5 forró, pasifogó praktika
Nem tud majd ellenállni!
Ha szereted a párodat, csábítsd el tüzes trükkökkel, mindkettőtök örömére. Használd a tested, és éleszd fel lappangó nőiességed!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A szerelem nem mindig jön villámcsapásként. Néhány dolgot te is megtehetsz, ha azt szeretnéd, hogy kiszemelted fülig beléd bolonduljon. A legütőképesebb fegyvered, hogy nő vagy. Szépségeddel, természetes bájaiddal könnyen elcsavarhatod a pasi fejét, csak ismerned kell a tested nyelvét, illetve használni is.

Kacér szerénység

A férfi megőrül attól, ha hódítania kell, ne habozz tehát eljátszani a zsákmány szerepét! Ezt a játékot addig húzd, ameddig csak lehet, és az első alkalmakkor soha ne engedj annyit, amennyit vágyaid diktálnának. Rendkívül izgató, ha nem engeded magad levetkőztetni, azonban testeddel nyugodtan simulj hozzá, hogy érezze, mennyire kívánod - mellesleg pedig te is érezheted vágyát.

Örökzöld mondás, hogy a férfiak az eszüket és a szívüket odalent hordják, úgyhogy ne fogd magad vissza, és tedd próbára a türelmét! Erotikus mozdulataidnak, tested közelségének alig tud majd ellenállni, főleg, ha közben te szerényen-félénken nem vagy hajlandó megérinteni a testét, csak ruhán keresztül játszadozol vele. Hagyd, hogy ő vezesse magán a kezedet, ezzel is azt az érzést keltve benne, hogy szépen, lassan vehet csak birtokba.

A fehérnemű

Ha a vágy és az izgalom egy idő után csökken, éleszd újra a szerelem lángját! Minden férfi imádja, ha kedvese hirtelen vad fehérnemű-különlegességekkel lepi meg, ugyanis az erotika és a vonzalom náluk szinte teljes mértékben vizuális alapon működik. Ha unod, hogy párod sosem veszi észre, amikor fodrásznál voltál, és nem tűnik fel neki az sem, ha szőkéből hirtelen vadító vörössé változol, próbálkozz mással.

Ne a hajadat, inkább a bugyidat cserélgesd, meglátod, azt rögtön meg fogja jegyezni, ha fehérnemű-kollekciód új taggal bővül! Az újdonsült, lehengerlő vágy képes lesz felforrósítani kapcsolatotokat, és az érzelmek is új életre kelnek.

Vadító tánc

Nem csak szexi, leheletnyi fehérneműkkel tüzelheted fel párodat, attól is leesik az álla, ha lejtesz neki egy erotikus táncot. Ha szeretkezéseitekből kiégett a régi szenvedély, hódítsd vissza a testeddel. Ne hagyd, hogy unalmas, megszokott gesztusok uralkodjanak el közöttetek, inkább nyűgözd le gyönyörű formáiddal és erotikus mozgásoddal.

A látványtól biztosan fellángol benne a régi szenvedély, és alig várja majd, hogy karjában tarthasson. Elengedhetetlen azonban, hogy a műsort profiként csináld, és ne szégyelld a tested! Ismerd meg magad, és fogadd el bájaid olyannak, amilyenek, nőiességedet, vágyaidat pedig próbáld mozdulatokba oltani, és mindezt tánccal kifejezni.

Kacér érintések

Ha szeretnéd, hogy hazaérve párod garantáltan magához vonjon, már az utcán kezdd el a csábítást! Öleld meg egy sötét utcasarkon, és lenge nyári ruhádban simulj hozzá egész testeddel. Ha szenvedélyesen fülébe suttogsz valamit, a forró levegő és tested közelsége garantáltan hangulatba hozza.

Szórakozóhelyen, ha elég sötét sarokban ültök, az asztal alatt lábad kalandozzon fel a combja mentén: ez a kis kényeztetés biztosan alaposan felcsigázza, hiszen teljesen elérhetetlen leszel számára, miközben merészen flörtölsz vele. Ha feláll az asztaltól, akkor se engedd magadhoz közel, inkább invitáld egy forró táncra. A távolságtartó bujaság a legjobb módszer, ha végzetesen magadba szeretnéd bolondítani. Azonban a legfontosabb, hogy bármit csinálsz, legyél 100%-ig nő!

A tánc után

A vágy felkeltése, az apró, nőies trükkök segíthetnek abban, hogy magadba bolondítsd partnered, azonban ahhoz, hogy megtarthasd, nem csak az utcán, az ágyban is nőnek kell lenned. Fontos, hogy ne csak verbálisan jelezd, mi jó, vagy mi nem, hanem a tested is beszéljen.

Fejezd ki magad mozdulataiddal, hiszen az egész olyan, mint egy tánc: ne tűrd kiszolgáltatottan, hogy partnered tanácstalanul kísérletezzen, ha te is segítesz neki, sokkal izgatóbbá válhat az együttlét mindkettőtök számára.

Ezt is szeretjük