18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 4 legjobb hely, ha ismerkedni szeretnél

A szórakozóhelyeken könnyű ismerkedni, de rálelni az igazira már annál nehezebb. Eláruljuk, hol milyen férfiak várnak rád.

Hol máshol lenne könnyebb párra lelni, mint az éjszaka forgatagában, ahol a színes koktélpoharak is táncra perdülnek a Csókkirály soha el nem múló dallamára? Esetleg a romkocsmában, ahol koktél helyett sör, retró-muzsika helyett pedig a csocsó kapja a főszerepet, az ismerkedési hadszíntér ötvenesekkel aláaknázott asztala.

A stroboszkóp villódzó fényeit vöröses lampionok váltják fel, de nem csak a körítés, ami mindig változik, hiszen ahány hely, annyi pasi. Ha meguntad a szinglilétet, és eldöntötted, hogy vadászni indulsz, tudd meg, melyik helyen mire számíthatsz!

Morrison’s – Diszkóhangulatban

Az angol telefonfülkével fémjelzett szórakozóhely nemcsak látszólag bújik a külföldi tárgy árnyékába, de valóban az idegen ajkúak éjjeli paradicsoma. Nem csoda hát, ha az itt szövődött szerelmek is olyanok, mint egy röpke külföldi utazás: rövidek és lényegre törőek. Sehol telefonszám hamarabb nem cserél gazdát, mint itt, de mivel a pasik a gyorsan minél többet elvét vallják, néhány itallal is megvendégelnek, mielőtt a névjegykártyád felé tapogatóznának. Az üvöltő zene árnyékában szerencsére nehézkes bármilyen beszélgetést folytatni, de minek is az?

Pia, ritmus, lányok: ez a klasszikus nőfalók legbujább lelőhelye. A retró ritmusára lengedező tömegben az ismerkedés sincs túlbonyolítva: ha megpróbálsz akár csak egyszer is átvágni az emberfalon, minimum három megállót be kell tervezned, amikor legfeljebb három másodperced van, hogy eldöntsd: táncolsz-e az illetővel, vagy nem. Ha igen, akkor már nincs visszaút, a pasi keze zöld utat kapott a feneked felé, aminek már csak a lehető leghatározottabb nemmel vethetsz véget.

Morrison's Music Pub 2
Cím: Budapest, Honvéd u. 40.
Nyitva: hétfőtől-szombatig 17:00-tól 4:00-ig. (Belépés kizárólag 18 éves kor felett.)
Weboldal: http://www.morrisons.hu/
Telefon: 06-1-374-3329.

Dokk – Kicsit nívósabban

Az R n’ B templomába lépve fel kell készülnöd arra, hogy a hódítás legfőbb eszköze a tánc, minden mennyiségben. No nem olyan tingli-tangli formában, ahogy az ittasan lekaraokézott KFT-számokra lötyögnek az emberek: itt minden csípőmozdulatnak a helyén kell lennie.

Cserébe azonban a legváltozatosabb fazonokkal hozhat össze az éjszaka, a zebraöltönyös hiphop-betyártól kezdve a babázni vágyó gazdag üzletemberig. Az élettörténetek a munkával kezdődnek, majd egy buja csípőmozdulatokkal fűszerezett tánc után könnyen a parkett szélén egymásba gabalyodva érhetnek véget, amikor már mindegy is, hogy melyik R n’ B-slágert pörgeti a DJ: ha könnyed kalandra vágysz, igényes zenei környezetben, tökéletes választás!

Dokk Club
Cím:
Budapest, Hajógyári Sziget.
Nyitva:
a hét minden napján 22:00-tól 5:00-ig.
Weboldal: http://dokkdisco.hu/
Telefon: 06-30-535-2747.

Instant – A romkocsmák árnyékában

Az omladozó bérházakból rittyentett szórakozóhelyeken, ahol nem a zene, hanem a hangulat a retró, egészen más pasikkal találkozhatsz. Ha nem akarsz kilógni a sorból, érkezés kötelező jelleggel lapos talpú cipőben, esetleg egy nyakba tekert sállal és biciklivel felturbózva.

Itt koktél helyett sört illik rendelni, csapoltat és Sopronit, legfeljebb egy ágyas mézes meggyel megfejelve, ám a lomtalanításokról összekuporgatott bútorok között a manusok sem kibélelt pénztárcákkal mászkálnak, úgyhogy itt többnyire mindenki a maga költségvetésének ura. Cserébe azonban nem kell arra számítanod, hogy valaki a popsidra csapva teszi meg az első lépést az ismerkedés rögös útjain: a háttérben duruzsoló laza dallamok mellett még beszélgetni is lehet. Az ide érkezőket azonban elsősorban nem a telefonszámok és a cicik hajtják, hanem a baráti társaság, a hatásos ismerkedéshez nem árt valami közös pont, ami a hely jellegéből fakadóan magától adódik: az én nagymamámnak is pont ugyanilyen vasalódeszkája van, mint ami itt lóg a plafonon. Nahát, micsoda véletlen!
 

Instant
Cím:
1065 Budapest, Nagymező utca 38.
Nyitva: hétfőtől péntekig 18:00-tól 2:00-ig.

Zöld Pardon – A szabad ég alatt

Közeleg a nyár, az utolsókat rúgja az iskola és a tavaszi félév. Megnyitják kapuikat a fedetlen szórakozóhelyek, lassan indulnak a fesztiválok, no és azok a régi szép egyetemi napok! Ezeken a helyeken a langyos esti szellő legalább olyan csábító, mint a pasifelhozatal, azonban tagadhatatlanul van egy hátrány: a korhatárchip nincs bekapcsolva.

Éppen ezért nem árt, ha a legsármosabb külsejű fickóval is elővigyázatos vagy, és udvariasan megtudakolod az életkorát, mielőtt bonyolultabb vizekre eveznétek, mert itt aztán mindenki előfordul, a tíz éve az egyetem padjait koptató helyes, kölyökképű pasitól kezdve az ifjoncig, aki még csak most kóstolgatja az éjszakai életet.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A szabadtéri rendezvények nagy előnye azonban, hogy a program sokszínű és változatos, így visszatérő vendégek híján kevésbé zárt a kör: többféle ember között pedig nagyobb eséllyel lelhetsz rá te is arra, akit valóban keresel.
 

Zöld Pardon
Cím:
1117 Budapest, Goldmann György tér.
Nyitva:
április 16-tól szeptember 12-ig, minden nap, reggel 9-től másnap reggel 6-ig.
Weboldal: http://www.zp.hu/
Telefon: 06-1-279-1880.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük