18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Furcsa dolgot kell megtenned szex előtt az intenzív orgazmusért - Meglepő, mit javasolnak a kutatók

Valószínűleg senkinek nem jutna eszébe szex előtt, pedig a tudomány szerint felerősíti az élvezetet a nőknél.

Intenzív orgazmus orrfújással

A minél erőteljesebb gyönyör átélésének érdekében sok apró trükköt be lehet vetni. A csikló körkörös ingerlése, a mély légzés és az orgazmuskontroll is hatásos módszer, ha valaki olyan élvezetben akar részesülni, mint addig még soha.

Persze, ezeken kívül is számos apróság van, amit érdemes kipróbálni, a kutatók pedig most még egy érdekes dologgal bővítették a listát: az biztos, hogy ez senkinek sem jutna eszébe, de szerintük extra intenzív gyönyört ígér.

Az erőteljes orgazmus kulcsa a kutatók szerint

A Drezdai Műszaki Egyetem tanulmánya arra világított rá, hogy az érzékenyebb, jobb szaglással rendelkező nők sokkal nagyobb eséllyel jutnak a csúcsra szex közben, és élvezetesebb is lesz számukra a kielégülés. A kutatás során hetven fiatal felnőtt szaglását és szexuális életét vizsgálták, és kiderült, hogy az erős szaglású nők közül hétből hatan majdnem az összes együttlét során elélveznek. Az eredmények további elemzése és a kutatás folytatása során azt a következtetést vonták le, hogy az orrfújás lehet az intenzív orgazmus kulcsa.

Philip Hodson a tanulmánnyal kapcsolatban elmondta, hogy sokkal nehezebb igazán átélni a gyönyört, ha valakinek el van dugulva az orra, vagy nehezebben kap levegőt. Így ugyanis kevésbé érzik a másik testének illatát, nem érzékelik igazán az együttlét során kibocsátott hormonokat, pedig ezek nagy szerepet játszanak a szeretkezés során. Ezért is segíthet szex előtt az orrfújás: lehetővé teszi, hogy minden egyes apró illatot érezz, és teljesen ráhangolódhass a partnerre.

Persze, azért sokan érthető módon kétkedve fogadták a szokatlan javaslatot, és furcsának találták, hogy ezen is múlhat a felejthetetlen orgazmus. Johanna Bendas, a kutatás egyik vezetője viszont egyértelműen kijelentette, hogy nagyon is számít a szaglóképesség az együttlét során, mert a vizsgált alanyok egyértelműen erőteljesebb és élvezetesebb gyönyört éltek át abban az esetben, ha minden egyes illatot éreztek. Bár tényleg vicces helyzeteket teremthet az orrfújás szeretkezés előtt, azért egy próbát megérhet - főleg allergiás időszakokban.

Vágykeltő finomságok

Bizonyos ételek is képesek felfokozni a vágyat, felforrósítani a hangulatot, illetve még erőteljesebbé tenni a gyönyört. A következő nyári gyümölcsök garantáltan meghozzák a várt eredményt a nőknél és a férfiaknál egyaránt.

A 10 legerősebb vágyfokozó nyári gyümölcs – A dinnye is köztük van

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük