18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 pasiőrjítő szexpraktika, ami minden helyzetben beválik

Szeretnéd ismerni a férfi elcsábításának biztos receptjét? Összegyűjtöttük a legjobb fortélyokat!

Sokszor eszedbe jut, vajon elég jó vagy-e az ágyban? Akkor sem kell ezen rágódnod, ha pasid megrögzött nőfaló volt, mielőtt egymásra találtatok, míg te csupán néhány kapcsolatot tudhatsz a hátad mögött. Sokkal bonyolultabb dolog ugyanis megtalálni a kulcsot a férfi agytekervényeihez a magánéletben, mint a szexben.

Míg a hétköznapok során könnyedén kihúzhatod a gyufát akár azzal is, ha megkérdezed, mi a baja, a hálószobában már nem ilyen házsártos, ha legforróbb szexuális vágyai felől érdeklődsz. Nem is muszáj azonban faggatóznod: a legkönnyebben azzal veheted le a lábáról, ha magadtól találod meg leggyengébb pontjait! Próbáld ki az örök favoritokat, amelyek minden pasinál beválnak, és legyél párod szemében a legbujább szerető!

Öltözködj!

Ami a szexuális fogásokat illeti, természetesen a legjobb pózokról és kényeztetési formákról is megvan a pasi elképzelése, de nem azzal ejtheted rabul a leginkább, ha két pillanat alatt pucéran csusszansz be mellé az ágyba, és azt teszed, amit ő akar. Ha igazán vonzó szeretnél lenni a szemében, akkor hangsúlyozd erotikus, női oldalad! A tökéletes nő pedig nem adja magát könnyen. Húzza, kiélvezi a hódítás perceit, hogy annál intenzívebb legyen az élmény, amikor a pasit csáberejével végleg hatalmába kerítette.

Természetesen a legtöbb férfi ezt úgy éli meg, hogy ő a hódító, valójában azonban a szexi harisnyakötő és a csipkés melltartó kiütéses győzelemmel teríti le a boxert. A ruha az egyik legfontosabb kellék a hálószobában: ne becsüld alá az apró bugyik hatalmát!

Míg az első együttlétek sokszor úgy telnek, hogy észre sem veszi a férfi, melyik sarokba röppent az a tenyérnyi tanga, amikor hosszabb ideje vagytok együtt, igenis megnézi azt a falatnyi anyagot! Ekkor pedig már nem mindegy, hogy a báránykásat, a teli popsijút vagy a vörös csipkéset veszed fel.

11 tűzforró kellék a tökéletes éjszakához

Nézegess képeket!

Elolvasom

Vetkőzz!

Az sem mindegy, hogy a pasivadító apróságoktól milyen úton szabadulsz meg. Néhány szexi popsikörzéssel és csípőmozdulattal pillanatok alatt az ujjad köré csavarhatod a legtöbb cicit látott pasit is, a kacér mozdulatok iránti vágyukat ugyanis kénytelenek általában a sikamlósabb filmekkel kielégíteni.

Az önbizalom nem a legfőbb női erősség, ezért aztán a hálószobában legfeljebb csak derengő fény és gyors, elkapkodott vetkőzés társulhat a lepedőpárbajhoz. Pedig hidd el, hogy partnered nem az idomaidat méregetné, hiszen nőies, pajzán mozdulataidtól megigézve észre sem veszi, ha nem olyan feszes a hasad, hogy lepattan róla a teniszlabda. Csak ne takargasd!

Tanuld el a legszexibb mozdulatokat a tévéből, vagy vegyél pár sztriptízleckét: ha már az erotikus filmek divatja ilyen magasra edzette a férfi elvárásait, egyáltalán nem csoda, hogy a hálószobai hódítást is oktatni kell. Márpedig az erotika nem szabad, hogy divat kérdése legyen, hiszen a kielégítő szexuális élet az egészséges önbizalom mellett a biztos párkapcsolatnak is feltétele. Meglátod, megéri a fáradság, mert nem lesz az a pasi, aki ellenállna neked, ha tudod, hogyan hódítsd meg a testeddel.

Vesd be magad!

A legegyszerűbb megfejtés a férfiakhoz: mindegyik szereti az illetlen dolgokat. Az ágyban tehát úgy fektetheted képletesen két vállra, ha egészen a végsőkig elmész abban, amit csak be mersz vállalni. Ha már a buja vetkőzés is megvolt, nem maradt takargatnivalód, férfiszemmel pedig egy pucér nő soha nem lehet arcpirítóan pajzán, legfeljebb csak imádnivalóan.

Ha garantált kiütéses győzelmet szeretnél aratni, akkor ne vele foglalkozz, inkább magaddal: vetkőzd le minden gátlásodat, és kényeztesd magad előtte! Bár nem sokáig fogja bírni, hogy partvonalról figyelje a gyönyörteli eseményeket, ne engedd, hogy egyből a lényegre térjen, érdemes ugyanis bevetned a csábítás legvégső fegyverét is.

Csókold!

Ami minden férfi szemében az erotikus nő legnemesebb fegyvere, az vitathatatlanul az ajak. Nem mindegy azonban, hol veted be érzéki kincsed, ugyanis a nyelvek csatája ezen a ponton nem különösebben hozza izgalomba a férfit.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ha csak egy röpke ízelítő erejéig is, de az ölre adott csók az, amivel végképp meghódíthatod. Mindegy, hogy kit szeretnél az ujjad köré csavarni, ha férfiból faragták, ez a praktika garantáltan hatásos lesz.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük