18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 10 legerősebb vágyfokozó nyári gyümölcs – A dinnye is köztük van

Fokozzák a vágyat, és az orgazmus is erősebb lehet ezektől a gyümölcsöktől.

Afrodiziákum gyümölcsök

Tedd színesebbé a szerelmi életedet, és próbáld ki a vágykeltő táplálékokat. Az afrodiziákumok használatát sokan izgalmasnak találják, magát az elnevezést pedig Aphrodité istennő ihlette, akinek a szépségét mindenki ellenállhatatlannak tartotta.

Az ókori kultúrákban a termékenységi rítusok során gyakran használtak vágyfokozó növényeket. Ezeket évezredek óta alkalmazzák a szerelemben, hatásukról írásos beszámolókat lehet olvasni.

Testileg és érzelmileg is hatásosak

Az afrodiziákumok kellemes hatással lehetnek a nemi vágyakra, de fokozhatják az orgazmus intenzitását vagy a termékenységet is. Azok a gyümölcsök, zöldségek és fűszerek, amelyeket ebbe a kategóriába sorolnak, fizikailag és érzelmileg is serkentőleg hatnak a nemi életre. Vitamin- és ásványianyag-tartalmuk, aminosavaik és fitohatóanyagaik révén fejtik ki áldásos tevékenységüket. Ókori leírások százai számolnak be a hatásukról, és a történelem legnagyobb szexuális kalandora, Casanova is megemlékezett róluk visszaemlékezéseiben.

Galériánkban olyan kívánatos gyümölcsöket gyűjtöttünk össze, amelyek kívánóssá teszik a szerelemre hangolódókat. Ezek nemcsak illatuk és aromájuk, hanem zamatuk és ízviláguk miatt is pozitívan hatnak az erotika óráiban. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük