18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Mire gondol a férfi szex közben?

Ezekre biztosan nem

Most betekintést nyerhetsz a férfigondolatok sűrű, vadregényes erdejébe.

Talán egyetlen nőt sem hord a hátán a föld, aki ne töprengene el időről időre azon, mi is zajlik tulajdonképpen a férfifejekben. Nap mint nap adódnak ugyanis helyzetek, amikor jó lenne belelátni a gondolataikba, legyen szó bármilyen apróságról vagy akár a szexről.

Sajnos azonban ez nem lehetséges, ezért a legjobb, ha mindezekről nyíltan esik szó a férfi és a nő közt, pláne, ha komoly dolgokról van szó.

A kapcsolatot érintő kérdésekről őszintén el kell tudni beszélgetni. Mivel azonban ez sokaknak nem megy könnyen, nők tucatjai esnek abba a hibába, hogy maguk kezdenek elméleteket gyártani, hogy min gondolkodik a párjuk.

Az egyik legkényesebb helyzet, amikor felmerülhet ez a kérdés a nőkben, a szex, hiszen nagyon sok nőnek vannak önértékelési gondjai, sokaknak vannak problémái a csúcsra jutással, és sokan bizonytalanok önmagukban, jó partnerek-e az ágyban, vagy sem, és tartanak attól, hogy bár problémája van, a férfi nem mondja el, mi zavarja igazából.

Ha te is gondolkodsz néha ilyesmiken, akkor most szeretnénk valamelyest megnyugtatni. A következő három dolgon ugyanis egyetlen pasi sem gondolkodik az ágyban.

Mi az ott, csak nem stria?

Egy dolgot biztosra vehetsz a férfit illetően: ha arra kerül a sor, hogy ágyba bújuk a párjával, nem fog közben azon töprengeni, hogy itt vagy ott van egy pici plusz, vagy striák vannak a bőrödön, esetleg van egy kicsi narancsbőröd. Sőt, azt az aprócska pattanást, ami téged iszonyúan zavar, gyakorlatilag észre sem veszik. A pasik szex közben a lényeges területekre fókuszálnak, azok pedig nyilván egyértelmű számodra is, hol helyezkednek el.

Lehetne nagyobb a melle...

Nagy tévedés, hogy a férfiaknak csak a nagy mellű nők tetszenek, erről végeztünk is nemrégiben egy mini közvélemény-kutatást fiatal férfiak körében.

Ha téged nem áldott meg a természet nagy keblekkel, akkor sem kell magad csúnyának vagy kevésbé szexinek érezned. A párod azért választott téged, mert tetszel neki, te vagy számára a legszebb. Ha ruha nélkül lát, ez az érzés csak fokozódik benne, hidd el. Plusz nagyon sok pasi épphogy saját magával elégedetlen, és inkább morfondírozik ezen az ágyban, mint hogy a párja adottságait kritizálná.

Csak új pózokat ne!

Lehet, hogy hosszú hónapok kitartása kellett ahhoz, hogy megtaláljátok azt a pózt, amiben mindketten el tudjátok érni az orgazmust, viszont ez nem jelenti azt, hogy itt ki kell tenni a stoptáblát.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Bár ebben a helyzetben mindketten biztonságban tudhatjátok magatokat, hiszen a happy end majdhogynem garantált, és így a párodnak is sikerélménye lehet, hogy gyönyört okozott neked, ne félj javasolni új pózokat, ha lenne hozzá kedved. Legfeljebb a végén visszatértek a jól beválthoz, de a párod fejében biztos nincs olyan gondolat, hogy cövekeljetek le a biztonsági zónában. A férfiak szeretik, ha egy nő ötletdús az ágyban.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük