18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

6 dolog, amit minden férfinak tudnia kellene az orális szexről - Így lesz a nőnek is élvezetes
Ezekkel a szabályokkal sokan nincsenek tisztában.

par agyban
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az orális szex egy különleges ajándék, melyet a legtöbb nő nem is ad akárkinek, ezért nem mindegy, hogyan fogadja azt a kiváltságot élvező férfi. Kellő tisztelet és megfelelő visszacsatolás hiányában ugyanis akár rendkívül megalázó is lehet, ami csak elrettenti a nőt a további próbálkozástól.

Ahhoz, hogy a játékos kényeztetés mindkét fél számára élvezhető legyen, csupán néhány egyszerű dolgot kell betartaniuk a férfiaknak. Egy kicsit az orális szexnek is megvan a maga illemtana, és, mivel garantáltan felpörgeti a szexuális életet, érdemes ezekre odafigyelni. Mert csak akkor lesz igazán élvezetes a nőnek is, ha a párja betartja a következő, íratlan szabályokat.

Nem ő irányít

A nők általában szívesen meglepik párjukat orális szexszel, ám az ismétlés attól is függ, milyen fogadtatásra találnak, és milyen viselkedést tapasztalnak akció közben. Akár egészen el is veheti a kedvüket egy olyan pasi, aki a saját élvezetébe merülve maga diktálja a tempót. Jobb, ha egy férfi nem tesz durva mozdulatokat, és a nő fejére tett kezével sem kényszeríti erősen a párját a hevesebb tempóra, ha az a partnere számára kellemetlen.

A nő tisztában van azzal, hogy milyen ritmust képes felvenni úgy, hogy az még számára is élvezetes legyen. Ha ezt partnere tiszteletben tartja, idővel, egymásra hangolódva a tempó is felgyorsulhat majd. Persze, óvatosan irányítani vagy a helyes mozdulatok felé terelni lehet a másikat, de csakis úgy, hogy neki se legyen rossz, fájdalmas élmény.

Van, amiről szólni kell

Bár a kényeztetés célja kétségtelenül a maximális élvezet elérése, a férfinak nem árt szólni, vagy valamilyen formában jelezni, hogy a csúcsra fog érni, mielőtt beleélvezne a nő szájába. Vannak, akiknek ez kellemetlen lehet, ebben az esetben nem szabad rákényszeríteni a másikat. Természetesen a hosszú kapcsolatokban ez már másképp működik: ha a felek tudják, mi fér bele a párjuknak, és mi nem, akkor már egyértelmű lesz, hogyan fejeződik majd be a kényeztetés.

A cikk az ajánló után folytatódik

Együtt a bánat és a feldolgozás útján a februári Femina Klubban!

Szily Nóra vendége ezúttal Singer Magdolna gyásztanácsadó lesz, akivel azokra a nehéz kérdésekre keresik a válaszokat, melyek a gyászolót és a távozót egyaránt segítik abban, hogy békére leljenek. Hogyan birkózhat meg az itt maradó a hiányérzettel, a bűntudattal és a fájdalommal? Fel lehet-e készülni szeretteink halálára? Meddig tart a gyász? Többek között ezekre is választ kapunk majd.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, kattints ide a vásárlásért!

Időpont: 2022. február 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Elmaradhatatlan zuhany

Bár a szaglás kimondottan fontos szerepet játszik a vonzalmak kialakulásában, az intim területek természetszerűleg nem mindig a legjobb illatúak. A szájjal történő kényeztetés során pedig az orr is nagyon közel van a nemi szervhez. A magasabb feromonszint mellett a baktériumok is hozzájárulnak a szagok erősödéséhez, ezért a szex előtti tisztálkodás fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. Szex előtt, ha van rá lehetőség, mindig javasolt egy gyors tisztálkodás.

Megerősítő beszéd

Az orális szex során a nő viszonylag kevés csatornán tud visszajelzést kapni módszere sikerességéről. Mivel viszont az egész a férfi kényeztetéséért történik, mindkettejük érdeke, hogy a partner beavassa őt aktuális vágyaiba, kívánságaiba. A kéz uralma helyett az irányítás terepe ideális esetben a szóbeli kommunikáció, egy-egy rövid, de nem tolakodó mondattal szinte bárki gyengéden ösztönözhető a tempóváltásra: a csináld újra vagy a lassabban és a gyorsabban használatával például gyorsan egymásra hangolódhattok.

Kínos csend

A hangok nemcsak a finom utasítások adásakor fontosak. A nők akkor is szükségesnek érzik a visszacsatolást, amikor partnerük valóban élvezi a kényeztető játékot. Mivel ezalatt a szemkontaktus hiányzik, csak ebből tudják kikövetkeztetni, hányadán áll a férfi, mennyire nyeri el tetszését technikájuk.

Nem kell hosszú monológokba bonyolódni, elég néhány árulkodó sóhajtás vagy rövid szó az elégedettség kifejezésére, és máris magabiztosabban érzi magát a nő, ami pedig a további teljesítményén is érezhető lesz.

Viszonzott kegyek

Ugyan ajándékba adják, a megfelelő viszonzás ugyanakkor nagyon megerősítheti a köteléket és az ismétlés valószínűségét is. Ez végbemehet akár egy kellemes, kölcsönös kényeztetés formájában is, ami tényleg összhangot teremt a felek között a forró éjszakában. Ha pedig egy nő épp nem is feltétlenül vágyik a neki adott orális szexre, befejezésként egy összebújás, néhány puszi vagy ölelés mindig jóleső lehet.

Mitől lesz még élvezetesebb a szex?

Néhány apróság még jobbá teheti a szeretkezéseket, és még intenzívebbé az orgazmust. A következő egyszerű dolgok fokozzák az élvezetet.

Fotók: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük