18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Egy 43 éves nő naponta kétszer szexelt a párjával: erre jött rá egy héttel később

Nem gondolta, hogy ez fog történni.

Napi két szex hatása

A 43 éves, háromgyerekes anya szinte soha nem bújt össze a partnerével naponta egynél többször, ezért amikor az egyik barátnője említette neki, hogy most ők éppen azt próbálják ki, mi történik, ha napi kétszer szexelnek, nagyon meglepődött. Nem gondolkozott azonban sokáig, hanem ő is belevágott a dologba, méghozzá úgy, hogy nem is szólt róla a párjának.

A tapasztalatait pedig el is mesélte a Prevention magazinnak, ráadásul nagyon részletesen és őszintén. Sőt, még azt is bevallotta, hogy teljesen más eredményre számított az egy hét letelte után.

Napi két szex

Hétfőn reggel máris a zuhany alatt lepte meg szerelmét, amíg a gyerekek az exénél voltak, és bevallotta, mivel soha nem csinálták még így, nagyon élvezték, és jobban indult a reggelük, mint valaha. Este pedig színházba voltak hivatalosak, de ettől még nem maradt el a második menet, ugyanis a sötét páholyban kezdtek bele az előjátékba, majd a mosdóban folytatták. És bár nagyon izgalmas volt az első nap, a nő elmesélte, hogy kedden már szinte gondolni sem akart a szexre, de muszáj volt, így hát reggel önmagát kényeztette, este pedig a vacsora után bújtak össze.

Szerdán reggel orális szexszel lepte meg párját, amit mindketten nagyon élveztek, de mivel délután már hazaértek a gyerekek, nem tudta, hogyan tudják majd beilleszteni a napi két szeretkezést, mivel alapból külön élnek.

A hét közepén jöttek a nehézségek

Ekkor még megoldották videohíváson keresztül, de másnap mindkét alkalommal maszturbálni kényszerült, mert nem tudott találkozni a párjával, ráadásul nagyon fáradt volt, és egyáltalán nem volt kedve az egészhez.

Pénteken azonban kellemes meglepetés érte, mert a szerelmét annyira beindította a telefonszex, hogy reggel meglepte a munkahelyén, hogy élőben is összebújhassanak kicsit. Kulcsra zárták az irodaajtót, és belevágtak, a munkahelyi szex pedig szintén ismeretlen volt eddig számukra, így különösen élvezték. Majd este még egy menet következett - de már otthon, az ágyban.

Szombaton reggel ismét csak telefonon keresztül oldhatták meg a dolgot, és bár este személyesen is találkoztak, a nőnek még síkosítóval is nagyon fájt az aktus egy ilyen szexszel teli hét után, a férfinak pedig merevedési problémái lettek. Elmondásuk szerint mindketten inkább rosszul érezték magukat, mint hogy javult volna a kapcsolatuk a sok összebújástól. Vasárnap szintén csak kényszernek érezték az egészet, így az esti szeretkezést már ki is hagyták.

Nem is olyan jó napi kétszer szexelni?

A nő bevallotta, hogy bár mindketten nagyon szeretik a szexet, jólesik néha szünetet tartani benne, hogy hiányolják az együttléteket. A napi két alkalom pedig mindkettőjük számára sok volt, inkább kényszernek, mint élvezetnek érezték, ráadásul a nő részéről a spontaneitást is teljesen elveszítették így az együttlétek. Azt hitte, hogy sokkal jobb lesz majd a kapcsolatuk ettől a kis kísérlettől, azonban rá kellett jönnie, hogy ez már túl sok nekik, és a kiszámíthatatlanság, valamint a spontaneitás sokkal izgalmasabb és jobb szexet szül, mint a beidőzített, kötelező együttlétek. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük