A 10 legerősebb vágyfokozó nyári gyümölcs – A dinnye is köztük van
Fokozzák a vágyat, és az orgazmus is erősebb lehet ezektől a gyümölcsöktől.

no dinnye cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tedd színesebbé a szerelmi életedet, és próbáld ki a vágykeltő táplálékokat. Az afrodiziákumok használatát sokan izgalmasnak találják, magát az elnevezést pedig Aphrodité istennő ihlette, akinek a szépségét mindenki ellenállhatatlannak tartotta.

Az ókori kultúrákban a termékenységi rítusok során gyakran használtak vágyfokozó növényeket. Ezeket évezredek óta alkalmazzák a szerelemben, hatásukról írásos beszámolókat lehet olvasni.

Testileg és érzelmileg is hatásosak

Az afrodiziákumok kellemes hatással lehetnek a nemi vágyakra, de fokozhatják az orgazmus intenzitását vagy a termékenységet is. Azok a gyümölcsök, zöldségek és fűszerek, amelyeket ebbe a kategóriába sorolnak, fizikailag és érzelmileg is serkentőleg hatnak a nemi életre. Vitamin- és ásványianyag-tartalmuk, aminosavaik és fitohatóanyagaik révén fejtik ki áldásos tevékenységüket. Ókori leírások százai számolnak be a hatásukról, és a történelem legnagyobb szexuális kalandora, Casanova is megemlékezett róluk visszaemlékezéseiben.

Galériánkban olyan kívánatos gyümölcsöket gyűjtöttünk össze, amelyek kívánóssá teszik a szerelemre hangolódókat. Ezek nemcsak illatuk és aromájuk, hanem zamatuk és ízviláguk miatt is pozitívan hatnak az erotika óráiban. 

Ezt is szeretjük