényelmes, de nőies ruhát hordasz otthon. Arra azonban ügyelj, hogy amikor a nadrág lekerül, különleges élményben legyen része a pasinak. Vegyél fel egy szexi fehérneműt, hogy amikor lehámozza rólad hétköznapi öltözékedet, izgató meglepetésben legyen része!

Barát-nő

Természetesen teljesíthetetlen elvárás, hogy egyszerre legyél anya, fantáziadús szerető, türelmes hallgató, megértő jóbarát, bájos tündér és elérhetetlen bombanő.

Minden pasi olyan nőről álmodik, aki tudja, hogyan kell vasalni, illetve ugyanazzal a kézzel párja legnemesebb részét is felhevíteni, de valójában mindez mit sem ér megértő szavak nélkül. Ha tehát fizikailag megvalósíthatatlannak érzed az előbbi küldetést, az utóbbit azért érdemes megtenned kapcsolatotok érdekében.

Az együttélés ugyanis mit sem ér, ha párod nem oszthatja meg veled félelmeit és problémáit. Ha te vagy az az ember, aki előtt nem akar erősnek tűnni akkor is, amikor valójában el van keseredve, becsüld meg bizalmát, és próbálj tőled telhető módon segíteni, első lépésként azzal, hogy végighallgatod. Mindeközben persze egy csepp humor sem árt, ugyanis nincs az a pali, aki megállná, hogy viccet ne csináljon a legrosszabb dolgokból is.

A férfi legyen férfi

Minden férfi elvárja, hogy kedvese mellett még egy arasznyival szélesebbnek tűnjön a mellkasa, picit talán vaskosabbnak a pénztárcája, a férfiassága pedig hibátlannak. Hogy mindez mit takar: éreztesd partnereddel, hogy gáláns úriember, ugyanakkor a hálószoba küszöbét átlépve ébreszd fel benne a kiszámíthatatlan, szenvedélyes vadállatot.

Ne tipord sárba a férfi tekintélyét azzal, hogy barátai előtt elkezded ecsetelni legszerencsétlenebb vonásait, melyekről tudod jól, hogy szégyelli őket. Inkább azt hangsúlyozd, milyen férfias, megbízható és lehengerlően karizmatikus: ha így teszel, garantáltan büszke lesz rád, este pedig nyugodt lehetsz felőle, hogy meghálálja kedvességedet.

Pihenés vagy szerelem?

A fárasztó hétköznapok hevében se feledkezz meg a kedvességről, a törődésről, leginkább pedig a szenvedélyről! Munka után előfordulhat, hogy egy ideig arra vágysz, hogy semmit ne kelljen csinálnod: ezzel nincs is gond, ugyanis a legtöbb pasi szintén hasonló hangulatban tér haza.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Miután azonban akklimatizálódtál, vedd elő vadabbik énedet, ugyanis nincs, amivel jobban levehetnéd a pasit a lábáról, mint egy fáradtságűző hancúr. A pasi szíve szerint elvárja a szexet mindennap, ha azonban fáradt vagy, nyugodtan hagyd cserben. Ami azonban teljesen jogos és teljesíthető vágya, hogy ne mindig ő tegye meg az első lépést, hiszen ennyivel igazán színesítheted szexuális palettátokat.

Cikkünk A párkapcsolatok hétköznapi őrülete című könyv alapján készült.

Ezt is szeretjük