18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Milyen az igazán jó szex a nők szerint? Nem csak az intenzív orgazmus számít
Kendőzetlenül vallottak arról a nők a neten, hogy mitől lesz szerintük igazán eget rengető egy szeretkezés.

szex
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden szeretkezés más és más, ahogyan az emberek vágyai is különböznek. Éppen ezért az is jócskán eltérhet, hogy ki mitől tartja igazán élvezetesnek, emlékezetesnek a szexet. 

A nők és a férfiak igényei nem mindig hasonlóak, de a párkapcsolatban a cél általában ugyanaz: mindkét félnek minél gyönyörtelibb legyen az együttlét. Ennek érdekében a legjobb, ha a szerelmesek tudják, mitől lesz jó a másiknak a szex, de sajnos gyakori, hogy erről nem mernek beszélni egymással. A Reddit-felhasználók viszont nem tartották titokban a véleményüket. Néhány nő egy kíváncsi netező kérdésére válaszolva őszintén elmesélte, mitől lesz jó számára a szeretkezés. 

Ettől lesz igazán jó a szex a nőknek

- Akkor a legélvezetesebb a szex, ha a teljesítmény és a kommunikáció is egyformán jó. És ehhez nem kell feltétlenül az, hogy mindketten a csúcsra jussunk. Volt már részem számos olyan szerelmeskedésben is, amikor nem volt orgazmusom, mégis a legjobbak közé sorolok közülük néhányat - vallotta be egy felhasználó.

- Attól jó a szex, ha teljesen szinkronban vagyunk a másikkal, reagálunk egymás érintéseire, vágyaira, és nincsenek gátlások köztünk. Az apró részletek számítanak, nem csak az orgazmus - írta egy másik nő.

- A jó szex aktív és érdekes, vannak benne bőven póz- és tempóváltások. A csúcsra jutás csak egy plusz élvezet - tette hozzá egy kommentelő.

- Egy igazán intenzív szeretkezés során fejben is mindketten teljesen jelen vagyunk, és csakis egymásra koncentrálunk. Az érzékeink kiéleződnek a másikra, és egyformán fontos mindegyikünk gyönyöre. A mély intimitás minden egyes mozdulatunkban megnyilvánul, és az érintéseinkkel az egymás iránti szerelmünket fejezzük ki - számomra ilyen az igazán jó szex - fejtette ki egy másik hozzászóló.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szenvedélyre és összhangra vágyunk

- Amikor mindkét fél úgy kényezteti a másikat, ahogyan ő szereti, mindketten élvezik az együttlétet, és nagyon erős köztük az intimitás, akkor lesz a legemlékezetesebb a szeretkezés - írta egy hölgy.

- Szerintem akkor jó a szex, ha minden elhomályosul körülötted, teljesen elveszel az élményben. Ilyenkor nem gondolsz az előjátékra vagy az orgazmusra, mert nem ezek az apróságok számítanak. Csak egyszerűen tudod, hogy csodálatos volt, és ezt soha nem is fogod elfelejteni - fejtette ki egy másik nő.

- Szenvedély, szoros kapcsolat két ember között, kényeztetés kézzel és szájjal, na és egy erős állóképességgel rendelkező partner - szerintem ezek azok, amik nélkülözhetetlenek az igazán eget rengető szeretkezéshez.

Nyári afrodiziákumok

A szexet néhány hatásos praktika is jobbá teheti, nem beszélve a vágyfokozó ételekről, melyek segítenek felforrósítani a hangulatot, és hozzájárulnak az intenzívebb élményhez. A következő nyári gyümölcsök meghozzák a várt hatást.

Fotók: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük