18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 tipikus szinglihiba

Ami miatt nem találsz párt

Unod a magányt? A párkeresésnek számos buktatója létezik. Derítsd ki, mit csinálsz rosszul, és hamarosan újra rád talál a szerelem!

A legtöbb ember nem szeret egyedül lenni. Teljesen normális tehát, ha szakítás után nem maradsz a négy fal és a könnyfakasztó romantikus DVD-k foglya, hanem minél hamarabb a tettek mezejére lépsz, és újra keresed a szerelmet. Sokszor azonban nem megy egyszerűen a dolog.

Minél inkább szeretnél társat találni, annál könnyebben követhetsz el bakikat, és végül azt veszed észre, hogy maradt az otthon magánya, Hugh Grant legújabb romantikus klasszikusa és egy csomag zsepi. Tudd meg, mivel lőhetsz a legkönnyebben mellé a társkeresésben, és kerüld el a pasitaszító hibákat!

Az akarat kudarca

Szakítás után úgy tűnhet, hogy amíg volt párod, a férfiak örömmel lecsaptak volna a kezéről, de így, hogy egyedül maradtál, már egyáltalán nem vagy érdekes. A dolog hátterében azonban nem feltétlenül az áll, hogy a szabad préda már nem izgató a pasi számára, sokkal inkább az, hogy olyan nagy energiákkal igyekszel megtalálni új partnered, ami inkább menekülésre készteti a pasit.

Ha minden egyes mozdulatoddal, mint egy neonreklám, azt sugallod, hogy végre valaki figyeljen fel rád, garantáltan elsétálnak melletted. Bár a férfiúi nem tagjai különösen hajlamosak eltunyulni, és kényelmes fotelban ücsörögve inkább telefonon rendelik a pizzát ahelyett, hogy az ősi vadászat rítusának hódolnának a nagyváros betondzsungelében, a szerelemben szerencsére még nem ilyen tétlenek.

Sokkal izgalmasabb számukra az a nő, akit meg kell hódítani, ez ugyanis kihívást jelent azzal szemben, aki tálcán kínálja magát. A társkeresésben tehát egyelőre nem divatos a házhoz szállítás, úgyhogy ne add magad könnyen! Minél titokzatosabb vagy, és minél inkább azt üzened a pasinak, hogy egymagadban is tökéletesen megvagy, annál jobban szeretne majd meghódítani.

Ne mondj le a férfiakról!

Ha addig eljutottál, hogy magadban bízol, add meg az esélyt a pasiknak is! Ha hosszú kapcsolatból léptél ki, egyáltalán nem biztos, hogy az első szembejövő érdeklődő személyében rögtön új lovagodra találsz. Sok férfival lehet, hogy csak pár randiig jutsz, és már tudni fogod, hogy egyáltalán nem egymásnak teremtettek titeket, azonban egy dolgot sose felejts el: nem minden férfi aljas és beképzelt. Ha több csalódás ér gyors egymásutánban, úgy érezheted, hogy te már sosem fogod megtalálni a párodat, azonban a pasik is átélhetik ennek éppen a fordítottját.

Kiábrándító manusból akad bőven, és nincs az a szingli nő, aki egyenként meg ne tapasztalná a ragadós lúzert, a csak szexet akaró nyomulós fickót és társaikat, de ennek ellenére nem érdemes kijelentened, hogy a férfiak mind alkalmatlanok a kapcsolatra. Ahelyett tehát, hogy mindenkit leírsz, inkább szelektálj szigorúbban, és már egy randi erejéig is csak annak add meg az esélyt, aki komolyan gondolja. De benne bízzál, hagyd, hogy ő legyen az az egy, aki különleges.

Önbizalomhiány

Valószínűleg nem mondunk azzal újat, hogy egyetlen pasi sem figyel fel egy szürke egérre. A férfiak pont olyannak fognak látni, mint amilyennek te magadat. Ha tehát nincs önbizalmad, hiába a legrafináltabb dekoltázs és miniszoknya, nem fognak érdekesnek találni.

Ezzel szemben, ha elfogadod önmagad, és nem azon keseregsz, hogy magányos vagy, akár kopott farmerodban is elmehetsz bulizni, garantáltan lesz, aki felfigyel rád.

Fedezd fel a szinglilét előnyeit! Ha egyedül élsz, annyi időt töltesz a fürdőszobában, amennyit szeretnél, és senki nem szól bele, hogy miért van húsz percig élénkzöld pakolás a fejeden. Törődj magaddal, amennyire csak jólesik, hiszen attól még, hogy éppen nincs melletted egy pasi, hogy kényeztessen, te is meglepheted magad egy illatos fürdővel és egy pohár vörösborral. Ez a kis luxus segíthet abban, hogy szeresd magad, és hidd el, ha nem is az arcpakolás, de az önbizalom ragyogóvá varázsolja arcodat, ami a férfiak figyelmét sem fogja elkerülni.

Hely kérdése

Nyugodtan tarts több vasat egyszerre a tűzbe, de ne ess abba a hibába, hogy csak interneten és szórakozóhelyeken ismerkedsz. Ezek ugyanis olyan helyek, ahol sok fickó csak azért fordul meg, hogy alkalmi partnert találjon, és többnyire már a második mondat után igyekszik a lényegre térni. A világ azonban nem feltétlenül csak a párkeresésből áll, és a való életben többnyire nem olyan rövidre zártak a beszélgetések, mint egy szórakozóhely táncparkettjén, amikor a pasi keze már rég a fenekeden tapogatózik.

Ne becsüld le a baráti összejöveteleket, mert, bár az itt megismert férfiakkal lassabban alakulnak a dolgok, jóval tartósabb érdeklődésre számíthatsz tőlük, mint egy idegentől az éjszakában. Járj nyitott szemmel, és keresd a lehetőségeket, ha új emberekkel ismerkedsz meg, de ne vegyél minden kedves szót rögtön ajánlatnak! Könnyen előfordulhat ugyanis, hogy valaki egyszerűen csak érdeklődő, és szimpatikusnak talál, de nem akar rögtön randira hívni azután, hogy bemutatkoztatok egymásnak.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük