18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

18 órás orgazmust élt át a pár, a tévében mondták el, hogyan működik a tantrikus szex
Tényleg hihetetlenül hangzik, főleg akkor, ha megtudod a részleteket.

szex

Mivel a kutatók szerint a legtöbb párnál előjáték nélkül tart a szex mindössze 5,4 percig, nem csoda, hogy mindenki számára döbbenetes volt hallani, amikor egy szerelmespár az mondta, hogy náluk csak az orgazmus is tartott már 18 órán keresztül.

De persze nemcsak a kutatási eredmény miatt furcsa és hihetetlen ez, hanem szinte minden más szempontból is. Pedig azt állítják, hogy így volt, és azt is elmesélték, hogyan sikerült elérniük a rekordhosszúságú élvezetet.

18 órán keresztül volt orgazmusuk

Scott és Melanie McClure nyolc éve házasok, és már hosszú ideje gyakorolják a tantrikus szex minden lépését. Arra gyúrtak, hogy a lehető leghosszabb orgazmust éljék át mindketten ennek a módszernek köszönhetően. Azt például állandóan sikerül elérniük, hogy csupán néhány érintéssel, tánccal vagy öleléssel juttassák el egymást a csúcsra, viszont azt talán még ők sem sejtették, hogy egyszer átélhetnek egy 18 órás maratoni orgazmust is. A sikert nem is tartották meg maguknak,  egy televíziós műsorban meséltek róla, hogy másoknak is átadhassák a tudásukat.

scott-melanie-mcclure FB

- Először is, az embereknek meg kellene tanulniuk, hogy az orgazmus és a csúcs elérése között van különbség. Ha ez megtörténik, akkor ahelyett, hogy gyorsan a csúcsra jutnának, aztán pedig jöhetne az alvás, olyan többszörös élvezetben és élményben lehetne részük, amit el sem tudnak képzelni - mondta Scott a This Moring című műsorban, és azt is elárulta, hogy a tantrikus szex hosszas gyakorlásának köszönhetően nemcsak az intim testrészeikre korlátozódik a gyönyör, hanem szó szerint az egész testük beleremeg.

- Teljesen más, szinte extatikus érzés, ami mindennél erősebb, mint amit valaha megtapasztaltunk, és nem is szívja le úgy az energiákat, mint a hagyományos orgazmus. Csoda, hogy a szomszédok még nem hívták ránk a rendőröket - nevetett a férfi.

Tényleg lehetséges?

Az esetről egyébként egy szexszakértőt, Emily Morse-t is megkérdezték, aki alátámasztotta, hogy valóban létezhet ilyen, de teljesen más, mint a hagyományos orgazmus.

A cikk az ajánló után folytatódik

- A tantrikus együttlét során a testedet hozzákapcsolod a másik testéhez, valami különleges rituálé, például egy masszázs vagy az irányított légzés keretében. Valamint az is hozzátartozik, hogy elengedsz mindenféle szégyent és tabut, amit eddig a szexhez kapcsoltál - mondta a szakértő, Scott pedig egyetértett vele. A pár egyébként már kurzusokat is tart, és néhány gyors tippet is adtak kezdőknek a műsorban. Például felhívták a figyelmet a mély légzésre, ami szerintük intenzívebbé teszi az orgazmust, valamint azt is hangsúlyozták, hogy nem szabad csendben maradni szex közben, sőt. Állításuk szerint sokkal élvezetesebb lesz minden, ha a pár tagjai hangot adnak még a legkisebb érintés hatásának is.

Scott és Melanie azt is elmondták, hogy a tantra módszer első lépései közé tartozik az energiák vizualizálása. Ehhez azt kell képzelni, hogy a szexuális energiák felfelé áramlanak a testben, és mindig egyre erősebbek lesznek, ugyanis szerintük ez segít arra koncentrálni, hogy a szex jóval több annál, minthogy csak az orgazmust várja valaki: minden pillanatát élvezni kell.

scott-melanie-mcclure 2

És bár a tippjeiket tényleg hasznos megfogadni a még élvezetesebb együttléthez, nem szabad azt várni, hogy valóban több órán keresztül tartson egy orgazmus, hiszen ez - legalábbis az orgazmust szó szoros értelmében nézve - fizikailag valószínűleg lehetetlen. A tantrikus szex kipróbálása és gyakorlása viszont valóban javíthatja a szexuális életet, és új élményeket, új érzéseket, tapasztalatokat adhat egy párnak, sőt, a kapcsolat intimitását is növeli.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük