18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Hogyan tartsd meg örökre a pasid?

A férfi elárulja

Nincs szükség nagy varázslatra. Csupán természetességre, őszinte szeretetre és figyelemre vágynak a teremtés koronái.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Trükkös Asszony Visszanéz - kis párkapcsolati mi-micsoda

A férfit megtartani – bár nekünk otthon csak nyulaink voltak – nyilván kunszt. Szaltó mortale, háló nélkül: kell hozzá a kurázsi. Nem vezet itt célra semmilyen bilincs vagy lánc. Nincsen téphetetlen kötél, a legbonyolultabb tengerészcsomó is egyszerű masnivá degradálódik egy szálkásabb kapcsolat igájában.

Hát akkor? Hát akkor? Vajon törvényszerűen lesz oda idővel a szerelmetes kapcsolat diszkrét bája? Elszikkad, mint a pesti kenyér?
No nem feltétlenül. Minden kislány ügyes kislány ugyanis.

Kaja-pia

A házitündérek például – tudom, a bozótosból már sokadszorra bukkanunk itt elő – sokkal masszívabb párkapcsolatokat képesek kiépíteni, mint konyhaművészetekben kevésbé talentált társaik. Értem én, hogy megváltozott az idők hangja, dörmögősebb és mogorvább lett, a nőknek pedig több hadállásban kell helyt állniuk egyszerre: otthon legyél szexistennő, a munkában termékeny asszony. De hogy pont a faszira ne jusson idő? Pont a szerelmi fészket sújtsa bojkott?
Frászfenéket. A férfi szívébe a gyomrán keresztül vezet a sárgaköves út, arra tessenek a Totó kutyussal elindulni. Fűszerezzünk zellerrel, kupáljon ki minket a kapor, adjon színt az erős paprika. Regeneráljon a gyömbér, végül is az a dolga.
A brindzás sztrapacska – ez pedig a tót gyévocskák által bizonyítva vagyon – képes igen masszív hidat verni a szívtől a szívig. A főzéstől meg nem kell megijedni, a nüánszok ott vannak a kacsókban, csak rá kell ismerni a helyes billentyűparancsokra.

Pop-csajok-satöbbi

A pasas legnagyobb hibája, hogy észreveszi a többi cicit, vagyishogy nem idegen tőle a kujonság. Bele sem gondol – mondja el örökbecsű hapsi-bibliájában Nick Hornby – a pamutbugyi-teóriába: miszerint a lányoknak nem csak izgató, fekete csipkés kombinéjuk meg harisnyakötőjük van. A lázas első hetek, meg az összeköltözés után nem sokkal előbújnak addigi rejtekükből a szakadt pamutbugyik is; egyszer csak azt vesszük észre, hogy már megint a szárítón vigyorog az összes régi, szétmosott mumus, és akkor újra meg újra válogatáskazettákat másolunk újabb és újabb hölgyeknek, akik eleinte ugyan vérforraló tangában kelletik magukat, de aztán, de aztán puff megint. Ördögi kör, anya, engem a ringlispíl hánytat.

Azt kell tehát elérni, hogy ráeszméljen erre. Hogy az úriember érzékei elteljenek a kedvessel. Rá kell venni, hogy nőjön már fel – ne agg legyen, maradjon a szemében huncutság, az viszont maradjon már meg annak, akit igazán illet.

Ismerlek, mint a rossz pénzt

Különben meg minek pazarolná a Kedves Olvasó az idejét olyan férfira, akiről nagyjából semmit nem tud? Ha meg ismeri - de úgy, ahogy azt valaki olyannak kell ismernie, aki egy személyben ágyas, társbérlő a szívben, picit barát, de picit vigasztaló édesanya –, akkor arra azért egészen nyugodtan betolhatja az all int.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Önbizalom kérdése ez is, akár a kulinária: ügyes fűszerezéssel a legunalmasabb, langyos főzelékből is varázsolható elsőrangú, ünnepi menü. Nincsenek konkrét trükkök, nem bűvészmutatvány ez. Szeretni kell, annyi az egész.

Ezt is szeretjük