18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Meglepő, de a szexológus szerint ez az élvezetes szex titka: nem a hosszú előjátékot javasolta

A szakértő szerint egyszerű titka van a gyönyör fokozásának.

A jó szex titka a maszturbálás

Rengeteg különböző technika létezik a szexuális élet még élvezetesebbé tételére. Lehet a pózokkal, a mozdulatokkal és a helyszínekkel is kísérletezgetni, sőt, érdemes is, hiszen mindenki egy kicsit más, így mindenkinek más teszi gyönyörtelibbé az együttlétet.

A szexológusok számtalan módszert javasolnak a szeretkezések jobbá varázsolására. Ezek között általában szerepel a hosszú előjáték, valamint a változatosságra való törekvés, de Dr. Carol Queen még egy dologra is esküszik.

A maszturbáció a jó szex titka?

A szakértő szerint a jó szex kulcsa nem más, mint a rendszeres maszturbálás, mely hozzájárul az intenzívebb orgazmushoz. Az önkielégítés mindenkinek segít megérteni, megismerni a saját testét. Aki pedig már jól tudja, mire van szüksége a csúcsra jutáshoz, az a partnerének is nagy segítséget nyújthat abban, hogy minél nagyobb örömöt szerezhessen neki.

Az egyedüli gyakorlás után ugyanis a szexológus szerint fontos, hogy a másikkal is megosszák az emberek, mi jó nekik, mit hogy csináljon. Ki kell próbálni különböző mozdulatokat, trükköket, és amelyik beválik, azt igenis el kell mondani a férfinak. Nem szabad félni ettől, hiszen ő is azt akarja, hogy a legnagyobb élvezetet adhassa meg a párjának, így meg fogja köszönni az eligazítást.

A szakértő hangsúlyozta, hogy a rendszeres maszturbáció növeli az orgazmuskészséget, és abban egyaránt segíthet, hogy a felek egyszerre juthassanak a csúcsra, hiszen a sok gyakorlás a test és a gyönyör kontrollálását is megtanítja mindenkinek.

Magabiztosság és szexisség

Mindezek mellett fokozza a libidót, mert magasabbra szökik tőle a tesztoszteronszint, a szervezet pedig hozzászokik a rendszeres gyönyörhöz, így egy idő után követeli is azt. Intenzívebbé teszi az orgazmust és az élvezetet, ráadásul az önbizalmat és a szexisség érzését szintén növeli. A szexológus elárulta, hogy a maszturbáció a legtöbb nőben felerősíti a függetlenség érzését, így magabiztosabbá teszi őket. Nem beszélve az olyan egészségre gyakorolt hatásokról, mint a közérzetjavulás, a felszabadult oxitocin és endorfin miatti boldogság, valamint a koncentrációs képesség javulása.

Arra viszont ügyelni kell, hogy nem szabad, hogy az egyedüli gyönyörszerzés a szexuális élet rovására menjen, hiszen a fentebb említettek a párkapcsolatokban csak akkor működnek, ha az önkielégítést a rendszeres szeretkezéseken felül végzik a felek.

A szex hatásai a testre

Az orgazmus és a szex számos pozitív hatást gyakorol a testre, melyek közül jó néhányat eddig valószínűleg nem is sejtettél. Pedig a szakértők szerint a következő dolgokat biztosan garantálja.

A rendszeres és jó szex 10 meglepő hatása, amikről még biztosan nem hallottál

Nézegess képeket!

Elolvasom

Képek: Getty Images.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük