Elképesztő butaságok egy férfimagazinban a csajozásról - Ebből csak kínos feszengés lesz
Így kell a pasik szerint - szerintünk viszont nem.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mivel éppen most is azt teszed, feltehetőleg szereted a nőknek szánt cikkeket olvasgatni. Nos, a férfiak sincsenek ezzel másképp - számos férfimagazin létezik, ám nem mindegyikük autókról vagy szexi nőkről szól.

Meg fogsz lepődni: a férfimagazinok közt akad nem egy és nem is kettő, amelyik ugyanolyan jellegű, mint bármelyik női lap. Divat van bennük, szépségápolás, sztárhírek, és bizony párkapcsolati, randizási tippek is.

Randitippek pasiknak

Nemrégiben az egyik angol nyelvű férfimagazinban megjelent egy cikk, amely arról szólt, hogyan lehet felszedni a nőket bárhol, bármikor, bármilyen szituációban. Címe egyértelmű sikert ígért, amire akarva-akaratlanul is felkapja az ember a fejét.

Elmerülve a tippek és tanácsok sűrűjében azonban sorra követték egymást a tévedések, ezért döntöttünk úgy, hogy az ominózus cikket boncasztalra tesszük, és ízekre szedjük, miben téved, és miért.

Sajnos a pasikon, akik a leírtak alapján mennek ismerkedni, nem segítünk ezen írásunkkal, de a mi olvasóink közt is akarnak férfiak szép számmal, így, ha csak egy is közülük elolvassa, hogyan nem érdemes csajozni, már tettünk az emberiség érdekében. Mindemellett nőként érdekes tanulmányozni, mit ítélnek a férfiak biztos csajozási módszernek. Íme tehát az állítások, és hogy miért sántítanak.

Az utcán

A férfimagazin tanácsa: ha az utcán sétálva vagy a boltban látsz egy csinos nőt, dicsérd meg a pólóját, a haját, de semmiképp sem a dekoltázsát.

Miért hibádzik? Noha az utolsó mondattal mélyen egyetértünk, ha egy férfi az utcán bókol, a tapasztalat szerint vagy egy betonkeverő mellett támaszkodó fütyörésző kőműves vagy egy kiéhezett perverz. Akárhogy is, az embernek az az érzése, a férfi levetkőzteti a szemével, és legszívesebben leteperné. Nem érdemes ezt erőltetni, egy beszédes pillantás egyenesen a nő szemébe és egy kedves mosoly sokkal többet ér, és ha viszonzásra talál, sínen van az ügy.

Munkahelyen

A férfimagazin tanácsa: ha a munkahelyeden megtetszik valaki, úgy hódíthatod meg, ha kiemelkedsz a kollégáid közül, magabiztos vagy, csapatod élén állsz, és vezetőként lépsz fel - így ugyanis esélye sincs nem észre venni.

Miért hibádzik? Valóban észrevesszük, csakhogy nem biztos, hogy a jó értelemben véve. A kiskakasként fel-alá járó, nem vezetői beosztású, de úgy megnyilvánuló férfi viselkedése nem szimpatikus. Az eszével, hivatása iránti alázattal sokkal vonzóbb lehet valaki. Egy értelmes beszélgetés többet ér a feltűnősködésnél.

Szórakozóhelyen

A férfimagazin tanácsa: ha egy nő bulizni megy, pasizni akar. Mivel azonban tudja, hogy sokan csak azért mennek oda hozzá, hogy lefektessék, reflexből lepattinthatja a férfiakat. Éppen ezért ne menj oda, inkább légy a barátaid közt a leghangosabb, érezd jól magad, és ne mutasd ki, hogy megtetszett a nő. Így hódíthatod meg.

Miért hibádzik? Először is, ha egy nő szórakozni megy, egyáltalán nem biztos, hogy pasizni akar. Másodsorban, ha a férfi normálisan leszólítja a nőt, nem egy betanult csajozós mondattal, mint az elvesztettem a számom, kölcsönadod a tied?, vagy nem mászik rá helyből, bizonyára nem küldi el melegebb éghajlatra, mint valami nyomulós bunkót. Végül pedig, nem lehet elégszer mondani, a nagyhangú, nagyszájú, magukat a világ közepének érző férfiak nem nyerők a nőknél. Egy klasszikus szia viszont jó kezdet lehet.

Ezt is szeretjük